günaydınn kızlarrr, idenim benim aşkımda bu sabah 7,30 çıkmışama ben yarın görücem yaa, sen ne güzel hasretini giderdn yaa
Günaydın kızlarrr... :) Çok şükür bir şafağın daha sonuna geldik... :)
günaydın kızlar hepinizin gözüaydın
günaydın kızlar kavusanların gözüaydın . son ayrılıklarıdı ınsallah
darısı bizlerin basınna
günaydın canım sizinde fazla kalmadı
Kızlar günnayydııınnnnnn bidenelerrr
şafak az kaldı saymıyorum artııkkk:))))))))))) bitti canolar bitttttttttttiiiiiii:))))))))
guzum ben de aynı şeyleri yaşıyorum seninle merak etme:))) bitti canıısm daha gelecek artıkınn
bu haftayı devamlı dışarıda geçirmeyi planlıyorum çabuk geçsin diye zaten çarşamba tatil
ağda, cilt bakumu bilmem ne ile geçireceğim sizler de öyle yapın bideneler her akşama bi işe bulun
siterseniz size bakım kürleri falan bulabilirim tanrıçamın topiğinden zaman geçiririz:)))
huhuuuu kızlaaarr günaydınnnnn opuyorumnanaktan benimde bitanem çıktı yolaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt kavuşanların gözleri aydın olsunnnnnnnnnn alkisalkisalkis Allah başka ayrılık vermesin inşallahhh :Saruboceq:
huhuuuu kızlaaarr günaydınnnnn opuyorumnanaktan benimde bitanem çıktı yolaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt kavuşanların gözleri aydın olsunnnnnnnnnn alkisalkisalkis Allah başka ayrılık vermesin inşallahhh :Saruboceq:
gunaydın sekerım Allah çabucak kavustursun ınsallah. oh ohh bu aksam yanında yanı . darısı basımıza opuyorumnanaktan
Çoook teşekkürler herkeze
allahım hiç kimseye tekrar ayrılık vermesin....
son ayrılığımız olur inş.
allahım ölümü bile ondan önce bana versin tek dileğim ...
ayyyy evet ya inşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah güzcüüm darısı başına inşallaaahhhhh :Saruboceq: ay nasıll heyecanlıyım anlatamam yaa kalbim çarpıyo evlenirken bu kadar heyecan yoktu yaaa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?