331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya şuan yolda çoh heycanlıyım :sm_cool: içim içime sığmıyo resmen, darısı sizin başınıza güzellerim yaa :1hug:

insallah canım. haftaya bugunde ben yasayacagım ınsallah bu heyecanı

anacımmmmmmm çokkkk özledim ya. bıde hasta olmus garıbım . ciğerlerim su topladı galıba dıyo cok kotu usutmus. ii bakmıyolar askerlere resmen surgun yerı gıbı doğubeyazıt. erzıncana asker goturunce bayram edıyo orda 2 gun kalınca kendıne gleıyo susun yanı kotunun ıısıne bıle bayram edıyo. yemeklerı bıle kotuymus . yazık ama kuzumaa

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ilarzu, guz_1+, melita+, Gamiş+, *DaMla*+

kızlarr bugünde bu yoğunluk gölzerim yaşardı

listede buluşanları kırmızı yaptık mı çiçekler

ay suna bakın evlenecek kızlar . cok begendım ben.

ama yapamadım o ayrı kaydirigubbakcemile3

tabı bu kızçenin memesi yokmus kotu durmuş

transparan gelinliği mi diyrosun guz

onun modası hem geçen sene idi hem de gülo gelinliğin bi masumiyeti olur çok frapan geldi nohoşuma gitmedi seksi olmasın bence gelinlik

ne masumiyeti kızzzzzzz. neler yapacagınızı herkes biliyoooooooooo. masum numarası yapmaya gerek yokkk :roflol: şikıdım şikıdım boşunamı oynuyoruz hersey ... için :dance:

ah gamısım sana tatıl bız amele gıbıyız varya. yok tatıl matıl

guzum seksi hatunum:))

ayıp çarşaf altında:))))

ali beni ta alnımdan vurur

günaydın kıslaaaar selamlar olsun hepinize.tocem geldiiii ama bi garip yaaa.sanki farklı bir frekansta gibi. niye bölesin diyorum.hayat devam ediyor ya ben sonradan dahil oldum sanki uyum sağlayamıyorum eğreti duruyorum diyo.anaammm bide 15 ay yapaydı halimiz nola pufff umarım düzelir kısa zamanda.sürekli eller arkada geziyor derviş gibi.otur diyorum alışmışım diyor.ah ulan askerlik ne ettin eyledin böleee yiğidümeeee puvvvv

ayy canım yaa olsun ben sizin yerinizede dinlenirim delikafadulden

opuyorumnanaktan

guzum seksi hatunum:))

ayıp çarşaf altında:))))

ali beni ta alnımdan vurur

benmi süksüüü heehh benim adam duysa baya bi güler bu lafa .
nıye vursun anacım azıcık gogus kısmını yukarı toplatırsın bıde askı oldu işte

gözün aydın anacım. kıskanıyorum hehhhee sızı . bi gelsinde baslarım onun frekansına. tum hatlarını karıstırcam hazır frekans bozulmusken kendı ıstedıgım yere ayarlayım antenı barı askerlik işe yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…