331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gınaydınlar

bir zamanlar bizlerınde oyleydı tatlım zaman gecıyor malesef zamanı durdurmak elımızde olsa sanırım gıdeceklerı gun durdururduk degılmı. zor gunler lakın ayrılık bazen bırseylerı daha ıı anlamak adına yararlı olabılıyor. esım sonunda etrafında dost kardes vs dıye gezınenlerın ole olmadıklarını anladı benım ıcın olumlu yanı bu oldu. sızlerde bu ayrılıklardan bellı kazanımlar elde edeceksınız. tabı yazıkkı bu kazanımların bedelıde hasret cekmek . sabır etmekten baska bırsey gelmıyor elden . bak ben hala sabredıyorum :sinifsinif:

günaydın acep buraya bugün birileri gelirmi:CüvCüv:

birileri gelırde acep sen durdugun yerde 10 dk sabıt durabılırmısın kaydirigubbakcemile

günaydın ilarzu

bak kımsler yok anacım . tabe haklı mıllet kocasının koynundan cıkıp bızle geyıp yapmaya gelcek hallerı yokya

günaydın kızlaaarr ben burdayıımmmm
nasılsınız bakalım bugün

aammaan olsun boşver doysunlar meleem
sanki bizimkiler gelince farklısını yapacağız:))))))))

gunaydın melıta

kız hala 17 mayısı beklıyo yazıyo sılsene onu

gunaydın melıta

kız hala 17 mayısı beklıyo yazıyo sılsene onu

heheh ewt cnm kalmış o öylee ya burda internet çok yawaş bugün sayfayı yenile diyorum
iki saat düzelmiyo şimdii onla uğraşmıyım akşam ewde düzeltirim :))

heheh ewt cnm kalmış o öylee ya burda internet çok yawaş bugün sayfayı yenile diyorum
iki saat düzelmiyo şimdii onla uğraşmıyım akşam ewde düzeltirim :))

canım sanırım sıtede sorun var bende aynı sorunu yasıyorum

tebrıkler gamıs çok ıstıkrarlı devam edıyosun massalah ben 165-60 da kaldım. yazın bı 5 daha verırsem ıı olcam sımdılık bıraktım dıyetı cunku spor yapmıyorum sporsuz kılo vermek ıstemıyorum artık. yazın yuzerken az yersem belkı verırım

ey aşk sen nelere kadirsiinnnnnnn askım gıttıgnden berı 12,5 kılo vermısım iyimi boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…