• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
huhuuuuuuuuuuuuuuuu kızlaaarrr selaaaaaaaaaaammm ben geldim nasılsınızzz hihoyyyt ??ayyy konu değişik güzel cazibeli aklinialirimsmile

ewliler bizlerle deneyimlerii paylaşsınlarr bizde bilgi sahibi olalım kaydirigubbakcemile3

yaa doğum kontrol hapı zararlı diyolar doğrumu? eğer doğruysa nasıl korunucaz anacım yaa, adamlarda kendileri korunmak istemiyo napıcaz :S

yaa doğum kontrol hapı zararlı diyolar doğrumu? eğer doğruysa nasıl korunucaz anacım yaa, adamlarda kendileri korunmak istemiyo napıcaz :S

ya ben kesinlikle doğum kontrol hapı kullanmıyorum,doktora sormuştum şimdi yan etkisi olmayan haplar var falan dedi ama ben ikna olamadım yaaa eyvahedigeldismile . eşim korunuyor bizde...ya zaten o kadar ince oluyorki o korundukları şey çok sorun olmuyor ama tek kötü yanı işte, yok onu tak çıkar bilmem neee...sempatiksalakcinni

arkadaşım doğum kontrol hapı kullanmıştı ve şimdi çocuk düşünüyrolar,o hap yumurtalıkları tembelleştirdiği için hemen çocuk sahibi olamıyormuşsun bi 3-6 ay bekle demiş doktoru...buünyeden bünyeye fark gösteriyordur belki...ama ikna edin eşinizi bu konuda onun korunması daha sağlıklı gibi boshayallersmile

arkadaşım doğum kontrol hapı kullanmıştı ve şimdi çocuk düşünüyrolar,o hap yumurtalıkları tembelleştirdiği için hemen çocuk sahibi olamıyormuşsun bi 3-6 ay bekle demiş doktoru...buünyeden bünyeye fark gösteriyordur belki...ama ikna edin eşinizi bu konuda onun korunması daha sağlıklı gibi boshayallersmile

ewt wallaa bencede daha mantıklı ama tabi her erkek kabul etmez bunu keyiflerine çok düşkünlerr :))

bunları anlaıtn böyl eböyle oluyormuş bak,ben zarar görürüm falan benim zarar görmemi istermisin istemezsin dimi aşkım falan gaz verin aklinialirimsmile .yaa ne bileyim sonuçta ilaç ve vücuda yabancı bir madde giriyor bilmiyorumkismile

ewt wallaa bencede daha mantıklı ama tabi her erkek kabul etmez bunu keyiflerine çok düşkünlerr :))

Benimki kabul etti zaten ama ilk gece için onu düşndüm ben bişeler yapıyım dedim ama illaki zararı var o hapların kullanmıcam işte=)))

bu yapılan 3 aylık aşılarda haplar kadar zararlımı acaba kızlar yaaa bilmiyorumkismile

Back
X