331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya şu askerliğin son günleri ama ben şafağı karıştırdm iden yetişşşşşşşşşş :S

biri benimi çağırdıı delikafadulden
şimdi cano p.tesi çıkıyolar ya sen pazar günü kalkıpta 1 gün kaldı demicen yarın gelio şafak doğun güneş dicen demi kafamçokkarıştı
o bakımdan bu gün şafak 3 demen gerekio kaydirigubbakcemile
gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

öyle olmuyo ama işte bugün 3, yarın 2 , cmrtesi 1 diil şafak doğan güneş dememiz gerekioo ee ozamanda pazara denk gelio
bizimkiler pazar çıkmıyokii oyüzden bugün bize şafak 4 oluyo
kafamçokkarıştı

benimki p.tesi çıkıyo ama 1 gün orda kalıcak salı günü geliyo canom ya :)

len geveze ben kahvaltımı yaptım öğlen mamamı yicem tamam mıııııııııı hıh

günaydıınnnnnn milletttt :)

şafak doğan güneş diye ben cumartesi yyazıcammm zemuszemus Şeniz

benimki p.tesi çıkıyo ama 1 gün orda kalıcak salı günü geliyo canom ya :)

len geveze ben kahvaltımı yaptım öğlen mamamı yicem tamam mıııııııııı hıh

ozaman senin şafak 5 damlaamm kaydirigubbakcemile3

vayy be bitti yaa şaka gibiiiiiiii delikafadulden kaç ay geçtiii havalarda çok ısındıııı bi elimzde sevgilimz eksikk oda gelioooo inşşşş :Saruboceq: :icecream: Şeniz

iden seninde pazar gelioo dimii

vayy be bitti yaa şaka gibiiiiiiii delikafadulden kaç ay geçtiii havalarda çok ısındıııı bi elimzde sevgilimz eksikk oda gelioooo inşşşş :Saruboceq: :icecream: Şeniz

iden seninde pazar gelioo dimii

he pazar gelmio gidiom almaya sempatiksalakcinni

ben niye cıktım bu listeden bakiiiimmmm

shining KARS son 2

kıslar sevgililerinize neler hazırladınız donus için,, ben en sevdigi yemekleri yapacam cumadadan, pazar kuafore ugrayıp manikür pedikür fon cektircem birazda zaman gecsin diye ,, siz neler yapacaksınız supriz bisler hazırladınız mı?

şafak ikiiiiiiiiii eeeee hatunlar sonunda yedik askerliğiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

güzz nirdesin be gülümm şakkıdı

burdayım dattlummmmm

aynı seylerı bende dusunuyorum napsamkı ozel bısıler olsun ıstıyorum ama daha gelecegı gun tam bellı degıl o yuzden bısı edemıyom

hımmm ayh ayh ben saçımı kestirdim bob modeli hi ho ho bu akşam boyatıcam arlara bal köpüğü attırıcam.dün mantı yaptık sora sarma yapıcaz falan filan.tri la la laaa ama havaalanında onu nasıl karşılıcam görünce ne tepki vericem inanın bilmiyor beeenfisfisfis

ay walla ayneen bende senin gibiyim cnm ilk buluşma ilk karşılaşma nasıl olucaakk napıcam hiç bilmiyorum heyecandan eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…