Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamiş helal sanaaa
devam sanaaa
dayan sanaaaaaa
biz o güzel elbiselere rahatlıkla sığabilsek ne paralar dökecez sen bileyonmuu![]()
ayy kızlaar bugün hiç muhabbetinize doyum olmuyo yaniiiklava:
ben 60-69 kilo aralığına ttakılıyorum hıhhhkaydirigubbakcemile3
hey allahım yaa kız kafayı bozdu kilolarlaa :))
bak idencim herbalife die bi ürün war
akşamları yemek yemiosun onu içiosun milkshake gibi öğün yerine geçioo vede zayıflatıyo annem ondan kullandı 1 ayda 5 kilo werdi
bende kilo almak için aynı ürünü yemek yedikten sonra üstüne içiorum ama düzenli kullanmadığım için bi faydasını görmedim kaydirigubbakcemile3:roflol:
haha canım ilaca para verip hem kilo hem para kaybı yapacağıma gırtlağımı tutarım hem kilo kaybederim hem birikim yaparım
iş tabi gırtlağı tutmakta
kınama 29 gün kaldı nasıl takmıym kafama yahuu![]()
ayyy gel kıwırcığım geell kimseden ses yok bugün kendi kendimee konuşuyorum 2 saattir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
geldim geldiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan ayy naber canııımmmm ... olumunekankayizsmile
iyidir canım sen napıyosun hihoyyyt
bende iyiym canım nolsun birazdan okula gideceğimm ya :çok üzgünüm:
aa ne okulu canım yaaa bilmiyorumkismile
ben hala öğrenciyim ya empatiksalakcinni ve yüksek okulda ücretli öğrt.görv... yüksek lisans yapıyorum canım restorasyon üzerine.yapı ölçümü alıyoruz, akşam bina önlerinde araç olmadığı için ve hava fazla aydınlık olmadığı için rahat ölçüm yapıyoruzz o yüzden bu saatte okula gideceğim yaaaa mirmirmirmir
napıyosunuz kızlarrr?yarın izmire döneceğim ordan da ankara yolu gözüküyorrrr az kaldı valla.bugün eşim teskere muayenesi olcaz dedi.ilk defa gideceğimize inanmaya başladım ve çok heyecanlandım dedi.bu arada dünkü face meselesini de hallettik.