Hanımefendi ben gayet iyi anlıyorum ama siz eksik anlamışsınız galiba o bana ameliyat ol demedi ben kendim olmak istedim ayrıca ben zaten 1.75 boyunda 73 kilodaydım kulllandığım ilaçlarla 8 ayda 17 kilo aldım kendi isteğimle gittim ameliyatımı oldum mutluyum huzurluyum sorun var mı ?Hanımefendi anlamıyor musunuz? Adam size o ameliyatı yaptırdı sizle işi bitti. O ameliyat o boy ve kiloya son çare değildi. Üstelik gayet sağlıklıymışsınız da? Size yapılan kötülüğü göremiyor musunuz?
Adam kendini sizde yetersiz gördüğü için ayrılmış ne bekliyordunuz aradaki yaş farkını ne kadar gormezden gelecektiniz beklentileriniz yüksek tuttuğunuz kişi 54 yasinda biraz mantıklı düşünün 32 yaşında kendi ayakları üzerinde duran kadına göre evlilik için kişi tercihiniz yanlış...Merhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan okuyun ben 32 yaşındayım 54 yaşında biri girdi hayatıma spor salonunda tanıştık özel bir okulda orta düzey yönetici olarak çalışıyordum tek çocuğum bu insanla ilk başta çok harika bir ilişkimiz vardı daha önce gitmediğim görmediğim her yere birlikte gittik operalar müzeler bir sürü etkinlikler hayattan ilk defa keyif almaya başladım 1.5 yıl aynı evde yaşadık diyebilirim evlerimiz birbirine çok yakındı o da bir firmada üst düzey yönetici olarak çalışıyordu ilişkimizin 3. Ayında işinden atıldı ve emekli oldu sorunlarımız ordan sonra başladı beni beğenmeme sürekli
Eleştirme bıçağı çatalı şöyle tut bardağı düzgün tut düzgün otur erkek gibi davranıyorsun kadın gibi ol bana sadullah abi demeye başladı bu arada evlilik teklifi edip bana tektaş almıştı ve tabi ben dünyanın en en en mutlu kadınıydım ve kendisinde sürekli marka takıntısı marka giyiniceksin bu arada ben 1.75 boyundayım o 1.65 boyunda sürekli özgüvenimi zedeleyici sözler bir yanda da çok göklere çıkarıyor gel zaman git zaman aldığım maaşı aşağılamalar bu kadar iş bu paraya yapılır mı? Ama ben çalışmanı istiyorum iş bulmadan çıkma benim yaptığım işte yazın senelik izne çıkamıyorum anca eylül sonunda 15 gün izne çıkabiliyorum bende çalıştığım yerde 5 yıldır çalışıyordum ve gerçekten çok bunalmıştım ve sonunda işimden ayrıldım işten ayrıldığım gün bana biz ayrılalım dedi ben ilk başta şaka yapıyor sandım üstünde durmadım iş bulurum biraz dinleniyim dedim sonrasında hemen 9 günlük bayram tatili
İçin bir tatil programı yapmıştık öncesinden tatilin son 5 günü tatilden döndüğümüzde biz ayrılıcaz kendini buna hazırla demeye başladı sürekli kiloma eleştirileri vardı ilişkimiz boyunca ben 1.75 boyundayım tanıştığımızda 73 kiloydum sıkıntıdan stresten sürekli aşağılanmanın vermiş olduğu eziklikten dolayı ağır bunalıma girdim ve çok hızlı 17 kilo aldım tabi tüp mide ameliyatı oldum 1 ay oldu çok karışık yazıyorum farkındayım çünkü kafam şuan çok ama çok karışık ayrıldık ayrılmayı kabul ettim ve yazlığa gittim her gün beni aradı her telefonu kapattığında biz ayrıldık dedi sonra bir gün beni aradı bana en son model cep telefonu aldığını söyledi ama ümitlenme senden ayrıldım dedi neyse 3 aydır ara ara görüştük ameliyat oldum 3 gün hastaneye geldi herşeyimle ilgilendi ve bugün bana ayrıldığımızı kabullen seni istemiyorum hayatını düzene sok iş bul toparlan diyor ben kaldıramıyorum herşey yalanmıydı benimle oynadı kendine bağımlı hale getirip çekip gitti her akşam balkona çıkıyorum ve aşağıya atlamayı düşünüyorum hayatımda 1 kere evlenmeyi istedim bir yuva kurmayı istedim olmuyor ben mutlu olmayı hiç hak etmiyormuyum annem babam benim evlenebileceğimi göremiycek mi geldiğim noktada işim yok etrafımda kimse yok ve ben bir daha hayatıma kimseyi sokmayıda istemiyorum ne yapıcam ne olur bir şey söyleyin bir akıl verin
Ablacığim sen deli misin, obezite ameliyatı metabolizması bozulmuş, diyetle veya baska yolla kilo veremeyecek metabolizması bitmiş, 100kgyi geçmiş insanlara yapılıyor. Sen o kategoride değilsin, ameliyat da çocuk oyuncağı değil, hiç mi araştırmadın? Boşver bu amcayı mamcayı terapiye devam et özgüven eksikliğinden sağlığınla oynayacak duruma gelmissin artık
