• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33+3 haftalık bebeğimi kaybettim.

Tesellisi yok sadece sabır diliyorum.
Böyle konular görünce içim parçalanıyor.
39 hafta taşıdım bende yavrumu, 3 gün yaşadı.
Yanarım kucağıma alamadığıma yanarım.
Rızkı olan sütü ememediğine yanarım.
Çok zor çok.
Tekrar sabır diliyorum rabbim isyan etmeye meyil ettirmesin bizleri inşallah.
Sizinde başınız sağolsun, Rabbim ahirette buluştursun yavrularımızla bizi, beni en iyi siz anlarsınız. Amin rabbimden gelene boynumuz ince.

Annelik zaten doğurunca değil rahmimize düşünce yaşanan hissedilen gerçekten çok ulvi bi duygu . Ben de içime düştüğünden beri tüm anne olmak isteyenlere olamayanlara hamilelere herkese dualar ediyorum. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın . İnşallah o mucizeyi tekrar yaşarsınız hayırlı evta sahibi olursunuz ve ona hayırlı ana babalar olursunuz 🙏🏻
Öğrendiğim ilk gündem beri Rabbimden istediğim hayırlı ve sağlıklı bir evlat idi. Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı, kimsenin kucağı boş kalmasın güzel dilekleriniz için Allah razı olsun .

Allahım çok çok sabır versin çok zor bir acı yaşayan bilir anlar bende 28 haftalık erken Doğumla kaybettim bebeğimi 2 ay olmadı bende hiç göremedim ama İnan görsek belki daha acı gelirdi benim oğlum Da 1 gece yaşadı sadece çok suçladım kendimi ama sonunda allahtan olduğuna ikna oldum OZamn kabullenmek daha kolay oldu nasip kısmet kader diye teslim olmak iyi geliyor yoksa hiç bir tesellisi yok bu acının ilk zamanlar evet çok daha acıyor canın ama zaman herşeyin ilacı diye boşuna dememişler zaman geçtikçe İnan hafifliyor daha az ağlıyorsun sonra artık buz gibi oluyorsun hiç anlayamıyorsun sadece içinde bi sızı kalıyor onunla yaşamaya alışıyorsun geçmiyor ama azalıyor belkide İnan daha iyi olacaksın zor olacak ama alışacaksın..
Başınız sağolsun😥 Rabbim bizim için en iyisini en güzelini düşünmüştür. Gönlümü tek ferahlatan bu. Derdi veren dermanınıda veriyor elbet. Dayanmak güç olsa da O’ndan gelene boynumuz ince. Ahh sütüm bile gelmişti yavrumun yanarım ona yanarım.

Allah sabırlar versin kardeşim. İnşallah cennetin kapısında seni bekleyen sensiz cennete girmem diye aglıcak bir bekçi olmustur bebegin. Çok zordur eminim yaşamayan anlamaz düşükler bile öyle zorki isteyen bekleyen için. Doğsa belkide dediğin gibi hayırlı bir evlat olmayacaktı. Öyle düşün evlat bir sınav bu dünyada dert isteyen evlat istermiş. Allah bir daha nasip eder kuzum işallah hayırlısını afiyetlisini versin cümlemize. Arkadaşların dediği gibi genetik ve trombofili testlerini yaptr. Agla üzül ama içine atma gerekirse bir psikologa git. Bende düşükler yasadıgım için diken üstünde bir hamilelik geçiriyorum herşey bizim için canım annem 4 tane kayıp yaşamış kimi dogmuş yaşamamış kimi 7 aylık cansız dogmuş. Ve şuan 3 evladı var. Yani diğerleri kardeşlerimiz cennet kuşu olmuş. Bu acıları yaşayan binlerce insan var beterinde beteri var belki fogup koklasam alsan kucağına daha zor olurdu bilemezsin. Dualarımız seninle Allah tez Zamnda sana sifalar versin.

Bugün tam bir hafta oldu. Sabah babam ve eşim teslim almaya gittiler. Onu toprağın altına koymadan önce bi kere kucağıma almak istedim. Mis gibi kokan beyazlar içinde aldım oğlumu kucağıma. Kokladım kokladım öptüm yavrumu bastırdım göğsüme.Ah annem ah meleğim beni nasıl bırakıp gittin, beni boynu bükük ellerimi boş koydun. Minicik bedenine atarlarken toprağını bakamadım. Ne doğum sancısı ne ameliyat ağrısı hiçbiri bu kadar acı gelmedi. Gül kokusu hala burnumda. Allah’ım beni ahiretinde buluştur yavrumla.

