331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn kızlarrr, idenim benim aşkımda bu sabah 7,30 çıkmış ama ben yarın görücem yaa, sen ne güzel hasretini giderdn yaa

çookk şükür buna şükür kıs öyle deme =))
oda olur yarında gelir
ben bi b.k anlamadım zaten bi kaç gün sonra belki
çünkü hala orda sanıyorum

Günaydın kızlarrr... :) Çok şükür bir şafağın daha sonuna geldik... :)

günaydın kızlar kavusanların gözüaydın . son ayrılıklarıdı ınsallah
darısı bizlerin basınna

günaydın canım sizinde fazla kalmadı

merhaba tatlım . evet haftaya en gec carsamba yanımda ınsallah. bıtsın artık dayanamıyorum zatı. ııce sıkıldım . hatırlıyomusun gamısım ya burda sarkılar turkuler sayardık kıs gunlerınde. nası gececegını konusur durrduk bunalımlara gırer aglardık gecelerı. her gun bırımızın aglayası tutardı. dıgerlerı tesellı ederdı. ufff cok zordu gercekten
hanı gerıye dıgru bakınca aaaaa ne cabuk gecmıs dersınya. yokbe gamısım bende ole olmadı bu askerlık suresı. gerıye bakıyorumda uff ne zordu ne kadar uzundu dıyorum . hayatımın en uzun kısını gecırdım sanırım. Allah beterınden saklasın . bir engelı daha asmanın verdıgı mutluluk la beraber yorgunlugunuda hıssetmıyo değilim. hanı böle haşır haşır iş yaparsın o an anlamassın ne kadar yoruldugunu, ama ısler bıtıpte şöyle koltuga uzanınca bırden agırlasır vucudun kalkamassın yerınden heryerın agrımaya baslar iştenaynen bu duyguları yasıyorum, emınım aranızda vardır bu duyguları yasayan.
Eşim askerdeysen tek savastıgım hasretı olsaydı belkı bu kadar yorgun hıssetmıcektım kendımı lakın oyle seyler oldu ki -şükür hepsı halloldu artık - yormus zok uzmus benı . ayakta durmak guclu olmak adına yıkılmamak adına cok yıpratmısım kendımı. sımdı esım gelsın boynuna sarılayım dan çok eşim gelsin dimdik duran ben bir anda güçsüzleseyım herseyı ona bırakayım hıc bırsey dusunmeyeyım en azından bır sure gucsuz olesıne kalayım biliyorumkı o yanımdayken ben guçsuz olsam da o benı koruyacaktır. İşte böyle gamısım ammada yazmısım beeee

günaydın kızlaarrrrr benimkide bugün 8,30 da çıktıı
ama bende yarın görüceem olsuunn çok mutluyumm :))
zemuszemus

Kızlar günnayydııınnnnnn bidenelerrr

şafak az kaldı saymıyorum artııkkk:))))))))))) bitti canolar bitttttttttttiiiiiii:))))))))

guzum ben de aynı şeyleri yaşıyorum seninle merak etme:))) bitti canıısm daha gelecek artıkınn

bu haftayı devamlı dışarıda geçirmeyi planlıyorum çabuk geçsin diye zaten çarşamba tatil

ağda, cilt bakumu bilmem ne ile geçireceğim sizler de öyle yapın bideneler her akşama bi işe bulun

siterseniz size bakım kürleri falan bulabilirim tanrıçamın topiğinden zaman geçiririz:)))

ilarzu canım günaydın

şampiyonluk için tebrik ederim. bı galatasaraylı olarak çok sevindim tatlım
dısarı cıkma ışine gelince ben pek dısarı cıkmak ıstemıyorum neden se . alısverıs yapmamlazım ama ısten cıkıp kostur kostur eve gıdıyorum.sankı bekleyen var . yenı cıcıler almam lazım canım gelıyo demı. yumurta sey ağzına gelır gene baslarım kosusturmaya herzamankı ben

Bir FENERLİ olarak tebrik ederim
hiiiç üzülmüyorum futbolcular üzülsün şampiyon olsalardı benmi para koycaktım cebime bananee ayooooll :umursamaz:
ama aşkımla formalarımızı giyip gezicektik ona üzüldüm bahh =))

huhuuuu kızlaaarr günaydınnnnn opuyorumnanaktan benimde bitanem çıktı yolaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt kavuşanların gözleri aydın olsunnnnnnnnnn alkisalkisalkis Allah başka ayrılık vermesin inşallahhh :Saruboceq:

huhuuuu kızlaaarr günaydınnnnn opuyorumnanaktan benimde bitanem çıktı yolaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt kavuşanların gözleri aydın olsunnnnnnnnnn alkisalkisalkis Allah başka ayrılık vermesin inşallahhh :Saruboceq:

Çoook teşekkürler herkeze

allahım hiç kimseye tekrar ayrılık vermesin....

son ayrılığımız olur inş.

allahım ölümü bile ondan önce bana versin tek dileğim ...

gunaydın sekerım Allah çabucak kavustursun ınsallah. oh ohh bu aksam yanında yanı . darısı basımıza opuyorumnanaktan

ayol olacaktı o pardon heyecandan klavyenin tuşlarını karıştırdım galiba kaydirigubbakcemile3

gunaydın sekerım Allah çabucak kavustursun ınsallah. oh ohh bu aksam yanında yanı . darısı basımıza opuyorumnanaktan

ayyyy evet ya inşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah güzcüüm darısı başına inşallaaahhhhh :Saruboceq: ay nasıll heyecanlıyım anlatamam yaa kalbim çarpıyo evlenirken bu kadar heyecan yoktu yaaa :roflol:

Çoook teşekkürler herkeze

allahım hiç kimseye tekrar ayrılık vermesin....

son ayrılığımız olur inş.

allahım ölümü bile ondan önce bana versin tek dileğim ...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cancan yaaaaaaaaaaa:Saruboceq:
aynen canım bende hep öyle dua ederim ne bi dakika sonra ne de bir saat sonra sonra olsun önce olsunnn kafamçokkarıştı

ayyyy evet ya inşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah güzcüüm darısı başına inşallaaahhhhh :Saruboceq: ay nasıll heyecanlıyım anlatamam yaa kalbim çarpıyo evlenirken bu kadar heyecan yoktu yaaa :roflol:

:roflol::roflol: evlenırken basına ne gelecegını bılmıyodun sımdı ne gelecegını bılıyon ondan cok heyecanlanmısındır. :roflol::roflol::roflol:

ilahı kıvırcık kız sabah sabah guldurdun benı heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…