• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cerenimm kuzumm gelmiş zemuszemus nerelerdeydin yawrım sen yaw çok ösledim seni ne zaman hoş beş yesem aklımdasın kaydirigubbakcemile3 yani sürekli cokacimcoook :roflol: :roflol:

bıy sen nerelerdeydin canım yaaa etmeyin bi daha büle :1hug:

yaşam pınarrıımmm:D
burdayım işte geldim:) hepinizi çok ama çoook özledimm

iyiyim canım sen nasıl ya bizim eski kzılar gelmiş yaa göremedim :sinifsinif:
çok hayırsız çıktıız valla :delphin: ya bu arada guz ben senin hikayeni neden bilmiyorum laelaelaelaelae kızlar artık gelin yaa olmuyo böle heee son 1 haftamız kaldı zaten öptüm sizleri opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

damlam...sen girmişsin ama bnm net gitmişti...
1 haftamız kaldı ne demek yaa yeni topic açmışlar orda da görüşcezkiii benim hiç birinizi kaybetmeye niyetim yok hatunlarım:)

kızlar merhaba :)) cerende gelmiş şafak 7 hala inanamıyorum hüngür hüngür ağladığımız günler geçti gitti....

kız sız yatmadınızmı hala burdamısınız geceden berı
kaydirigubbakcemile3

:roflol: bızz gelıncede gıtmek bılmeyenlerden oldukk:))))))))))))

Şeniz gitmeyın bı yere artık.
ay sız gelınce eskıler canlandı gozumde nası da gectı o gunler. uff nası bıtcek derken aglamalar zırlamalar ısyanlar kavgalar gurultuler offff sukur ya rabbım bıttı yaaaaa

ay sız gelınce eskıler canlandı gozumde nası da gectı o gunler. uff nası bıtcek derken aglamalar zırlamalar ısyanlar kavgalar gurultuler offff sukur ya rabbım bıttı yaaaaa

yokk yokkk ben burdayımmm crn sende gıtme sakınnnn:))))
guz kımse yokken anlat hadı :))))))))))))))))

valla biyi bilemicem ama benim sizi bırakıp hiç bi yere gitmeye niyetim yok olumunekankayizsmile

anneler gununuz kutlu olsun kızlar
bebgımız yok demeyın gulerım. su askerdekı veletler bebekten beter :oklava:

Back
X