331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rabbim bu günleri de gösterdi bize çok şükür:Saruboceq: rabbim askerlerimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinturkbayragi bi daha hiç ayrılmamak üzere kavuşsun ellerimiz:kedi:

rabbim bu günleri de gösterdi bize çok şükür:Saruboceq: rabbim askerlerimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinturkbayragi bi daha hiç ayrılmamak üzere kavuşsun ellerimiz:kedi:

amiiiiiiiiiiiiiiin inşallaahhh :Saruboceq: en kötü ayrılığımız bu olsun yaaaaa sositososito

Türk malı heyyytt Türk malı hooooooop hihoyyyt herkesler Türk malını mı izliyor bakalım kaydirigubbakcemile3 benimde yeni favori dizm yaaa çok hoşuma gidiyorrrrrrr :roflol:

hayır ben ezeli seyrediorummm :)
reklamlarda türk malındayım kaydirigubbakcemile3

hayır ben ezeli seyrediorummm :)
reklamlarda türk malındayım kaydirigubbakcemile3

ahhh ahh ezeli eşim izlerdi :sinifsinif: bende izletmezdim birtürlü onu oyalarak soru sorarak kaydirigubbakcemile3 ahh burda olsa şuan söz sus pus otururum dizi bitene kadar da yerimden kıpırdamazdım ,ama bu kezde türk malını izleyelim diye izletmezdimmmmmmmmmm :roflol:

heheh çok güzel bi dizi cnm ezel
ama türk malıda güzell ikisinide izlemek lazıımm
artık haftayaa geldiğinde kocişin izlersiniz beraberrr :)) yok yook birbirinizi seyredersiniz siz en güzeliii ooyyhh gelselerdee biranönceee gözümü kırpmadann sabaha kadar seyredebilirim onuu boshayallersmile

ayy evet yaaaaaaaaa,istesin kurtlar vadsini bile izlerim o derce yani kaydirigubbakcemile3 .ayy haftaya bu zamanlar terminalden eve geliyo olacağız akşam saat 8 de ankara topraklarına adım atmış olacak inşalllaaaaaaaaaaaaah hihoyyyt

hayırlısıylaa haftaya bugün kavuşucas canım sewdiklerimizeee çok heyecanlıyım delikafadulden

Günaydın güz,Gamiş
hoşgeldiniz
damlaa sağada günaydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…