331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız beğendiğine ver boşveer beni bebem

kız beğendiğine ver boşveer beni bebem

gıss solda sıfır bırakmışssın insanları
ben versemde vermesemde farketmezmiş zaten hahahaha
helllaall yavruuu
la bitane var hiç makyaj yok suratında nasıl katılmışki alla allaa

rabbim bu günleri de gösterdi bize çok şükür:Saruboceq: rabbim askerlerimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinturkbayragi bi daha hiç ayrılmamak üzere kavuşsun ellerimiz:kedi:

tatlım benim 16 mayıs yanicim düşürürsen sevinirim,şimdiden teşekkür

hoşgeldin gülüm
ayıpsın istersen bi eksik yazıyım hahahahaha

dalga geçme bea geri sayımdayız zati bu mevzu şakaya gelmessss stres ve heycan topuyum resmen.neysem günaydın çıtır çerezler hepünüzeeee

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)
ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ Son 5 hihoyyyt
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun Son 5 hihoyyyt
begy84-----------------------------------------------------------Artvin Son 4 hihoyyyt
bet_------------------------------------------------------------ şırnak Son 5 hihoyyyt
buketuzun----------------------------------------------------Antalya Son 5 hihoyyyt
buket87--------------------------------------------------------Izmir Son 5 hihoyyyt
crncrn---------------------------------------------------------Batman Son 5 hihoyyyt
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar Son 5 hihoyyyt
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit Son 5 hihoyyyt
denise85-----------------------------------------------------Elazığ Son 5 hihoyyyt
elvin06--------------------------------------------------------Mugla Son 5 hihoyyyt
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 10’larda hihoyyyt
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy Son 4 hihoyyyt
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman 10’larda hihoyyyt
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali Son 5 hihoyyyt
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla Son 5 hihoyyyt
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken Son 4 hihoyyyt
Melita--------------------------------------------------------- ızmir/Bergama Son 5 hihoyyyt
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan Son 5 hihoyyyt
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul Son 5 hihoyyyt
Tuce------------------------------------------------------- ıstanbul Son 5 hihoyyyt
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan Son 5 hihoyyyt
Quixotic----------------------------------------------------Manisa Son 4 :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu Son 5 hihoyyyt

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

dalga geçme bea geri sayımdayız zati bu mevzu şakaya gelmessss stres ve heycan topuyum resmen.neysem günaydın çıtır çerezler hepünüzeeee

ne dalga geçcem üleynnn
sanki ben saymıyom heee nese gülom yeni liste emrine amadeeee opuyorumnanaktan

ne dalga geçcem üleynnn
sanki ben saymıyom heee nese gülom yeni liste emrine amadeeee opuyorumnanaktan

thanks bacım.amma sen evlüyken beklemenin ni dimek olduğunu bilün müüü aaah ah bilmen işte öle konuşursun hemide her cumartesiynenn pazar görüşürkene.ayh ne fesata bağlamışııım resmenb haset olmuşum farkında değilim puhaha ay delü bendelikafadulden

sen ne diyosun yaa
sen benim yerimde ben senin yerinde olsam
seni iki çeker bi yırtardım şu halimle
bide evli olcam vaaarryaaa :

gamişcim valla tebrik ederim arkadaşım çok istikrarlısın

kızlar nerdesiniizzzz bilmiyorumkismile
hafta sonu bende bi elbise gördüm çok pahalıydı almadım :)))
ama çok güzeldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…