32 yaş 54 yaş ilişkisi ve sonucu

Şimdi küçüklüğümdeki baba figürü eksikliği diye başlarsa şaşırmam. Hep aynı hikaye.
Yoo enteresan olan çok ilgili bir babam var annemle babamın çok mutlu bir evliliği var çok haklısınız çünkü bunu 1 psikolog ve 1 psikayriste anlattığımda onlarda babamla ilişkimi sormuşlardı çok mutlu bir ailede çokta iyi bir babaya sahibim

31 yaşındayım. Annem 53 yaşında. Ne diyebilirim yaş farkınıza?

Ailen evlendiğimi göremeyecek mi sözünüzden edindiğim çıkarım şu ki; 30 yaşına kadar evlenseydim evlenirdim şimdi önüme çıkana sahip çıkayım gibi saplantılı bir ilişkiye başlamışsınız sonra da kendinize yapılanları görememişsiniz.

daha önce gitmediğim görmediğim her yere birlikte gittik operalar müzeler bir sürü etkinlikler hayattan ilk defa keyif almaya başladım

Yaşiniz kucuk değil, işi gucu geliri olan bir kadin olarak 32 yaşina kadar şu şeyleri yapmak, görmek için 54luk amcayi mi beklediniz yani. Bu yasiniza kadar hayattan keyif almayi ogrenseniz belki daha kaliteli genç adamlarla birlikte olurdunuz.
Hayatinizda ilk defa keyif almaniz bu amcanin mucizesi degil sizinle ilgili bir sorun.

Bakin amca bile sizi begenmemeye başlamiş, kendi egosunu yukseltmesine izin veriyorsunuz ustunuzden.

Yoo enteresan olan çok ilgili bir babam var annemle babamın çok mutlu bir evliliği var çok haklısınız çünkü bunu 1 psikolog ve 1 psikayriste anlattığımda onlarda babamla ilişkimi sormuşlardı çok mutlu bir ailede çokta iyi bir babaya sahibim
Anne babanızın bu ilişkiden haberi var mı? Onların düşünceleri neler merak ettim. Allah aşkına salın şu dayıyı emekliliğinin tadını çıkarsın.

bana sadullah abi demeye başladı
Allah affetsin şuraya çok güldüm ya. 32 yaşında olduğunuza emin misiniz? Ben daha ziyade 23 yaş vibeı aldım. Toksikliği 3. ayda belli olan bir ilişki için ameliyat oldunuz? Hem de 17 kg için?

X