• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamiş helal sanaaa

devam sanaaa

dayan sanaaaaaa

ayy kızlaar bugün hiç muhabbetinize doyum olmuyo yaniii :oklava:

ben 60-69 kilo aralığına ttakılıyorum hıhhh :D kaydirigubbakcemile3

hey allahım yaa kız kafayı bozdu kilolarlaa :))
bak idencim herbalife die bi ürün war
akşamları yemek yemiosun onu içiosun milkshake gibi öğün yerine geçioo vede zayıflatıyo annem ondan kullandı 1 ayda 5 kilo werdi

bende kilo almak için aynı ürünü yemek yedikten sonra üstüne içiorum ama düzenli kullanmadığım için bi faydasını görmedim kaydirigubbakcemile3:roflol:

hey allahım yaa kız kafayı bozdu kilolarlaa :))
bak idencim herbalife die bi ürün war
akşamları yemek yemiosun onu içiosun milkshake gibi öğün yerine geçioo vede zayıflatıyo annem ondan kullandı 1 ayda 5 kilo werdi

bende kilo almak için aynı ürünü yemek yedikten sonra üstüne içiorum ama düzenli kullanmadığım için bi faydasını görmedim kaydirigubbakcemile3:roflol:

haha canım ilaca para verip hem kilo hem para kaybı yapacağıma gırtlağımı tutarım hem kilo kaybederim hem birikim yaparım:D
iş tabi gırtlağı tutmakta :D
kınama 29 gün kaldı nasıl takmıym kafama yahuu :D

haha canım ilaca para verip hem kilo hem para kaybı yapacağıma gırtlağımı tutarım hem kilo kaybederim hem birikim yaparım:D
iş tabi gırtlağı tutmakta :D
kınama 29 gün kaldı nasıl takmıym kafama yahuu :D

bilemiyorum hayatım sen bilirsin :))

ayyy bugün damlaam yook yaaa
hiç girmedi bugün doğru düzgün
kafamçokkarıştı

huhuhuhu kızlarrr merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt . kilolar verilmiş makyajlar yapılmış ohh ohhh kaydirigubbakcemile2

ayyy gel kıwırcığım geell kimseden ses yok bugün kendi kendimee konuşuyorum 2 saattir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy gel kıwırcığım geell kimseden ses yok bugün kendi kendimee konuşuyorum 2 saattir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geldim geldiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan ayy naber canııımmmm ... olumunekankayizsmile

aa ne okulu canım yaaa bilmiyorumkismile

ben hala öğrenciyim ya empatiksalakcinni ve yüksek okulda ücretli öğrt.görv... yüksek lisans yapıyorum canım restorasyon üzerine.yapı ölçümü alıyoruz, akşam bina önlerinde araç olmadığı için ve hava fazla aydınlık olmadığı için rahat ölçüm yapıyoruzz o yüzden bu saatte okula gideceğim yaaaa mirmirmirmir

napıyosunuz kızlarrr?yarın izmire döneceğim ordan da ankara yolu gözüküyorrrr az kaldı valla.bugün eşim teskere muayenesi olcaz dedi.ilk defa gideceğimize inanmaya başladım ve çok heyecanlandım dedi.bu arada dünkü face meselesini de hallettik.

ben hala öğrenciyim ya empatiksalakcinni ve yüksek okulda ücretli öğrt.görv... yüksek lisans yapıyorum canım restorasyon üzerine.yapı ölçümü alıyoruz, akşam bina önlerinde araç olmadığı için ve hava fazla aydınlık olmadığı için rahat ölçüm yapıyoruzz o yüzden bu saatte okula gideceğim yaaaa mirmirmirmir

hahah olsun cnm yaa eğlenceli oluyodur kafan dağılıyo işte ne güzel boşwer :)

napıyosunuz kızlarrr?yarın izmire döneceğim ordan da ankara yolu gözüküyorrrr az kaldı valla.bugün eşim teskere muayenesi olcaz dedi.ilk defa gideceğimize inanmaya başladım ve çok heyecanlandım dedi.bu arada dünkü face meselesini de hallettik.

sorunu halletmenize sewindim cnm bak demekki okadar büyütülücek abartılıcak bişey değilmiş gördünmü :))
benimkide aradı bugün terhis kağıtlarını imzalatıcaklarmış ama hala nöbet tutuyolarmış sempatiksalakcinni cuma günü gelmeden bu askerlik bitti demiycem diyo :roflol:

merhaba kızlar ısler yogun alla dalamadım bugun bı muhabbete.
ınstoncum sorunlaırnı halletmene sevındım. ne guzel ya bıttı sızınnnnnnnnn

Back
X