- Konu Sahibi geronimo
- #21.561
selamun helloooooo
kızlar bu akşam saat 8 de makyaj yarışmamız açılacak herkesi bekleriz oylamaya canlar
anaa hadi yaa sonunda bee :sm_cool: kaç kişi katıldı canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamun helloooooo
kızlar bu akşam saat 8 de makyaj yarışmamız açılacak herkesi bekleriz oylamaya canlar
KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??
331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)
ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLİK YERİ
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ Son 6 hihoyyyt
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun Son 6 hihoyyyt
begy84-----------------------------------------------------------Artvin Son 5 hihoyyyt
bet_------------------------------------------------------------ şırnak Son 6 hihoyyyt
buketuzun----------------------------------------------------Antalya Son 6 hihoyyyt
buket87--------------------------------------------------------Izmir Son 6 hihoyyyt
crncrn---------------------------------------------------------Batman Son 6 hihoyyyt
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar Son 6 hihoyyyt
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit Son 6 hihoyyyt
denise85-----------------------------------------------------Elazığ Son 6 hihoyyyt
elvin06--------------------------------------------------------Mugla Son 6 hihoyyyt
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 10’larda hihoyyyt
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy Son 5 hihoyyyt
İlarzu---------------------------------------------------------Karaman 10’larda hihoyyyt
Kardelen35-------------------------------------------------İstanbul/Kucukyali Son 6 hihoyyyt
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla Son 6 hihoyyyt
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken Son 6 hihoyyyt
Melita--------------------------------------------------------- İzmir/Bergama Son 6 hihoyyyt
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan Son 6 hihoyyyt
Sarıpapatya03--------------------------------------------İstanbul Son 6 hihoyyyt
Tuce------------------------------------------------------- İstanbul Son 6 hihoyyyt
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan Son 6 hihoyyyt
Quixotic----------------------------------------------------Manisa Son 5 :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu Son 6 hihoyyyt
![]()
331'inci UZUN dönemler
![]()
(12 Aralik 2009 - )
Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
rabbim bu günleri de gösterdi bize çok şükür:Saruboceq: rabbim askerlerimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinturkbayragi bi daha hiç ayrılmamak üzere kavuşsun ellerimiz:kedi:
hayır ben ezeli seyrediorummm :)
reklamlarda türk malındayım kaydirigubbakcemile3
ahhh ahh ezeli eşim izlerdi :sinifsinif: bende izletmezdim birtürlü onu oyalarak soru sorarak kaydirigubbakcemile3 ahh burda olsa şuan söz sus pus otururum dizi bitene kadar da yerimden kıpırdamazdım ,ama bu kezde türk malını izleyelim diye izletmezdimmmmmmmmmm :roflol:
heheh çok güzel bi dizi cnm ezel
ama türk malıda güzell ikisinide izlemek lazıımm
artık haftayaa geldiğinde kocişin izlersiniz beraberrr :)) yok yook birbirinizi seyredersiniz siz en güzeliii ooyyhh gelselerdee biranönceee gözümü kırpmadann sabaha kadar seyredebilirim onuu boshayallersmile
ayy evet yaaaaaaaaa,istesin kurtlar vadsini bile izlerim o derce yani kaydirigubbakcemile3 .ayy haftaya bu zamanlar terminalden eve geliyo olacağız akşam saat 8 de ankara topraklarına adım atmış olacak inşalllaaaaaaaaaaaaah hihoyyyt
hayırlısıylaa haftaya bugün kavuşucas canım sewdiklerimizeee çok heyecanlıyım delikafadulden[/QUOTE
inşallaaahhhhh :Saruboceq: . ay bende çook heyecanlıyım vallaaaa.en son 16 şubatta görüşmüştük çok gariptik yaaa birbirimize yabancı yabancı bi garip olmuştum elini tutarken bile utanmıştım kaydirigubbakcemile3.bizi bi görsen yeni tanışna çiftler gibi kırışıyordukkkk,gözüne bile bakamıyordum yaa :roflol: bakalım 3 ay sonra nasıl olacak :sm_confused:
Günaydın güz,Gamiş
hoşgeldiniz
damlaa sağada günaydınn![]()