• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız sen bılmıyonmu sonunu
ay bı ara anlatırım ama nerden kaldıkkı

ben yatıyom opuyorum
ceren kız artık burdasın nasısa bol bol goruselım

ben geldim nire gidiyonuz yaaa
ceren nerelerdesin sen yaaaa

nerelerdesin sen yaaaa şaşırdım valla adını görünce biy de gelmiş gerçi çıkmış şimdi

iyi geceler damla nasılsın

iyiyim canım sen nasıl ya bizim eski kzılar gelmiş yaa göremedim :sinifsinif:
çok hayırsız çıktıız valla :delphin: ya bu arada guz ben senin hikayeni neden bilmiyorum laelaelaelaelae kızlar artık gelin yaa olmuyo böle heee son 1 haftamız kaldı zaten öptüm sizleri opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

bende iyiyim valla ne olsun işte iyiden iyiye azaldı,evet kızlar gelmişlerdi ama çıkmışlar bende bi cerene denk geldim valla

askerlik dönemi bazen düşünüyorum da baya baya bi iyi oldu diyorum tabi bunu kendi adıma konuşuyorum.eşimle ankaradayken konuşamadaığım ve bizden kaynaklanmadığı halde birbirimizi üzüp durduğumuz bütün konuları konuştuk hallettik inşallah bundan sonrasında döndüğümüzden yeni evli gibi sıfırdan başlıyacağız

cerenimm kuzumm gelmiş zemuszemus nerelerdeydin yawrım sen yaw çok ösledim seni ne zaman hoş beş yesem aklımdasın kaydirigubbakcemile3 yani sürekli cokacimcoook :roflol: :roflol:

bıy sen nerelerdeydin canım yaaa etmeyin bi daha büle :1hug:

Back
X