32 yaş 54 yaş ilişkisi ve sonucu

Aynı temeniler benden de size Umarım sizde kısa yaşarsınız çünkü sizin gibi ruh emici insanların kimsenin çevresinde olmasını istemem …

Ruh emici mi Harry Potter deki ruh emici mi katip sizce?

Bence senin dayı daha ruh emici ama sen bilin 😁
7BD49EA9-C36A-44AC-B001-C8F815CC7571.jpeg

Savunmayi bıraktı kavgaya geçti psikolojisi bozuk olanların yaptığı şey 😂😂
Sizin ki baya sağlam o yüzden nefret kusuyorsunuz görende adamı eşinden zorla ayırmışım yuva yıkmışım benim yüzümden 5 çocuk ortada kalmış şimdi adam beni istemiyor napsam diye akıl almaya geldim sanar ay lütfen uzak durun

İnsanlar buraya ruh hali bozuk cikmazdayken yaziyor. Bunlardan biri de ben. ben de ayni linçleri yiyorum merak etme N Noname91
Beynin sana bir oyunu bu. Ne o amca seni mutlu eder ne de baskasi şuanda. Onla iletisimi tamamen kesip zamana birakacaksin ve ilaç kullanacaksin. Bir yakininin yanina git onlarla kal. Zamana birak.

İnsanlar buraya ruh hali bozuk cikmazdayken yaziyor. Bunlardan biri de ben. ben de ayni linçleri yiyorum merak etme N Noname91
Beynin sana bir oyunu bu. Ne o amca seni mutlu eder ne de baskasi şuanda. Onla iletisimi tamamen kesip zamana birakacaksin ve ilaç kullanacaksin. Bir yakininin yanina git onlarla kal. Zamana birak.
Ya vallahi linç minç yoktu, kendi coştu.

Sizin ki baya sağlam o yüzden nefret kusuyorsunuz görende adamı eşinden zorla ayırmışım yuva yıkmışım benim yüzümden 5 çocuk ortada kalmış şimdi adam beni istemiyor napsam diye akıl almaya geldim sanar ay lütfen uzak durun
🤣🤣🤣🤣 Valla ben şimdiye kadar babam , amcam , dayım, yaşındaki lerle sevgili olup aşk acısı çekmedim onun için haklısın sizi anlayamam mumkunati yok 😂😂 çok şükür psikolojim çok sağlam :KK53::KK9:sen anlayamazsın 😂😂

İnsanlar hayatlarında ne hatalar yapıyorlar ben utanıcağım bir şey yaşamadım yanlış bir seçim yaptım yaptığım seçimin sonucunda üzülen ben oldum gerçekten yazılanlardan sonra evet ben ne yaptım ya dedim kendime ama laf sokmak yargılamak çok saçma geldi bana nefret kusmalık bir konu değil bu

🤣🤣🤣🤣 Valla ben şimdiye kadar babam , amcam , dayım, yaşında ki lerle sevgili olup aşk acısı çekmedim onun için haklısın sizi anlayamam mumkunati yok 😂😂 çok şükür psikolojim çok sağlam :KK53::KK9:
Hiçbir kuvvet beni 54 yaşında dayı için ameliyat masasına yatıramaz. Ben 100 kilo da olsam yaştan dövüyorum zaten kendisini, vücudum alakasız yerden patlama yapmıyor, kadınsı hatlarımı koruyarak kilo alıyorum. Ayrıca bebek gibi cildim var. Dayı kendine gelsin ağlatırım.

X