- Konu Sahibi geronimo
- #21.521
Allah kavuşrusun en kısa zamanda gamişim opuyorumnanaktan
teşekkür ederim tatlım benim :Saruboceq:Şeniz hepimizi inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kavuşrusun en kısa zamanda gamişim opuyorumnanaktan
kılzar o ya da bu doğum kontrol yöntemlerinin kadınlar cephesindeki tüm türleri az ya da çok zararlı,ve en kötü zararı ise doğurganlığı etkilemesi yani sekteye uğratması ya da hiç olamaması.çevremde buna benzer çok örnek var.ben hiç kullanmadım ki eşim müsade etmez zaten ilaç düşmanıdır,başım ağrıdığında bile ondan gizli içerim çok zaman.o yüzden iyice düşünün derim.erkeğin korunması ne ona ne de size zarar verir hem ekonomik hemide sorunsuz hi ho ho.
kılzar o ya da bu doğum kontrol yöntemlerinin kadınlar cephesindeki tüm türleri az ya da çok zararlı,ve en kötü zararı ise doğurganlığı etkilemesi yani sekteye uğratması ya da hiç olamaması.çevremde buna benzer çok örnek var.ben hiç kullanmadım ki eşim müsade etmez zaten ilaç düşmanıdır,başım ağrıdığında bile ondan gizli içerim çok zaman.o yüzden iyice düşünün derim.erkeğin korunması ne ona ne de size zarar verir hem ekonomik hemide sorunsuz hi ho ho.
eee ne var ne yok bakalım son hazırlıklar ne durumda.pazar günü gelmeyecek gibi sanki.hala inanamıyorum sanırım bittiğine.yalnız çok kilo vermiş yiğidim 7 kilo ve işin ilginç yanı ben de 7 kilo aldım.ben 53 oldum o ise 71. neyse gelince ilk yüklemeyi yapıcam mantı,sarma hımm tatlıya karar verişmedi henüz pufff daha kişisel bakımım var tebi hım hım hım ay bana bak bide oturmuş burda lak lak yapıyorum piyuvvv
ayyyy evet ya kilo aldırın kızlar kiiiiiii biz onların yanında accık zayıf kalalım aklinialirimsmile
slm canım hoşgeldin
ya bende hiç hazırlık yok herkez bana acayipmişim gibi bakıo
sanki bir ay sonra düğünüm yok benim
sanki öylesine bi yaz geliyo gibiyim
bu arada ben kilo almadım ama veremedimde saolsun herif benim yerimede kendi yerinede vermiş 16 kilo kadareksik olmasın ikimizide düşünmüş.
gelsin bende yapacam yüklemeyi canım yok öyle zayıf kalmak![]()
ayh delü hele bide düğünü var ben evli halimle ne hazırlıklar yapıyorum allasen kaldır totonu biraz.kilo aldım ama niye kociş için deermişim.(yok ya çok zayıftım zaten 165 boy 46 kiloydum şimdi iyiyim) ya evet sıkıya alışık değiller ya hemen verdiler löp löp etleri dimi..oof senin şimdi dügün stresi hobaaa verirsin kilo hımmm tebi stresten homini gırtlak olmazsan puhaha..sempatiksalakcinni
hah ben kesin odediğinden olurum homini gırtlak yerimwalla
ahh ulann aahhhh bu kilo beni yiyip bitiriyoooo
yalannn kilo seni yese zayıflardın delü sen yiyon kiloları zannımca.ama yok alınmaca darılmaca haaaolumunekankayizsmile
yok bee
bence ben stresten yer kilo alırım sonra kilo aldım diye stres yapar yine kilo alırım
en nihayetinde bir topa dönüşürüm![]()
eşimde bana diyor ki ya bana niyekilo aldırıyorsun da sen rejim mejim yapıyorsun diyor garibim kaydirigubbakcemile3 bende hayatım ama erkek dediğin dolgun olmalı diyorum babayiğit falan ne ööle sıska sıska iyi olmaz diyorumm :roflol:
yok bee
bence ben stresten yer kilo alırım sonra kilo aldım diye stres yapar yine kilo alırım
en nihayetinde bir topa dönüşürüm![]()
ahahahaha deliiiii öldüm gülmekteeenn lafa bak yaaaa :roflol: :roflol:
aha aha ne kaa zormuş bu kilo bee ama emin ol çıtır çerezim almak vermekten daha zoooor.şu 7 kiloyu alıcam diye valla neler çektim bitaraflarımdan tepmediğim kaldı bi ayh nihayet aldım da şimdi göbek ve bel egzersizi yapıyom..eee malum öle her kilo istediğin yana gitmiyo biçimsiz bişe olmıyım sora.sende yeme tut boğazını elma ye domates ye acıktıkça sora tocen beğenmicek gelince