• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin kıvırcıgım saol seninde gözün aydın cok zor dayanamıyorum yüreğim yanıyor nasıl ugurlayacagım onu cok cok cok seviyorum kocişimi...:gitme: burdur nasıl biyer piyadeler napar bilemiyorumeyvahedigeldismile

teşekkür ederim bugünlerin darısı başına inşallaaah yaa :Saruboceq: seni çoook iyi anlıyorummm çokk zor gerçekten heleki evliyken ayrılmak çok zor oluyor :gitme: ilk zamanlar çook zor oluyor ben 3 gün yataktan çıkmamıştım evde tek başımaydımm ve hep tek başıma kaldımm mafoldumben . sadece sabır birde şunu düşün gerçekten büyük bir yük kalkıyor askerlik bitince biz birçok şeyi erteliyorduk askerden sonra yapalım diye boshayallersmile . birde dua et doğu çıkmamamış canıımm o zaman daha çokkk üzgün olacaktın ve aklın hep eşinde kalacaktı şuanda doğu çok karışık yaaa mafoldumben ilk 1-1.5 ay zor geçiyor ama artık kabulleniyor insan... çok yıpratma kendini inşallah sağ salim yapar gelir :Saruboceq:

hani derler ya başlamak bitirmenin yarısı diye gerçekten de öyle erkek için büyük bir çelme ya askerlik :bbo:

meleğim Allah kavuştursun..
kıvırcıkccım akşam 8 de uçağa bincek 11 de falan evde olur diye düşünüyorum gece...aslında pişman olduk uçak bileti aldığımıza...sabah binse akşama evde olurdu otobüsle...olsun bakalım...kız tatlıda baklava yap sende...hazır baklavalık yufkayla yaptım ben bugünden yarın işe gidicem çünkü...salı tatil,çarşamba 19 mayıs yine tatil,perşembe 19 mayıs sonrası tatili...ooohhhh banada 3 gün tatil tam zamanında denk geldi..

Kızlar benden size tavsiye askerleriniz akıllanıp gelecek sanmayın
Benim kardeşim dün akşam geldi ama aynı sıpa yaramaz çocuk
Zerre akıllanma belirtisi yok delikafadulden

teşekkür ederim bugünlerin darısı başına inşallaaah yaa :Saruboceq: seni çoook iyi anlıyorummm çokk zor gerçekten heleki evliyken ayrılmak çok zor oluyor :gitme: ilk zamanlar çook zor oluyor ben 3 gün yataktan çıkmamıştım evde tek başımaydımm ve hep tek başıma kaldımm mafoldumben . sadece sabır birde şunu düşün gerçekten büyük bir yük kalkıyor askerlik bitince biz birçok şeyi erteliyorduk askerden sonra yapalım diye boshayallersmile . birde dua et doğu çıkmamamış canıımm o zaman daha çokkk üzgün olacaktın ve aklın hep eşinde kalacaktı şuanda doğu çok karışık yaaa mafoldumben ilk 1-1.5 ay zor geçiyor ama artık kabulleniyor insan... çok yıpratma kendini inşallah sağ salim yapar gelir :Saruboceq:
cok haklısın cnm bilmiyorum amin inşallah darısı basımıza...cok zor olucak ama biticeği gün bayram olcak..onun umudunu tasıyorum cnm ALLAH BÜYÜK.....COK TEŞŞEKKÜR EDERİMopuyorumnanaktan
hani derler ya başlamak bitirmenin yarısı diye gerçekten de öyle erkek için büyük bir çelme ya askerlik :bbo:

COK HAKLISIN .....COK ZOR HERŞEYE ENGEL HERŞEYE.....:sinifsinif:

meleğim Allah kavuştursun..
kıvırcıkccım akşam 8 de uçağa bincek 11 de falan evde olur diye düşünüyorum gece...aslında pişman olduk uçak bileti aldığımıza...sabah binse akşama evde olurdu otobüsle...olsun bakalım...kız tatlıda baklava yap sende...hazır baklavalık yufkayla yaptım ben bugünden yarın işe gidicem çünkü...salı tatil,çarşamba 19 mayıs yine tatil,perşembe 19 mayıs sonrası tatili...ooohhhh banada 3 gün tatil tam zamanında denk geldi..

ayy bugün yanında eşin ne güzeel opuyorumnanaktan ay benim tatlı siparişini verdi beyimizzz, çook seviyor haş haş tatlısını bende haşhaş tatlısı yapacağımmm cokacimcoook ohh en güzel tatiller iyi denk gelmiş canım ya senin aklinialirimsmile .hadi şimdiden gözün aydın canımmmm zemuszemus

