• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıwırcığım sende az değilmişsin yaa şişiriceen adamı kimse bakmasın onaa ama sen yanında incecik çıtır gibi hatun olucaan dimi :)):jeyyar:

evet yaaa zaten şurda az bi zaman kaldı bu komplo teorimin çürümesine en iyisişimdien iyice kilo aldırmak ona aklinialirimsmile çocuk olsun ben akrep nalan gibi olurum o zaman ne çareler bulacağım bilmiyorum erkeklerde mi hamile olsa ne o zaman onlarda kilo alır belkimmm :roflol:

yok kııı her hafta yanındayım şaşırma gibi bi durumu olmıcak :D beğenmeme gibi bi durumda olmıcak tabe :D
bu arada çok film hareketlere gittik pazar günüü
böğğğ iğrenç yaa paramızı gasp ettiler resmeenn :D

aaa nie kız çokmu kötüydüüü :1shok:

yok kııı her hafta yanındayım şaşırma gibi bi durumu olmıcak :D beğenmeme gibi bi durumda olmıcak tabe :D
bu arada çok film hareketlere gittik pazar günüü
böğğğ iğrenç yaa paramızı gasp ettiler resmeenn :D

ohh valla kebap sen hiç sayma valla şafak falan hatuna bak nispetin biri bin para hımm kıskanç kıskanç ben..sinemaya gittiniz hemide beraber mii.abovvv başımı nellere vursam beeeen.aralık aralık 12 ahanda daha yüzünü yüzüme sürmemişem yiğidimin hüüüüüüü:a015:

evet yaaa zaten şurda az bi zaman kaldı bu komplo teorimin çürümesine en iyisişimdien iyice kilo aldırmak ona aklinialirimsmile çocuk olsun ben akrep nalan gibi olurum o zaman ne çareler bulacağım bilmiyorum erkeklerde mi hamile olsa ne o zaman onlarda kilo alır belkimmm :roflol:

sendemi bendensin kııı :D:D
wala çocuktan sonraki halimden şimdiden korkuyorum :D

aaa nie kız çokmu kötüydüüü :1shok:

he kıı aynen öyle
berbattı tv deki daha güzel walla

kızlarrrrrrrr ben kaçayımmmmmmmmmmmmm şimdilik öpüyorummmmmmmmmmmmmmm hepinizi opuyorumnanaktan aazzz kaldı yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt .

hahah boşwer be kuşum zaten zaman geçtikçe erkeklerde salıyolar kendileriinii göbek möbeeek pötlüyo öndeen :)))
tabii göbek sewen hatunlarda war tabii tercih meselesii delikafadulden

aynen yaaaa çocuk olamdan safinaz gibi olayım ki hamilelikten sonr anormal halime döneyim kaydirigubbakcemile3

ohh valla kebap sen hiç sayma valla şafak falan hatuna bak nispetin biri bin para hımm kıskanç kıskanç ben..sinemaya gittiniz hemide beraber mii.abovvv başımı nellere vursam beeeen.aralık aralık 12 ahanda daha yüzünü yüzüme sürmemişem yiğidimin hüüüüüüü:a015:

sen zayıfım die hava atarsın heeee
kilo alamıom dersin heee
alsana hava
hem c.tesi beraberdik hemide pazar :D naniknanik naniknanik

hahah boşwer be kuşum zaten zaman geçtikçe erkeklerde salıyolar kendileriinii göbek möbeeek pötlüyo öndeen :)))

aynen öyle ya yaşlanacak kel olacak bazı kadınlar kel erkek seviyor bazı kadınlar göbek seviyor napacağız bilmiyorum :roflol:

aaa olmadı ama hayııııırrr boşvermek yok.önce kendimiz için her daim elimizden geldiğince fıstık hatun olma yolunda azimlen ilerleyeceğiz durmak yok haydin bakim:lepi:

kızlarrrrrrrr ben kaçayımmmmmmmmmmmmm şimdilik öpüyorummmmmmmmmmmmmmm hepinizi opuyorumnanaktan aazzz kaldı yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt .

tmm kuşum görüşürüüzzz akşam geeell :))

way bee artık bi pazar daha yok askeriyede bi pazartesi daha yookk :D
ne güzel bişey

kaydirigubbakcemile2evet yaaa artık askerlikle ilgili tüm terimleri ve topicleri kapatıyorum hayatımdann.bir süre yeşil bişey giymicem ve pişirmiycem tocem gelince.ve asla hiçbir sabah koğuş kalk espirisini yapıp belamı aramıycaaaam

kaydirigubbakcemile2evet yaaa artık askerlikle ilgili tüm terimleri ve topicleri kapatıyorum hayatımdann.bir süre yeşil bişey giymicem ve pişirmiycem tocem gelince.ve asla hiçbir sabah koğuş kalk espirisini yapıp belamı aramıycaaaam

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencedeeeeeeee

selamun helloooooo

kızlar bu akşam saat 8 de makyaj yarışmamız açılacak herkesi bekleriz oylamaya canlar

Back
X