- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Düzeltme: Aklımdan Eyüp geçiyordu ibrahim yazmışımCanım özel durumun var kolay değil hasta refakati. Zaten toplu dua topiklerimizdesin hem kalbimizde hem dualarımızdasınsenin için de hepimiz için de yaşadığı zorluklar mutluluğun habercisi olabilir hz. Eyüp'ün hayatını oku ya da dinle çok feyz alacaksın çok zenginken fakir düşüyor sonra her yerinde çıbanlar çıkıyor ama dayanılmaz ağrılı o hiç vaz geçmiyor hep şükrediyor. Sonra ne yara ne iz kalıyor iyileşip tekrar eski saygınlığına kavuşuyor çünkü biliyordu hepsinin Allah'ın sınavı olduğunu. İnşallah hepimiz geçeriz sınavlarımızı
Tabi ki kuzum birbirimize dua edelim inşallah bu ele geçmez bir fırsat mübarek günlerdeAy canim benim hosbuldum sen de mi burdasın sevindim seni gördüğüme
Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin inşallah hayirli evlatlar olsunlar
dualarda bulusalimTabi ki kuzum birbirimize dua edelim inşallah bu ele geçmez bir fırsat mübarek günlerde
Çok iyi olur canım.🎙🎙🎙🎙canlar Allah razı olsun benim için okuyorsunuz da çok ağır oldu yüksek sayı ve mübarek günler hepimizin duası tamamlansın
Herkes için 9.999 tane okuyacağız.
1 günde 4 kişinin duası okunacak
Günlük kişi başı 1.428 okuma düşüyor.
4100 okudum simdi nasil olcak🎙🎙🎙🎙canlar Allah razı olsun benim için okuyorsunuz da çok ağır oldu yüksek sayı ve mübarek günler hepimizin duası tamamlansın
kuzum ben kacinci siradayim en sondamikunfeyekun__
Magnifiaque
Kara_gozlum
Canlar siz de dualarınızı paylaşın
Okunan fazlaları da hesaplayıp kumbara yapalım. Bitince bütün peygamberlere, ashabına ve dua edecek kimsesi olmayan merhumların ruhlarına hediye etmek amacıyla üzerini tamamlarız
o zaman ben seninkileri birazdan bitiririm canim salavat da getirir senin adina niyetini soyler duani yaparim🎙🎙🎙🎙canlar Allah razı olsun benim için okuyorsunuz da çok ağır oldu yüksek sayı ve mübarek günler hepimizin duası tamamlansın
Evet canım 28 yani 7.gün sana okunacakkuzum ben kacinci siradayim en sondami
Maşallah canım ne kadar da çok okumuşsun4100 okudum simdi nasil olcak
Maşallah canım ne kadar da çok okumuşsun
Canım 1.428 tane okuyabilir herkes1 günde 4kisiyi bitirebilir miyiz ki
1kisi icin 1428 sandim ben canim ya yani toplamda bir gunde 4000 kusir sandim da :)ben okudum Allah kabul etsinCanım 1.428 tane okuyabilir herkes