331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gorunce aglarım sonra butun yaptıgım makyaj akar gibime geliyooo,, o yuzden makyaj yapmıcam

bende sarma ve borek yapacam, bide elbasan tava diye bi bosnak yemegii,,, onları istedi kocacım,,,

gözyaşı olur zaten mutlakaa gittiklerinde döktüğümüz gözyaşları geldiklerinde sewinç gözyaşlarına dönüşücek :):kedi:

ay walla ayneen bende senin gibiyim cnm ilk buluşma ilk karşılaşma nasıl olucaakk napıcam hiç bilmiyorum heyecandan eyvahedigeldismile

yaa sanki iki buçuk yıllık eşim değilde yeni flört gibi bi utanma falan bi garip haller oluyo bana..ilk kez bu kadar ayrı kalınıyor tabi normal o yüzden ne tepki verir bu fani beden bilemiyoruum haydi hayırlısıı ama ağlarım kesin onu tahmin edebilşyorum en azından

ağlaamak kesin zaten :)) bakalım napıcass merakla bekliyoruz artık burda paylaşırız yaşadığımız durumlarıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydınnnn

ağlayacağıma eminim ben de
çünkü bi kaç gündür rüyamda görüyorum masada oturuyoruz bakıyorm bakıyorum bi anda boşalıyorum o da ağlıyor:)))

yalnız son gördüğümde aliymiş ama görüntü özgür çevik ti şu yabancı damat dizisinde oynayan damat yani:)))) nerden girdiyse rüyama zalak

hosgeldın canım. valla beklemekten ıı ce sınırlerımız bozuldu sanırım arada hatlar karısıyo o ruyalarda o yuzdendır delikafadulden

puhahaaa sen gör herüfü üryanda sora nerden girdi salak di hadi hadi beğenüyon herhal ona bilinçaltın oyun yaptı sanaaa hadi hadi kıvırmaaadelikafadulden

hosgeldın canım. valla beklemekten ıı ce sınırlerımız bozuldu sanırım arada hatlar karısıyo o ruyalarda o yuzdendır delikafadulden

galibaa akşamı yabancı damatı izlediydim ondan belli ki

puhahaaa sen gör herüfü üryanda sora nerden girdi salak di hadi hadi beğenüyon herhal ona bilinçaltın oyun yaptı sanaaa hadi hadi kıvırmaaadelikafadulden

:roflol::roflol:

alimi görsen sen de ne alaka diyecen ben sarışın irekten iğrenirim balam:))))))))))

galibaa akşamı yabancı damatı izlediydim ondan belli ki

:roflol::roflol:

alimi görsen sen de ne alaka diyecen ben sarışın irekten iğrenirim balam:))))))))))

ayyy hakket bende iğrenirem çıtırım ama ona rağmen yıllar önce soneri gördüydüm üryamda hemide arıca olanını ıyyy delümüyüm ne

merhaba kızlarrr nasılsınız.döndüm antalyadan izmire...bakalım şimdi sırada ankara var.cumartesi günü de ankaraya döneceğim sanırsammm ama hiç gitmek istemiyorum yaaa ben alışmışım egeye.şimdi ankaranın bayık ortamı başlayacak yine.deniz yok bişey yok.off offf bizimkilerde bana nispet yapar gibi seni gönderir ordan yazlığa geçeriz diyolarrr of ya sinir oldum iyice

kızlar sesiniz çıkmıyo hiç yaa nerdesinizzz klava:

kız 5. günüm regl im hala karnım ağırıyor dellolmamak elde değil hala akıntı gelior bu ne perhiz anlamadım ki

1. günü karnım çok ağrımıştı ilaç içtim 2 aprol 1 apranaks geçmedi. üzerine de 2 çay bardağı kuşburnu içtim geçti biraz o gün. sonra ertesi günler hep çeşme gibi geldi şimdi azaldı ama normalde bu günlerde çoktan normal kanatlıya geçmem lazımdı ben hala gecedeyim yaaa bu neee pişik olacam

ARADA oluyo ole ama asırıysa bı gorun dr ıhmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…