Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay walla ayneen bende senin gibiyim cnm ilk buluşma ilk karşılaşma nasıl olucaakk napıcam hiç bilmiyorum heyecandan eyvahedigeldismile
yaa sanki iki buçuk yıllık eşim değilde yeni flört gibi bi utanma falan bi garip haller oluyo bana..ilk kez bu kadar ayrı kalınıyor tabi normal o yüzden ne tepki verir bu fani beden bilemiyoruum haydi hayırlısıı ama ağlarım kesin onu tahmin edebilşyorum en azından
BEGGGGG nerdesın beeee
kızlar günaydınnnn
ağlayacağıma eminim ben de
çünkü bi kaç gündür rüyamda görüyorum masada oturuyoruz bakıyorm bakıyorum bi anda boşalıyorum o da ağlıyor:)))
yalnız son gördüğümde aliymiş ama görüntü özgür çevik ti şu yabancı damat dizisinde oynayan damat yani:)))) nerden girdiyse rüyama zalak
yirim seniii yirimmm :icecream: bende burdaymm canımcımmm lülülülülülü
kızlar günaydınnnn
ağlayacağıma eminim ben de
çünkü bi kaç gündür rüyamda görüyorum masada oturuyoruz bakıyorm bakıyorum bi anda boşalıyorum o da ağlıyor:)))
yalnız son gördüğümde aliymiş ama görüntü özgür çevik ti şu yabancı damat dizisinde oynayan damat yani:)))) nerden girdiyse rüyama zalak
naniknaniknaniknaniknaniknanik
hosgeldın canım. valla beklemekten ıı ce sınırlerımız bozuldu sanırım arada hatlar karısıyo o ruyalarda o yuzdendır delikafadulden
puhahaaa sen gör herüfü üryanda sora nerden girdi salak di hadi hadi beğenüyon herhal ona bilinçaltın oyun yaptı sanaaa hadi hadi kıvırmaaadelikafadulden
galibaa akşamı yabancı damatı izlediydim ondan belli ki
:roflol::roflol:
alimi görsen sen de ne alaka diyecen ben sarışın irekten iğrenirim balam:))))))))))
kızlar sesiniz çıkmıyo hiç yaa nerdesinizzzklava:
kız 5. günüm regl im hala karnım ağırıyor dellolmamak elde değil hala akıntı gelior bu ne perhiz anlamadım ki
1. günü karnım çok ağrımıştı ilaç içtim 2 aprol 1 apranaks geçmedi. üzerine de 2 çay bardağı kuşburnu içtim geçti biraz o gün. sonra ertesi günler hep çeşme gibi geldi şimdi azaldı ama normalde bu günlerde çoktan normal kanatlıya geçmem lazımdı ben hala gecedeyim yaaa bu neee pişik olacam