313.489 Fetih suresi ilk ayeti

Düzeltme: Aklımdan Eyüp geçiyordu ibrahim yazmışımhz ibrahim beni mi andı nedir? Tövbe estağfurullah ibrahim peygamberin duasını okuyordum da ordan karıştı kusuruma bakmayın

🎙🎙🎙🎙canlar Allah razı olsun benim için okuyorsunuz da çok ağır oldu yüksek sayı ve mübarek günler hepimizin duası tamamlansın
Herkes için 9.999 tane okuyacağız.
1 günde 4 kişinin duası okunacak

Günlük kişi başı 1.428 okuma düşüyor.

4100 okudum simdi nasil olcak

kunfeyekun__
Magnifiaque
Kara_gozlum
Canlar siz de dualarınızı paylaşın
Okunan fazlaları da hesaplayıp kumbara yapalım. Bitince bütün peygamberlere, ashabına ve dua edecek kimsesi olmayan merhumların ruhlarına hediye etmek amacıyla üzerini tamamlarız

o zaman ben seninkileri birazdan bitiririm canim salavat da getirir senin adina niyetini soyler duani yaparim

Rabbim! Senin yüce Peygamberin Hz.Muhammed (s.a.v) senden ne istediği şeylerin hayrindan bizde isteriz ve senin Peygamberin Hz. Muhammed (s.a.v) sana sığındığı şeylerin şerrinden bizde sana sığınırız. Kullarina yardım eden ancak sensin varış yalniz sanadır.
Allahım! Ilmimi arttır bizi hidayetr ulastirdiktan sonra kalbimizi eğriltme bize rahmetinden lütfet muhakkak ki sen cok lutufkarsin.
Rabbim! Bana, bize tarafından hayırlı bir nesil bagisla. Şüphesiz sen duayi hakkiyla işitensin.
Devamlı olan Ebediliğine son olmayan tüm eksikliklerden tertemiz olan Rabbimi tesbih ederim O yüce mevlamın hatırlar anarım gece gündüz yad ederim bir tek olan Allah'ı tesbih ederim tek bir şeye muhtaç olmayan Allah'ı tesbih ederim direksiz gökleri yükseltip tutan Allah'ı tesbih ederim yeri donmuş su üzerine döşeyen Allah'ı tesbih ederim tüm mahlukatı yoktan var eden yaratan sayılarını bilen Allah'ı tesbih ederim tüm canlıların rızıklarını Taksim edip hiç kimseyi unutmayan Allah'ı tesbih ederim arkadaş eş çocuk edinmemiş olan Allah'ı tesbih ederim doğmamış doğurmamış kendine kimsede denk olmamış olan Allah'ı tesbih ederim Bizi gören yerimizi bilen bize rızık veren bir de hiçbir zaman unutmayan Allah'ı tesbih ederim
Allah'ım günahlarımızı bağışla bizi affet dünya ve ahirette bizi acıyı esirge Merhamet Buyur Doğru yolu göster ve bizi rızıklandır
Allah'ım bütün işlerimizin sonucunu güzel eyle bizi dünya perişanlığından ve ahiret azabından koru
Allah'ım dini ve dünyevi hayatım ailem ve malım için senden bereket ve sağlık niyaz ediyorum
Ve bu duamda bana katılan bana dua eden arkadaşlarımın her ne dileği varsa Rabbim kabul etsin Rabbim onlardan razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…