33+3 haftalık bebeğimi kaybettim.

Ya başınız sağolsun . Sağlıklı Doğumunuz var mı önceden? Sebebi belli mi ? Allah sabır versin . Bende 4 bebeğimi kaybettim benimkiler 20 haftaya gelmeden kalbi duruyor
Sagolun evet 1 oglum var cok şükür 4,5 yasinda. Simdide sebep söylemediler ani bebek ölümü diyorlar sizede Allah sabirversin cok kaybiniz varins sag salim saglikli bir bebeginiz olur. Sınavımız cok büyük

Evet esim gördü kendisi defnetti unutamiyorum diyor

Başınız sağolsun, ne denir ki çok zor. Allahım sabır versin. Pıhtılaşma testi yaptırın mutlaka. Sizden kan alıp yapılıyor.

Başınız sağolsun, ne denir ki çok zor. Allahım sabır versin. Pıhtılaşma testi yaptırın mutlaka. Sizden kan alıp yapılıyor.
Sagolun, evet ilk yapacagim fakulteye gidip genetik test istemek 2 hafta once kontrolde kan akisi hersey normal demislerdi ama niye oldu bilmiyorum kan pihtilasmasima baktiracagim bende

Benim de bir oğlum var 6,5 yaşında, ondan sonra iki bebeğimin kalbi durdu. Şimdi oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hamileliğimde. Hamilelik öncesi corasprin kullandım. Araştırın mutlaka pıhtılaşma olabilir, ilk çocukta sorun yaşamayıp sonraları yaşayanlar var benim gibi. Allah yardımcınız olsun.

Sizinde basiniz sagolsun bu bebeginizi sag salim kucaginiza alirsiniz ins peki ilk kaybinizdan sonra arastirmamislarmiydi 2. Kez tekrar yasamissiniz

Sizinde basiniz sagolsun bu bebeginizi sag salim kucaginiza alirsiniz ins peki ilk kaybinizdan sonra arastirmamislarmiydi 2. Kez tekrar yasamissiniz
Benim gebeliğin başlarıydı 7 haftalıktı sağlıksız gebelik dediler, bir yıl sonra tekrar olunca pıhtılaşmadan şüphelendiler. Testte riskim olduğu çıktı. İkinci kaybımdan sonra corasprin ve folibol kullandım. Hamilelikte de oksapar iğne ve corasprin kullanıyorum. Hamilelik pıhtılaşma riskini arttırıyormuş. Belki sizde olmayabilir.

Anladim canim cok gecmis olsun bende baktiriyim arastirilmadan tekrar hamilelik isteniyorum cok korkuyorum ayni seyleri yaşamaktan Allah hepimizin yardımcısı olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…