313.489 Fetih suresi ilk ayeti

Kizlar ilk once @newplanet e onder olup baslattigi icin sonra da hepinize tek tek tesekkur ederim Allah im insallah en kisa zamanda dualarinizi kabul eder son okumalarimi da simdi yapip bitircem hakkina girdigim olmamistir umarim hakkinizi helal edin Benim icin dua eden guzel yurekli arkadaslarim hepinizden Allah razi olsun Kendime okumayi unutmusum Onuda simdi halletcem insallah

Rabbim kabul etsin canım gecen gün sana 100 ya safi okumuştum ihtiyacın vardı demekki Rabbim kalbime hissettirdi tüylerim diken diken

Tam bende o aklımdaydı dua ettim bildirim geldi senin bildirimin şok oldum
Rabbim şifa versin canım tez zamanda inşallah kimyasal cok etkiliyormus birkaç kişide duymuştum tamamen bitkisel olmalı hersey in kozmetiğin temizlik ürünlerin diye sen zaten bilirsin kaç yıl olmuş yinede soylemek istedim

Çok teşekkür ederim benim sebebi bağırsak kaynaklı şeker ve gluten azdırıyor bende tamamen kesmedim hiç bı zaman zor oluyor bir süre sonra kullanılan şeyler de fayda etmiyor çok zor hem şeker hem gluten ama başladım perhize rabbim daim eylesin benden geçsin gitsin inşallah

Anladım canım bol bol sabır versin Rabbim her zaman dikkat etmek zor gercekten. geçer gider inşallah

Allah kabul etsin hepimizin dualarını kızlar yine guzel bır grubun duasını bu guzel gunlerde tamamladık bunun için düşünüp bizi davet edıp dua etmemızı saglayan @newplanet e çok tesekkürler allah razı olsun. Hakkım varsa hepinize helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin

Benden yana da helal olsun inşallah hepimizin şükür haberlerini paylaşmak da nasip olur bereketli bir ramazan oldu bu gece ve yarın geceyi de dolu dolu geçirelim toplu okumalar başlatalım farkında olmadan kırdığım incittiğim varsa kusuruma bakmasın hepinizi seviyorum dua çetem siz de beni sevin çekerim saçlarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…