ya şu askerliğin son günleri ama ben şafağı karıştırdm iden yetişşşşşşşşşş :S
biri benimi çağırdıı delikafadulden
şimdi cano p.tesi çıkıyolar ya sen pazar günü kalkıpta 1 gün kaldı demicen yarın gelio şafak doğun güneş dicen demi kafamçokkarıştı
o bakımdan bu gün şafak 3 demen gerekio kaydirigubbakcemile
gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
yaa bi pok anladıysam arap olayım yaa :S
yaa bi pok anladıysam arap olayım yaa :S
günaydıınnnnnn milletttt :)
şafak doğan güneş diye ben cumartesi yyazıcammm zemuszemus Şeniz
benimki p.tesi çıkıyo ama 1 gün orda kalıcak salı günü geliyo canom ya :)
len geveze ben kahvaltımı yaptım öğlen mamamı yicem tamam mıııııııııı hıh
ozaman senin şafak 5 damlaamm kaydirigubbakcemile3
vayy be bitti yaa şaka gibiiiiiiii delikafadulden kaç ay geçtiii havalarda çok ısındıııı bi elimzde sevgilimz eksikk oda gelioooo inşşşş :Saruboceq: :icecream: Şeniz
iden seninde pazar gelioo dimii
KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??
331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)
ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLİK YERİ
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ Son 3 hihoyyyt
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun Son 3 hihoyyyt
begy84-----------------------------------------------------------Artvin Son 2 hihoyyyt
bet_------------------------------------------------------------ şırnak Son 3 hihoyyyt
buketuzun----------------------------------------------------Antalya Son 3 hihoyyyt
buket87--------------------------------------------------------Izmir Son 3 hihoyyyt
crncrn---------------------------------------------------------Batman Son 3 hihoyyyt
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar Son 3 hihoyyyt
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit Son 3 hihoyyyt
denise85-----------------------------------------------------Elazığ Son 3 hihoyyyt
elvin06--------------------------------------------------------Mugla Son 3 hihoyyyt
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit Son 9 hihoyyyt
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy Son 2 hihoyyyt
İlarzu---------------------------------------------------------Karaman Son 9 hihoyyyt
Kardelen35-------------------------------------------------İstanbul/Kucukyali Son 3 hihoyyyt
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla Son 3 hihoyyyt
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken Son 2 hihoyyyt
Melita--------------------------------------------------------- İzmir/Bergama Son 3 hihoyyyt
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan Son 3 hihoyyyt
Sarıpapatya03--------------------------------------------İstanbul Son 3 hihoyyyt
Tuce------------------------------------------------------- İstanbul Son 3 hihoyyyt
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan Son 3 hihoyyyt
Quixotic----------------------------------------------------Manisa Son 2 :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu Son 3 hihoyyyt
331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )
Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
güzz nirdesin be gülümm şakkıdı
kıslar sevgililerinize neler hazırladınız donus için,, ben en sevdigi yemekleri yapacam cumadadan, pazar kuafore ugrayıp manikür pedikür fon cektircem birazda zaman gecsin diye ,, siz neler yapacaksınız supriz bisler hazırladınız mı?
kıslar sevgililerinize neler hazırladınız donus için,, ben en sevdigi yemekleri yapacam cumadadan, pazar kuafore ugrayıp manikür pedikür fon cektircem birazda zaman gecsin diye ,, siz neler yapacaksınız supriz bisler hazırladınız mı?
hımmm ayh ayh ben saçımı kestirdim bob modeli hi ho ho bu akşam boyatıcam arlara bal köpüğü attırıcam.dün mantı yaptık sora sarma yapıcaz falan filan.tri la la laaa ama havaalanında onu nasıl karşılıcam görünce ne tepki vericem inanın bilmiyor beeenfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?