- Konu Sahibi geronimo
-
- #21.541
kıwırcığım sende az değilmişsin yaa şişiriceen adamı kimse bakmasın onaa ama sen yanında incecik çıtır gibi hatun olucaan dimi :)):jeyyar:
ewt kesinlikle katılıyorum kilo almak daha zorrr :))
iden dalıcak şimdi bizeee sempatiksalakcinni
yok kııı her hafta yanındayım şaşırma gibi bi durumu olmıcakbeğenmeme gibi bi durumda olmıcak tabe
bu arada çok film hareketlere gittik pazar günüü
böğğğ iğrenç yaa paramızı gasp ettiler resmeenn
yok kııı her hafta yanındayım şaşırma gibi bi durumu olmıcakbeğenmeme gibi bi durumda olmıcak tabe
bu arada çok film hareketlere gittik pazar günüü
böğğğ iğrenç yaa paramızı gasp ettiler resmeenn
evet yaaa zaten şurda az bi zaman kaldı bu komplo teorimin çürümesine en iyisişimdien iyice kilo aldırmak ona aklinialirimsmile çocuk olsun ben akrep nalan gibi olurum o zaman ne çareler bulacağım bilmiyorum erkeklerde mi hamile olsa ne o zaman onlarda kilo alır belkimmm :roflol:
aaa nie kız çokmu kötüydüüü :1shok:
evet yaaa zaten şurda az bi zaman kaldı bu komplo teorimin çürümesine en iyisişimdien iyice kilo aldırmak ona aklinialirimsmile çocuk olsun ben akrep nalan gibi olurum o zaman ne çareler bulacağım bilmiyorum erkeklerde mi hamile olsa ne o zaman onlarda kilo alır belkimmm :roflol:
ohh valla kebap sen hiç sayma valla şafak falan hatuna bak nispetin biri bin para hımm kıskanç kıskanç ben..sinemaya gittiniz hemide beraber mii.abovvv başımı nellere vursam beeeen.aralık aralık 12 ahanda daha yüzünü yüzüme sürmemişem yiğidimin hüüüüüüü:a015:
hahah boşwer be kuşum zaten zaman geçtikçe erkeklerde salıyolar kendileriinii göbek möbeeek pötlüyo öndeen :)))
tabii göbek sewen hatunlarda war tabii tercih meselesii delikafadulden
hahah boşwer be kuşum zaten zaman geçtikçe erkeklerde salıyolar kendileriinii göbek möbeeek pötlüyo öndeen :)))
tabii göbek sewen hatunlarda war tabii tercih meselesii delikafadulden
kızlarrrrrrrr ben kaçayımmmmmmmmmmmmm şimdilik öpüyorummmmmmmmmmmmmmm hepinizi opuyorumnanaktan aazzz kaldı yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt .
sen zayıfım die hava atarsın heeee
kilo alamıom dersin heee
alsana hava
hem c.tesi beraberdik hemide pazarnaniknanik naniknanik
tmm kuşum görüşürüüzzz akşam geeell :))
dur sen dur geliyom hemide elimi belime bilem koydumklava:
tamam canım akşama gelirimmmm görüşürüüzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile2evet yaaa artık askerlikle ilgili tüm terimleri ve topicleri kapatıyorum hayatımdann.bir süre yeşil bişey giymicem ve pişirmiycem tocem gelince.ve asla hiçbir sabah koğuş kalk espirisini yapıp belamı aramıycaaaam
selamun helloooooo
kızlar bu akşam saat 8 de makyaj yarışmamız açılacak herkesi bekleriz oylamaya canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?