Sizin ki baya sağlam o yüzden nefret kusuyorsunuz görende adamı eşinden zorla ayırmışım yuva yıkmışım benim yüzümden 5 çocuk ortada kalmış şimdi adam beni istemiyor napsam diye akıl almaya geldim sanar ay lütfen uzak durun
Gelişine sallıyor ama
Ayyyy katippp dayinin buruşuk teni ile düşünsene dokunduğunu korpecik tenineHiçbir kuvvet beni 54 yaşında dayı için ameliyat masasına yatıramaz. Ben 100 kilo da olsam yaştan dövüyorum zaten kendisini, vücudum alakasız yerden patlama yapmıyor, kadınsı hatlarımı koruyarak kilo alıyorum. Ayrıca bebek gibi cildim var. Dayı kendine gelsin ağlatırım.
Her şeyi eski usul tercih ediyor.Bilgisayardan giren kaldı mı herkes telefondan girmiyor mu buraya :) ne klavyesi ne göbeği dayı buna tüplü Bilgisayar aldırmış heralde
Tavuk yediydim gerek var mıydı ya buna şu an içim kalktı. Midem aldı başını gidiyor.Ayyyy katippp buruşuk teni ile düşünsene dokunduğunu korpecik tenineicimm ürperdi
Nostaljik seviyor belliHer şeyi eski usul tercih ediyor.
Tavuk yediydim gerek var mıydı ya buna şu an içim kalktı. Midem aldı başını gidiyor.
ben 18 yaşında değilim 32 yaşındayım 1 ay sonra 33 e giriyorum kimsenin beni kandıracağı bir ilişki yaşamadım mide ameliyatı değildi konu bu bir ayrıntıydı iş stresi her gün aynı rutin mutsuzluk kilo aldım verecek gücü kendimde bulamadım bende bunu seçtim ameliyattan vuruyorsunuz yaştan vuruyorsunuz bir konuda haklısınız bunu sokaktaki 100 kişiye sorsak 99 u olmaz çok fark var der zatenBilgisayardan giren kaldı mı herkes telefondan girmiyor mu buraya :) ne klavyesi ne göbeği dayı buna tüplü Bilgisayar aldırmış heralde
Hahaahaa çok şükür eşim ile aynı yastayız 32Evet yaaa kendimi yiyorum vah tüh napsak ki size de loser biri lazımdı dimi
Hahaahaa çok şükür eşim ile aynı yastayız 32ben dayı sevmiiimmm
Unutma kiiiii
DAYILAR da sever
ben 18 yaşında değilim 32 yaşındayım 1 ay sonra 33 e giriyorum kimsenin beni kandıracağı bir ilişki yaşamadım mide ameliyatı değildi konu bu bir ayrıntıydı iş stresi her gün aynı rutin mutsuzluk kilo aldım verecek gücü kendimde bulamadım bende bunu seçtim ameliyattan vuruyorsunuz yaştan vuruyorsunuz bir konuda haklısınız bunu sokaktaki 100 kişiye sorsak 99 u olmaz çok fark var der zaten
Dayı sizin ruhunuzu yeterince emcüklemiş zaten, daha da ruh emici mi arıyorsunuz?Aynı temeniler benden de size Umarım sizde kısa yaşarsınız çünkü sizin gibi ruh emici insanların kimsenin çevresinde olmasını istemem …
Böyle temenilerle gelin istediğim bu beni diğer insanlardan ayrı kılan bir kardeşim bir abim ablam yok oturup dertleşebileceğim hayatım boyunca evleniyim bir düzenim olsun kafasındaydım evliliği gözümde çok büyüttüm yanlış seçimlerim oldu zorlamama kararı aldım artık hiç bir şey zorlayarak olmuyor elimden gelen herşeyi yaptım bugüne kadar kendime baktım spor yaptım orta düzey üst düzey yöneticilikler yaptım ve sadece zoruma giden ben zor olan birşey istemedim evlenmek istedim olmadı olmuyorsa olmuyordur vardır bir hayır diyip önüme bakıcam artık bu karmayı kırmak istiyorumManipüle altındasın umarım çıkarsın ironi yapmıyorum intihar düşünmek,ameliyat olmak vs
Kimse için değmez hele de böyle biri için hiççç değmez
Her insan mutlu olsun çünkü mutsuz insanlar kelebek etkisi gibi başka insanları da mutsuz ederler
Böyle temenilerle gelin istediğim bu beni diğer insanlardan ayrı kılan bir kardeşim bir abim ablam yok oturup dertleşebileceğim hayatım boyunca evleniyim bir düzenim olsun kafasındaydım evliliği gözümde çok büyüttüm yanlış seçimlerim oldu zorlamama kararı aldım artık hiç bir şey zorlayarak olmuyor elimden gelen herşeyi yaptım bugüne kadar kendime baktım spor yaptım orta düzey üst düzey yöneticilikler yaptım ve sadece zoruma giden ben zor olan birşey istemedim evlenmek istedim olmadı olmuyorsa olmuyordur vardır bir hayır diyip önüme bakıcam artık bu karmayı kırmak istiyorum
Tabii kide 54 yaşında dediğim zaman gözünüzde böyle biri canlanıyor haklı olarak ne diyebilirim ki ama bende güldüm :)Bunu arıyordum buldum.
Ne kadar inanırsınız bilmem ama kendime bu denli yakışmayacak birini iş yerimede sosyal ortamıma da sokmazdım zaten bizim dış görünüş yaş farkıyla ilgili sorunlarımız birbirimizii dibe çekicek bir durumda değildi bizim kuşak farklılığı ve kişiliğimiz asla uyuşmadıBunu arıyordum buldum.
Siz öyle görmüşsünüz ama arada koskocaman bir 22 yaş var sırıtmaması imkan dahilinde değil. Evliliği de bu kadar büyütmeyin kafanızda illa evleneyim diye evlenirseniz o ev o yatak zindan olur size. Hayat arkadaşlığı yapamayacağınız insanla evlenilmez.Ne kadar inanırsınız bilmem ama kendime bu denli yakışmayacak birini iş yerimede sosyal ortamıma da sokmazdım zaten bizim dış görünüş yaş farkıyla ilgili sorunlarımız birbirimizii dibe çekicek bir durumda değildi bizim kuşak farklılığı ve kişiliğimiz asla uyuşmadı