KIZLAAARRRR bitttiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))
internetim yoktu hemen olunca hemen koştum geldim
bitti ya bitti
hala inanamıyorum
yüzüne aptal aptal bakıp kalıorum
noldu dio :D
bitti diorum 4-5 defa oldu bu :D
allahım birdaha ayrılık vermesin yarabbim
oyhhhhh içim ferahladı genişledi =)))

kuşum hoşgeldiinnn
gözün aydın :)) darısı başımızaa yaaa benimkidee yarın 2 de burda olucakk
amabiz salı görüşüces yani daha şafak saymaam bitmediiii :)))
şimdi senden mutlusu yoktur :))

KIZLAAARRRR bitttiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))
internetim yoktu hemen olunca hemen koştum geldim
bitti ya bitti
hala inanamıyorum
yüzüne aptal aptal bakıp kalıorum
noldu dio :D
bitti diorum 4-5 defa oldu bu :D
allahım birdaha ayrılık vermesin yarabbim
oyhhhhh içim ferahladı genişledi =)))

Allah bidaha ayırmasın olumunekankayizsmile

kuşum hoşgeldiinnn
gözün aydın :)) darısı başımızaa yaaa benimkidee yarın 2 de burda olucakk
amabiz salı görüşüces yani daha şafak saymaam bitmediiii :)))
şimdi senden mutlusu yoktur :))

Allah bidaha ayırmasın olumunekankayizsmile

çoookk teşekkürler
sormayın walla öyle mutluyumki içim öyle biferahladıki öyle bi rahatladımki sanki bi korse giyersinizde sıkılırsınız ya içimdeki korse çıktı sanki öylee rahatladım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne güzel yaaa
kavuşanların gözü aydın rabbim bizede göstersin o günleri
daha çook var bizim bilmiyorumkismile

kavuşan kızlar hepinizin gözü aydın darısı bizim başımıza

ben daha kavuşmadım ama yarın akşam kavuşacağım Allah izin verirse canımm :Saruboceq: bugünleri görmenin darısıda senin başına canım yaaa :Saruboceq: bizim şafak bitti ama biz yine seninle beraber sayacağız şafaklarıı Şeniz

ben daha kavuşmadım ama yarın akşam kavuşacağım Allah izin verirse canımm :Saruboceq: bugünleri görmenin darısıda senin başına canım yaaa :Saruboceq: bizim şafak bitti ama biz yine seninle beraber sayacağız şafaklarıı Şeniz

evet tatlım hem seviniyorum sizin için hem de içim çok bruk keşke kısa dönem olsaydı diyorum olsun kısmet böyleymiş tabi bırakmayın beni seviyorum hepiniziŞeniz

evet tatlım hem seviniyorum sizin için hem de içim çok bruk keşke kısa dönem olsaydı diyorum olsun kısmet böyleymiş tabi bırakmayın beni seviyorum hepiniziŞeniz

canım benim yaaaa :1hug: dediğin gibi kısmetmiş içini şu yönden rahat tut en azından ankarada yapıyor görevini yerimseniben sağ salim gelir inşallah :Saruboceq: ben biermi diyordum yaaa şafak çizelgem vardı şimdi ona baktım da şaka gibi yaaa kafamçokkarıştı bakalım gelince neler olacakkk... alışmıştım evde kedi gibi tek başıma dolaşmaya kaydirigubbakcemile3

bende çook sevdim gerçekten hepiniz inan buraya geldiğimden beri şafakları daha hızlı attırmaya başladım sanki ve senin yaşadığın şeyleri duyguları yaşayan başka birilerini görünce ve dertlerini paylaşınca daha da rahatlıyor insan...tutupta ben anneme anne ya çook özledim kocamı diyemedim.arkadaşlarıma ya nasıl geçecek dediğim de aman büyütme o kadar yaa geçer dedilerr. :oklava: ..ama benim derdimden anlayan birileri ile ve aynı dertlerde buluştuğum kişiler olunca daha farklı oluyor insan buraya yazarak içini dökerek ve sizlerden değerli fikirler alarak daha da rahatlıyorrr olumunekankayizsmile

bende çook sevdim gerçekten hepiniz inan buraya geldiğimden beri şafakları daha hızlı attırmaya başladım sanki ve senin yaşadığın şeyleri duyguları yaşayan başka birilerini görünce ve dertlerini paylaşınca daha da rahatlıyor insan...tutupta ben anneme anne ya çook özledim kocamı diyemedim.arkadaşlarıma ya nasıl geçecek dediğim de aman büyütme o kadar yaa geçer dedilerr. :oklava: ..ama benim derdimden anlayan birileri ile ve aynı dertlerde buluştuğum kişiler olunca daha farklı oluyor insan buraya yazarak içini dökerek ve sizlerden değerli fikirler alarak daha da rahatlıyorrr olumunekankayizsmile

evet canım burası gerçekten daha rahat atlatmamızı sağladı :1hug:

Günaydın kısslarrr
bugün şafak yazmadan açıyorum topiği şafak yok askerlik yok yok yok yoookkk :D

günaydınn kızlarrr, idenim benim aşkımda bu sabah 7,30 çıkmış :D ama ben yarın görücem yaa, sen ne güzel hasretini giderdn yaa

Back
X