32 yaş 54 yaş ilişkisi ve sonucu

Evlenip boşanmış 20 yıl önce boşanmış 1 oğlu var yurtdışında okuyor hiç bir kronik hastalığı yok benden daha sağlam
Ya bu herif 30 yaşında da olsa bununla olmaman gerekirdi; saygısız, sevgisiz, manipülatif, hadsizce eleştirel, kompleksli, gerzeğin teki, tüm bunların üstüne bir de baban yaşında.
Insan mutlu olmak için ilişki yaşar/evlenir. Bu denyonun sana kattığı ne var? Anca yerin dibine batırmaya çalışmış, çalışıyor.
Affedersin de s.ktiri çek, görsün aşağılamak neymiş, terbiyesiz herif.

eşime sürekli çamaşırlarını ben yıkıyorum banyoyu ben temizliyorum yemeğini ben yapıyorum diye laf söylüyordum bu adamın da yatıp kalkıp şükretmesi, elden ayaktan düşünce bi çorba verenim var demesi lazımken söylediği laflara bak tövbe

10 yıl sonra adamın işi bitmiş olacak tövbe tövbe. En güzel yaşlardasın yaşlı herifin manipüle etmesine niye izin veriyorsun. Mikter et gitsin şerefsiz

Hastalıklı birinden kurtulmussun yat kalk dua et

41 yalşndayım
Sizin hesapla 63 yaşında biri ile beraber olmuş olsam..
Ay kabus gibi, o yaştakilerin elini öpüyoruz amca diye.
20 yaşında bir genç kız 42 yaşında bir adamla beraber olsa adına p. dofili deniyor, yaş farkı çok fazla kusura bakmayın.
Bu yaştaki insanların aşık olmasını vs de akla yatkın bulmuyorum, bu aşk olamaz,kadın baba şefkati arıyordur, adam da cinsel olarak genç kadın istiyordur, yanlış anlamayın sizin özelinizde değil genel olarak bir bakış açısı yakalamaya çalışırsam böyle.
Siz 40 yaşına gelince adam 62 olacak, hastalanıp yatağa düşse gencecik yaşta bakıma muhtaç birine bakmış olacaksınız
Tabiki yaşı genç olanlar da aynı şeyi yaşayabilir hastalanabilir ama yine de bu durumı denk bulmuyorum. Adam açısından gencecik kadınla beraber o açıdan şanslı ama kadıın açısından yaşlılığa merdiven dayamış bir adamla beraber oluuorsun, adam 3,5 sene sonra yaşlanmış olacak. O kadın hala genç, arzulu, hayatın tam olgunlukla yoğrulan deli çağlarında. Adam da tansiyon ilacıyla ortalarda dolaşan bir tip. Uydu mu, oldu mu?
Yok bacım denklik çok önemli.
Hayat 3,5 yıldan ibaret değil, bir ömür geçireceksin, ona göre düşünmek lazım.
Tabiki istisnalar vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz.

bana en son model cep telefonu aldığını söyledi ama ümitlenme senden ayrıldım dedi
Ben olsam bu centilmen beyin hediyesini karşılıksız bırakmazdım. Gidin siz de şık bir baston hediye edin. Hediye kartına da milletin koluna girmene gerek kalmaz buna tutunur yürürsün yazardım. Dedenin havasından geçilmiyor, o havayı indirmek lazım.

Lütfen aklınız her karıştığında gelip konunuzu güncelleyin. Biz itinayla doğru yola yönlendiririz.

Birde bu moruk için intihar mı düşünüosunuz??
Tam tersi olmalıydı ,amca intihar düşünmeliydi.
Adam manyak canım kaç kurtar kendini.
Heryerden sil ,izini kaybettir.
Bide onun için ameliyat olmuşsun.
Düzenli diet ve sporla verirdin neden ameliyat yani.sadullah dedi diemi.
Sende ona naber moruk diye seslen bi kendine gelsin gerzek herif

Adam size maddi destek olmak istemiyor. Is bulmak icin cabalayin ayaklarinizin ustunde durun diye ayrilmis. Neden is bulmadan isinizi biraktiniz ben hic anlamadim. Belki de aileden zenginsinizdir tabi bilmiyorum.

Adam cok yasli ve sacma sapan davraniyor. Erkeklerin kendilerinden yasca cok genc olan kadinlara sadece cinsel istek duyduklarini, hayranlik besleyemedikleri icin asik olamadiklarini dusunuyorum. Yani dusunun, siz nasil 10 yasindaki cocuga hayran olamiyorsaniz, o da size olamaz. Umarim uzun boylu genc ve duzgun birini bulursunuz ve gercek aski yasarsiniz. Bunu yasamadan olmeyin

Kadınlar bunu kendine niye yapar anlamıyorum..babanıZ yasindaki bir adamı üstelik yaninizA yakismayacak özellikte bir adamı gözünüzde amma buyutmussunuz....Brad Pitt olsa olmaz yani babanız yaşında...size yasattiklaarina gelince size hayret ettim...hiç mi kendinize saygınız yok yahu...yok balkondan atliyacagim felan....dünyada bir tek babanız yasindaki terbiyesiZ, hadsiz, küstah bodur bir adam kalmadı farkına varin

Dışarda o kadar genç çıtırlar varken 54 yaşındaki dedeye merhaba bile demezdim.
Kız erkek kökü mü kesildi bide intihar etmek istiyorum diyorsun. Anaaaa dünya yakışıklı kaynıyor. Garantisi bile bitmiştir onun

Türkiye'de adam kalmadıysa şöyle yurtdışına doğru baksaydınız. Taş gibi Amerikalı, Koreli bulurdunuz sizde ama amca ile heba etmeyi seçiyorsunuz kendinize.
Hele 1 kere 17 kg aldınız diye tüp mide kararı o bile çok yanlış.

Bakın adamın size yaptığı herşeyi ardarda koydum, bir de böyle okuyun.
Sizi oraya buraya gezdirmesi, tektaş alması (ki onun da gerisini getirmemiş zaten) bunlar sizi ezdiği, aşağıladığı, küçülttüğü gerçeğini maalesef değiştirmiyor. Adam parayı bulmuş çirkin biri gibi geldi bana, egosu boyundan uzun. Sizin gibi alımlı, mesleği elinde çalışan ayakları üzerinde duran bir kadını kendine bağlayabildi diye egosu tavan yapmış.
Sizi ezerek kendi egosunu besliyor.
Kimse bu sözleri hak etmez, siz de hak etmiyorsunuz. Böyle aşağılanmayı hak etmiyorsunuz.

Rica ediyorum her yerden engelleyin, canı sıkıldıkça sizi arayıp "ümitlenme seni istemiyorum" deme egosunu ona yaşatmayın. Ulaşamasın size.

Bacım adamin yaşını geçtim dengesizin teki niye kendini oyuncak ediyorsun onun elinde yoluna bak kimler çıkar karşına takıntı haline getirmişsin yaşın çok genç sonradan çok pişman olursun emin ol

Oha amcaya baksen. Andropoz el sallıyor, gencecik kadını manipule ede ede kuklaya çevirmiş. Siz onu bu hale getirmeliydiniz. Elinizde gençliğiniz var, herif bi 5 yıla mutluluk çubuğunu takacak. Saçmalamayın kendinize gelin.

Çünkü dayı sizin gençlik enerjinizi emcüklemiş. Atın şu deniz kestanesi kılıklı, pişmaniye popolu buruşuğu başınızdan. Korkmayın ölmezsiniz. Ama bu herif sizi yemelere doyamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…