Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz ayaklandım ama agrılarım gene oldu ara ara buara favorimiz vajinaya igne batması ona taktım şimdide.. bugün egenin kıyafetleirni makineye atmaya başladım keyifli bi gün olacak inşallahhmasallah bugun baya ayaklanmıssın ama sen yınede cok yorma kendını hafıf hafıf hallet ıslerını sureklı yata yata da ınsan sıkıntıya gırer oda kötü...
ben iyiyim bugun sagol agrım sızım yok rahat bı gun gecırdım bi ara 5 dk kadar bi vurdu sonra geçti diğerlerine oranla az acılı bi gündü kaydirigubbakcemile2
hadiii beee kediigulencim, dun kontrole gittim, doktor 4 hafta daha yatıcaksın dedi.. cok kritik bir durum yok ama neden riske atalım, yatma sansın var yat dedi.. gunde 1 saat dısarı cıksam arabayla en azından dedım,olmaz dediinsan yat yat sıkılıyor ama ıste hersey bebısler ıcın.. ultrasonda 31 haftalık cıktı aslında benım hesabıma gore 30 haftalıktı.. 1500gr. olmus.. fazla ayaklanmıyorum ama arada oturuyorum televizyon ızlerken falan.. bakalım ıyı dusunelım ıyı olsun... ıgne batması hıssını sordum, bebek baskı yaptıgı ıcın olur, yatarsan o da gecer dedı..
![]()
canım beim şuanda bakanım yok yani mecbur ben yemek yapıp kendi yemepimi koyuyorum kimse gelmiyo ne yapayım eşim dr çok ciddi deseydi parayla kadın tutarız veya hastaneye yatarım diye konuşmuştuk.. malesef büyükler umursamıyor durumu
inşallah sabredecek inşallah buaralar gündüzleri iyiyim ancak bu saatlerden sonra agrım oluyo yalnız kasıkta değil vajinanın o üstünde kemikleri varya orası tüylerin başladı yerden azıcık aşagülencim seni bu sabahta burdea gördüğüme çok sevindim. Yaramaz oğlumuz sabredicek demekki allah ikinizide korusun. 36. haftayı görüceksiniz bence ben inanıyorum ama bu arada kendini yorma sürekli dinlenmene bak
kornelya iyiyim daha dogurmadım çok şükür bugun hastaene cantamızı hazırladımbebeğin kıyafetlerini ütüledim bazen kendimi çok zavallı gibi hissediyorum en aşa etrafımda 100 adet yakın akrabam ana baba varken kimsenin sokulmaması çok dehşet vericigülencim yoksun görünürde, nasılsın? minik yakışıklı uslu uslu beklio demi??
aslında bakıyorum hep yazan oluyormu cevap verim diye ama atladım herhaldegülencim minik oğluşuyla uyuyor herhalde:)
e uyusansınlar artık aaa.. iki gün olmuş neredeyse, neyse ikiside iyidir umarım:)
gulencim 34 haftayi astin ya artik okadar korkulacak birsey yok gerci yinede 40 a kadar kalsa bebis fena olmaz ama her gun ayri bir kar dir demi