Şimdi bu yorumun neresinden tutsam elimde kalıyor konuyu açma sebebim ameliyat oldum iyi mi yaptım değil beden benim hayat benim para benim oldum bitti gitti mutluyum huzurluyum ne kadar yaşamım kaldıysa bu şekilde geçirmek istiyorum var mı başka bir soru ?Ablacığim sen deli misin, obezite ameliyatı metabolizması bozulmuş, diyetle veya baska yolla kilo veremeyecek metabolizması bitmiş, 100kgyi geçmiş insanlara yapılıyor. Sen o kategoride değilsin, ameliyat da çocuk oyuncağı değil, hiç mi araştırmadın? Boşver bu amcayı mamcayı terapiye devam et özgüven eksikliğinden sağlığınla oynayacak duruma gelmissin artık
Adam senden 10 cm kisa. Yegeninin elinden tutup avm gezdirir gibi onu mu gezdircektin yaninda. Kart horoza bak hele. Ay nasi iciniz atiyo yasli yasli amcalari allah akil fikir versin bi de intihar edicem dioMerhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan okuyun ben 32 yaşındayım 54 yaşında biri girdi hayatıma spor salonunda tanıştık özel bir okulda orta düzey yönetici olarak çalışıyordum tek çocuğum bu insanla ilk başta çok harika bir ilişkimiz vardı daha önce gitmediğim görmediğim her yere birlikte gittik operalar müzeler bir sürü etkinlikler hayattan ilk defa keyif almaya başladım 1.5 yıl aynı evde yaşadık diyebilirim evlerimiz birbirine çok yakındı o da bir firmada üst düzey yönetici olarak çalışıyordu ilişkimizin 3. Ayında işinden atıldı ve emekli oldu sorunlarımız ordan sonra başladı beni beğenmeme sürekli
Eleştirme bıçağı çatalı şöyle tut bardağı düzgün tut düzgün otur erkek gibi davranıyorsun kadın gibi ol bana sadullah abi demeye başladı bu arada evlilik teklifi edip bana tektaş almıştı ve tabi ben dünyanın en en en mutlu kadınıydım ve kendisinde sürekli marka takıntısı marka giyiniceksin bu arada ben 1.75 boyundayım o 1.65 boyunda sürekli özgüvenimi zedeleyici sözler bir yanda da çok göklere çıkarıyor gel zaman git zaman aldığım maaşı aşağılamalar bu kadar iş bu paraya yapılır mı? Ama ben çalışmanı istiyorum iş bulmadan çıkma benim yaptığım işte yazın senelik izne çıkamıyorum anca eylül sonunda 15 gün izne çıkabiliyorum bende çalıştığım yerde 5 yıldır çalışıyordum ve gerçekten çok bunalmıştım ve sonunda işimden ayrıldım işten ayrıldığım gün bana biz ayrılalım dedi ben ilk başta şaka yapıyor sandım üstünde durmadım iş bulurum biraz dinleniyim dedim sonrasında hemen 9 günlük bayram tatili
İçin bir tatil programı yapmıştık öncesinden tatilin son 5 günü tatilden döndüğümüzde biz ayrılıcaz kendini buna hazırla demeye başladı sürekli kiloma eleştirileri vardı ilişkimiz boyunca ben 1.75 boyundayım tanıştığımızda 73 kiloydum sıkıntıdan stresten sürekli aşağılanmanın vermiş olduğu eziklikten dolayı ağır bunalıma girdim ve çok hızlı 17 kilo aldım tabi tüp mide ameliyatı oldum 1 ay oldu çok karışık yazıyorum farkındayım çünkü kafam şuan çok ama çok karışık ayrıldık ayrılmayı kabul ettim ve yazlığa gittim her gün beni aradı her telefonu kapattığında biz ayrıldık dedi sonra bir gün beni aradı bana en son model cep telefonu aldığını söyledi ama ümitlenme senden ayrıldım dedi neyse 3 aydır ara ara görüştük ameliyat oldum 3 gün hastaneye geldi herşeyimle ilgilendi ve bugün bana ayrıldığımızı kabullen seni istemiyorum hayatını düzene sok iş bul toparlan diyor ben kaldıramıyorum herşey yalanmıydı benimle oynadı kendine bağımlı hale getirip çekip gitti her akşam balkona çıkıyorum ve aşağıya atlamayı düşünüyorum hayatımda 1 kere evlenmeyi istedim bir yuva kurmayı istedim olmuyor ben mutlu olmayı hiç hak etmiyormuyum annem babam benim evlenebileceğimi göremiycek mi geldiğim noktada işim yok etrafımda kimse yok ve ben bir daha hayatıma kimseyi sokmayıda istemiyorum ne yapıcam ne olur bir şey söyleyin bir akıl verin
Uğradığınız manipülasyon o kadar ağır ve hala etkin ki. Dediklerimizi anlamanız 1 yılınızı alabilir. Lütfen bir yardım alın. Şu an yaşadığınız suni bir mutluluk. Yavaş yavaş gidince sizin için daha yıkıcı olabilir. Acilen terapi almanız lazım sizin. Başka bir sorun yok yani.Hanımefendi ben gayet iyi anlıyorum ama siz eksik anlamışsınız galiba o bana ameliyat ol demedi ben kendim olmak istedim ayrıca ben zaten 1.75 boyunda 73 kilodaydım kulllandığım ilaçlarla 8 ayda 17 kilo aldım kendi isteğimle gittim ameliyatımı oldum mutluyum huzurluyum sorun var mı ?
