hahah olsun cnm yaa eğlenceli oluyodur kafan dağılıyo işte ne güzel boşwer :)
sorunu halletmenize sewindim cnm bak demekki okadar büyütülücek abartılıcak bişey değilmiş gördünmü :))
benimkide aradı bugün terhis kağıtlarını imzalatıcaklarmış ama hala nöbet tutuyolarmış sempatiksalakcinni cuma günü gelmeden bu askerlik bitti demiycem diyo :roflol:
napıyosunuz kızlarrr?yarın izmire döneceğim ordan da ankara yolu gözüküyorrrr az kaldı valla.bugün eşim teskere muayenesi olcaz dedi.ilk defa gideceğimize inanmaya başladım ve çok heyecanlandım dedi.bu arada dünkü face meselesini de hallettik.
ayy evet ya o yönden iyi oluyor .şimdi ne yaptım yaptım yarın eşim gelince uğraşamam kanımca çok fazla :kedi:
ewt cnm zaten olmaz yanii bırakıcaksın herşeyii tek uğraşın eşin olucak :))
sağol canım öle valla hallettik.cıngar çıkardım :)))şaka tabi konuştuk hallettik.aslında evet hala daha askeri kuralları geçerli olduğu için bitti diyemiyorlar ama olsun yaaa şurda sadece ve sadece 5 gün kaldıı.allahım çok şükür yaaa 156lardan geldik bu günlere.sabır taşı olduk resmennn umarım değerrrr
anam bennn cokkk ozledım yaaaaaaaaaaaa
aynen aynen havalarda güzel millet el el kol kola eşiyle sevgilisiyle yaaa :gitme: mafoldumben
aynen aynen havalarda güzel millet el el kol kola eşiyle sevgilisiyle yaaa :gitme: mafoldumben
bidaki hafta sonu bizde gezices ölee el ele kol kolaaa sarmaş dolaş bütün bu günlerin acısını çıkartıcaam :dilcikar: :sm_cool:
ayyy en çokta buna uyuz oluyorumklava:
otobüste metroda sokakta bilmem nerde aaa el elee yapışık yapışık sanki hiç görüşmüyorlar haaa ne öyle nispet yapar gibi :roflol:
ayyy en çokta buna uyuz oluyorumklava:
iden sen sus kız zaten her hafta sonu görüon alsanaalsanasmile
iden sen sus kız zaten her hafta sonu görüon alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?