331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba güzcüm evet çok şükür bitti bizimkiler ama arkadaşım sende bi ara görmüş oldun eşini.ben hiç görmedim((yani o yüzden öle düşünme tamam mı?senin de eşin sağsalim gelir inşallah.tabii bizimkiler de hayırlısıyla bi gelsinler de

allahın ıznıyle safak:5 boshayallersmile

sağol canım öle valla hallettik.cıngar çıkardım :)))şaka tabi konuştuk hallettik.aslında evet hala daha askeri kuralları geçerli olduğu için bitti diyemiyorlar ama olsun yaaa şurda sadece ve sadece 5 gün kaldıı.allahım çok şükür yaaa 156lardan geldik bu günlere.sabır taşı olduk resmennn umarım değerrrr

hoşgeldim inston..ayy evet eşimde dün oldu muayenesini...görevinden de almışlar ortalıkta dolaşıyoruz diyordu kaydirigubbakcemile3 ama hala inanamıyorum yaa geleceğine inşallllaaah sağ slaim gelirlerr artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq:

anam bennn cokkk ozledım yaaaaaaaaaaaa

ahhh inşallah cnm inşallaah :Saruboceq:

aynen aynen havalarda güzel millet el el kol kola eşiyle sevgilisiyle yaaa :gitme: mafoldumben

bidaki hafta sonu bizde gezices ölee el ele kol kolaaa sarmaş dolaş bütün bu günlerin acısını çıkartıcaam :dilcikar: :sm_cool:

aynen aynen havalarda güzel millet el el kol kola eşiyle sevgilisiyle yaaa :gitme: mafoldumben

sormaya evden bıle cıkmıyom ev kusu oldum ıı gene . mılletı ole gorunce sınır oluyorum guclubacismile

otobüste metroda sokakta bilmem nerde aaa el elee yapışık yapışık sanki hiç görüşmüyorlar haaa ne öyle nispet yapar gibi :roflol:

ayy sormaaa öylelerine zaten direk dalasım geliyoo kıskançlıktan :roflol: :roflol:

az kaldı az canlarım... haftaya bu zamanlar yanımızdalar Allahın izniyle :Saruboceq: bende herkeşe inat el ele kol kola tüm ankarayı sırf bunun için toplu ulaşım araçlarını kullanarak dolaşacağım :roflol:

iden sen sus kız zaten her hafta sonu görüon alsanaalsanasmile

yaaa ama bak küserim heeee :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
wala geri gideceğini bildiğin sürece istersen 24 saat ol yanında için acıyarak sarılmak her defasında otobüse binip ona el sallayıp geri dönmek bunlarda başka bi acııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…