Allah sabırlar versin kardeşim. İnşallah cennetin kapısında seni bekleyen sensiz cennete girmem diye aglıcak bir bekçi olmustur bebegin. Çok zordur eminim yaşamayan anlamaz düşükler bile öyle zorki isteyen bekleyen için. Doğsa belkide dediğin gibi hayırlı bir evlat olmayacaktı. Öyle düşün evlat bir sınav bu dünyada dert isteyen evlat istermiş. Allah bir daha nasip eder kuzum işallah hayırlısını afiyetlisini versin cümlemize. Arkadaşların dediği gibi genetik ve trombofili testlerini yaptr. Agla üzül ama içine atma gerekirse bir psikologa git. Bende düşükler yasadıgım için diken üstünde bir hamilelik geçiriyorum herşey bizim için canım annem 4 tane kayıp yaşamış kimi dogmuş yaşamamış kimi 7 aylık cansız dogmuş. Ve şuan 3 evladı var. Yani diğerleri kardeşlerimiz cennet kuşu olmuş. Bu acıları yaşayan binlerce insan var beterinde beteri var belki fogup koklasam alsan kucağına daha zor olurdu bilemezsin. Dualarımız seninle Allah tez Zamnda sana sifalar versin.
Allah razı olsun, Rabbimden sabır dileniyorum. Bugün ilk ve son kez bebeğimi kucağımı aldım, mis gibi gül kokuyordu yavrum. Cildine zarar gelir diye yumuşak kıyafetler, en iyi yatağı almıştık. Şimdi toprağın altında bebeğimin bedeni. Rabbim büyük, 8 ay önce bana emanet etti, şimdi aldı emanetini. Allah’ım dayanma gücü ver.

Çok üzüldüm gerçekten başınız sağolsun diyecek söz bulamıyorum Rabbim bida yaşatmasın tez vakitte kucağınızı doldursun

Bende 22 haftalık bebeğimi normal Doğumla kaybedeli 12 gün oluyor sizi bir nebzede olsa çok iyi anlıyorum . Rabbim sabırlar versin o kadar zor bir acı ki geçti sanıyorsun ama geçmiyor unutulmuyor 😥

Bende 22 haftalık bebeğimi normal Doğumla kaybedeli 12 gün oluyor sizi bir nebzede olsa çok iyi anlıyorum . Rabbim sabırlar versin o kadar zor bir acı ki geçti sanıyorsun ama geçmiyor unutulmuyor 😥
Keşke bende normal doğum yapabilseydim. 2 gün hastanede sancıyla kıvranmama rağmen hiçbi gelişme olmadı. Ben tenine zarar vermesin diye en yumuşak kıyafetleri seçtim, en iyi bebek arabasını en iyi yatağı. Rabbim nasip etmeyecekmiş işte yalan dünya gerçekten herşey bomboş. Sizinde başınız sağolsun, Rabbim birdaha yaşatmasın bizlere bu acıyı.

Keşke bende normal doğum yapabilseydim. 2 gün hastanede sancıyla kıvranmama rağmen hiçbi gelişme olmadı. Ben tenine zarar vermesin diye en yumuşak kıyafetleri seçtim, en iyi bebek arabasını en iyi yatağı. Rabbim nasip etmeyecekmiş işte yalan dünya gerçekten herşey bomboş. Sizinde başınız sağolsun, Rabbim birdaha yaşatmasın bizlere bu acıyı.
Amin amin inşallah gerçekten çok zor şimdi hamile biri gördüğümde bakamıyorum bile öyle kötü bir duygu ki rabbim kimseye yaşatmasın . Hele duymayıp yolda görenler hayırlı olsun Doğum ne Zaman diye sormuyor mu o en beteri 😥

Amin amin inşallah gerçekten çok zor şimdi hamile biri gördüğümde bakamıyorum bile öyle kötü bir duygu ki rabbim kimseye yaşatmasın . Hele duymayıp yolda görenler hayırlı olsun Doğum ne Zaman diye sormuyor mu o en beteri 😥
Basiniz sagolsun biraz zaman olmus simdi nasılsınız bende 5 gün önce doğuma diye gidip bebegimi kaybettim kalbi durmus. Icim yangın yeri acının tarifi yok beynim uyusmus gibi 37 haftalikti bebegim pusetini eve boş getirdim Rabbim kimseye yasatmasin😥

Basiniz sagolsun biraz zaman olmus simdi nasılsınız bende 5 gün önce doğuma diye gidip bebegimi kaybettim kalbi durmus. Icim yangın yeri acının tarifi yok beynim uyusmus gibi 37 haftalikti bebegim pusetini eve boş getirdim Rabbim kimseye yasatmasin😥

allah sabır versin rabbim kucagunuz doldursun tez zamanda

Amin amin başınız saolsun

Rabbim sabır versin çokkk zor bi anne için fakat iyikide görmemişsin ömür boyu gözünün önünden hiç gitmiycekti görmek istemende çok normal çünkü canının parçası sözün bittiği yer sabırlar diliyorummm🙏🙏

Ya başınız sağolsun . Sağlıklı Doğumunuz var mı önceden? Sebebi belli mi ? Allah sabır versin . Bende 4 bebeğimi kaybettim benimkiler 20 haftaya gelmeden kalbi duruyor

Back