Uğradığınız manipülasyon o kadar ağır ve hala etkin ki. Dediklerimizi anlamanız 1 yılınızı alabilir. Lütfen bir yardım alın. Şu an yaşadığınız suni bir mutluluk. Yavaş yavaş gidince sizin için daha yıkıcı olabilir. Acilen terapi almanız lazım sizin. Başka bir sorun yok yani.
Tabii konuyu çok kilo aldım perişan haldeyim diye açsam diyet yap spor yap diye akıl verirdiniz ama istediğimiz loser vıbeı alamadığınız için kendinizi yemişsiniz yemeye devamUğradığınız manipülasyon o kadar ağır ve hala etkin ki. Dediklerimizi anlamanız 1 yılınızı alabilir. Lütfen bir yardım alın. Şu an yaşadığınız suni bir mutluluk. Yavaş yavaş gidince sizin için daha yıkıcı olabilir. Acilen terapi almanız lazım sizin. Başka bir sorun yok yani.
Siz kimsiniz ben kendimi yiyeceğim? Ben sizin eski dayı sevgiliniz değilim, sizin özgüveniniz ona lazımdı, merak etmeyin yavaş yavaş geri geldiğini görünce onu da almaya gelecektir.Tabii konuyu çok kilo aldım perişan haldeyim diye açsam diyet yap spor yap diye akıl verirdiniz ama istediğimiz loser vıbeı alamadığınız için kendinizi yemişsiniz yemeye devam
Ya aslında ben size terapi önerirdim ama terapi bile sizin karşınızda çaresiz kalır nasıl nefret dolusunuz resmini görmediğiniz hiç tanımadığınız birine öfke kusuyorsunuz evinizle çocuğunuzla falan ilgilenin varsa tabii ya da boşverin nefret kusun başka bir uğraşınız olduğunu zanetmiyorum çünkü :)Siz kimsiniz ben kendimi yiyeceğim? Ben sizin eski dayı sevgiliniz değilim, sizin özgüveniniz ona lazımdı, merak etmeyin yavaş yavaş geri geldiğini görünce onu da almaya gelecektir.
54 yaşında ki adam sizden ayrıldı diye kendiniz yiyen sizsinizTabii konuyu çok kilo aldım perişan haldeyim diye açsam diyet yap spor yap diye akıl verirdiniz ama istediğimiz loser vıbeı alamadığınız için kendinizi yemişsiniz yemeye devam
Katippp sana terapi oneriyormusSiz kimsiniz ben kendimi yiyeceğim? Ben sizin eski dayı sevgiliniz değilim, sizin özgüveniniz ona lazımdı, merak etmeyin yavaş yavaş geri geldiğini görünce onu da almaya gelecektir.
Evet yaaa kendimi yiyorum vah tüh napsak ki size de loser biri lazımdı dimi54 yaşında ki adam sizden ayrıldı diye kendiniz yiyen sizsiniz
Debelenin durun. Demek o dayı sizi çözmüş de ona göre davranmış. Siz canınıza okuyanları içinize kazıyıp uzanan eli ısırmaya devam edin, nasılsa çok yaşamazsınız bu huyla.Ya aslında ben size terapi önerirdim ama terapi bile sizin karşınızda çaresiz kalır nasıl nefret dolusunuz resmini görmediğiniz hiç tanımadığınız birine öfke kusuyorsunuz evinizle çocuğunuzla falan ilgilenin varsa tabii ya da boşverin nefret kusun başka bir uğraşınız olduğunu zanetmiyorum çünkü :)
Katippp sana terapi oneriyormus
Ben oldum da geldim, pimi çekilmiş bomba gibi dolaşanlar da olsun gelsin.Katippp sana terapi oneriyormus
Aynı temeniler benden de size Umarım sizde kısa yaşarsınız çünkü sizin gibi ruh emici insanların kimsenin çevresinde olmasını istemem …Debelenin durun. Demek o dayı sizi çözmüş de ona göre davranmış. Siz canınıza okuyanları içinize kazıyıp uzanan eli ısırmaya devam edin, nasılsa çok yaşamazsınız bu huyla.
Ne zamandır beddua gelmedi diyorduk iyi iyi.Aynı temeniler benden de size Umarım sizde kısa yaşarsınız çünkü sizin gibi ruh emici insanların kimsenin çevresinde olmasını istemem …
Savunmayi bıraktı kavgaya geçti psikolojisi bozuk olanların yaptığı şeyBen oldum da geldim, pimi çekilmiş bomba gibi dolaşanlar da olsun gelsin.