Ikimizede öyle Dendiyse Demek Doğrusu Böyle Herhalde Her Ihtimale Karşi Alsaami Bende 2 Vizite Kağidi Hem 21 Ine Hemde 28 Ine Nedersiniz?
kızlar benim bildiğim de 32+0 da izne ayrılabiliniyor gerçi bi kaç gün oynayabilir sanırım bende 32+1 de gittim hastanede ilgilenen personelde eline takvim alıp tam 8 hafta saydı yani 56 günlük veriyor raporu ,ay hesabı değil ...erken olursa izne ayrıldıktan 5.haftadan sonra doğum sonrasına eklenebilir dedi, ama 5 haftadan önce doğum olursa erken olan hafta yanıyor ama 5. haftadan sonraki 3 hafta gene ekleniyor dedi usul böyleymiş....
gene de netten bi araştırın isterseniz...
canım ben anlamadım...biz şimdi 37.haftadan sonra izne çıkıcaz ya erken dogum olursa 3 haftamız eklenecekmi dogumdan sonraya
ya biraz karışık mı oldu bilmem yani demek istediğim 37. haftadan önceki haftalar yanıyor dedi 37 .den sonraki artık ne kadar erken olursa onlar ekleniormuş
Bu süt parası hakkında gecerli bişi bilen var mı kıslar yaw 50 milyon(cuk) mu yoksa maasın 3te biri 6 ay boyunca mı(calısan anneler için soruyorum) sehir efsanesine dondu kesin bi bilgi yokmu sizde de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?