331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 kase domates çorbası, 1 tabak patatesli tavuklu sulu yemek, 1 tabak pilav, bide sütlaç yedim üstünede 2 bardak su içtim ohhh doydum patlıyom sanırsam :S

1 kase domates çorbası, 1 tabak patatesli tavuklu sulu yemek, 1 tabak pilav, bide sütlaç yedim üstünede 2 bardak su içtim ohhh doydum patlıyom sanırsam :S

Allahhh beeeee

kız ben bile hepsini yesem patlarım haaa

mide küçüldü iyice

dana gibi yemişin ağırır tabi maden suyu iç limon dilimi atılmış

yarın persembe heeeee. su hafta sonuda gecsın artık sızınkıler gelsın sıra bıze gelsın

kızlar kızlar gelemmmiiiii kimse yok muuu tekrar gidemmmiiiii kaydirigubbakcemile2 sevinç heyecan insana neler yazdırıyor dimi kafamçokkarıştı hihoyyyt

kızlar kızlar gidemmmii kimse yok bende gidem bari hihoyyyt öyle kendi kendime konuşup kendi kendime cevaplıyorum takılıyorum öyle işte :roflol: hihoyyyt

kızlar 331 yani 12 ay yapacaklarmı analamına geliyor ??* benim eşim yeni gidecekbilmiyorumkismile

bu arada ünv mezunları kısa dönem oluyor ama şansına 12 ayda çıkabilir,sınava giriyorlar sınavdan sonra belli olıyor o 5 ay mı 12 aymı boshayallersmile..şans işi artık Allah gönlünüze göre versin inşallah :Saruboceq:

yok kivircik malesef 15 ay timisinden yapcek eyvahedigeldismile

ümit ediyorum şu 12 aya düşürülür :Saruboceq:

sizinkiler baya olmus ozmn gideli, bende yeni ogrenicem bunlarıkafamçokkarıştı

mayıs gibi gidecek tam belli degil yani bu ayolumunekankayizsmile:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…