32 yaş 54 yaş ilişkisi ve sonucu

Hanımefendi ben gayet iyi anlıyorum ama siz eksik anlamışsınız galiba o bana ameliyat ol demedi ben kendim olmak istedim ayrıca ben zaten 1.75 boyunda 73 kilodaydım kulllandığım ilaçlarla 8 ayda 17 kilo aldım kendi isteğimle gittim ameliyatımı oldum mutluyum huzurluyum sorun var mı ?

Adam kendini sizde yetersiz gördüğü için ayrılmış ne bekliyordunuz aradaki yaş farkını ne kadar gormezden gelecektiniz beklentileriniz yüksek tuttuğunuz kişi 54 yasinda biraz mantıklı düşünün 32 yaşında kendi ayakları üzerinde duran kadına göre evlilik için kişi tercihiniz yanlış...

Şimdi bu yorumun neresinden tutsam elimde kalıyor konuyu açma sebebim ameliyat oldum iyi mi yaptım değil beden benim hayat benim para benim oldum bitti gitti mutluyum huzurluyum ne kadar yaşamım kaldıysa bu şekilde geçirmek istiyorum var mı başka bir soru ?

Adam senden 10 cm kisa. Yegeninin elinden tutup avm gezdirir gibi onu mu gezdircektin yaninda. Kart horoza bak hele. Ay nasi iciniz atiyo yasli yasli amcalari allah akil fikir versin bi de intihar edicem dio

Uğradığınız manipülasyon o kadar ağır ve hala etkin ki. Dediklerimizi anlamanız 1 yılınızı alabilir. Lütfen bir yardım alın. Şu an yaşadığınız suni bir mutluluk. Yavaş yavaş gidince sizin için daha yıkıcı olabilir. Acilen terapi almanız lazım sizin. Başka bir sorun yok yani.

Tabii konuyu çok kilo aldım perişan haldeyim diye açsam diyet yap spor yap diye akıl verirdiniz ama istediğimiz loser vıbeı alamadığınız için kendinizi yemişsiniz yemeye devam

Tabii konuyu çok kilo aldım perişan haldeyim diye açsam diyet yap spor yap diye akıl verirdiniz ama istediğimiz loser vıbeı alamadığınız için kendinizi yemişsiniz yemeye devam
Siz kimsiniz ben kendimi yiyeceğim? Ben sizin eski dayı sevgiliniz değilim, sizin özgüveniniz ona lazımdı, merak etmeyin yavaş yavaş geri geldiğini görünce onu da almaya gelecektir.

Siz kimsiniz ben kendimi yiyeceğim? Ben sizin eski dayı sevgiliniz değilim, sizin özgüveniniz ona lazımdı, merak etmeyin yavaş yavaş geri geldiğini görünce onu da almaya gelecektir.
Ya aslında ben size terapi önerirdim ama terapi bile sizin karşınızda çaresiz kalır nasıl nefret dolusunuz resmini görmediğiniz hiç tanımadığınız birine öfke kusuyorsunuz evinizle çocuğunuzla falan ilgilenin varsa tabii ya da boşverin nefret kusun başka bir uğraşınız olduğunu zanetmiyorum çünkü :)

Debelenin durun. Demek o dayı sizi çözmüş de ona göre davranmış. Siz canınıza okuyanları içinize kazıyıp uzanan eli ısırmaya devam edin, nasılsa çok yaşamazsınız bu huyla.

Debelenin durun. Demek o dayı sizi çözmüş de ona göre davranmış. Siz canınıza okuyanları içinize kazıyıp uzanan eli ısırmaya devam edin, nasılsa çok yaşamazsınız bu huyla.
Aynı temeniler benden de size Umarım sizde kısa yaşarsınız çünkü sizin gibi ruh emici insanların kimsenin çevresinde olmasını istemem …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…