Bende başlayacağım inşaAllah rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun.
Amin cumlemizin insAllah. Basla arkadasim moral bozmak icin yazanlara hic kulak asma. Allah bu ayetlerle benden istemeyin demiyor. Isteyin diyor. Allah kabul etsin insAllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende başlayacağım inşaAllah rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun.
AminnnBende başlayacağım inşaAllah rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun.
Canım ilk başta 2 rekat hacet namazı kılıyorsun öyle niyet edip başlıyorsun sonra abdestsiz okuyabilirsinnormal abdest olmadan okunabilir mi acaba ben çalışıyorum da
çok teşekkür ederimCanım ilk başta 2 rekat hacet namazı kılıyorsun öyle niyet edip başlıyorsun sonra abdestsiz okuyabilirsin
Amin cumlemizin insAllah. Basla arkadasim moral bozmak icin yazanlara hic kulak asma. Allah bu ayetlerle benden istemeyin demiyor. Isteyin diyor. Allah kabul etsin insAllah.
normal abdest olmadan okunabilir mi acaba ben çalışıyorum da
Allah kabul etsin canım inşaallah güzel haberleirni alırız duam kabul oldu diye rabbim yazmayı nasip etsin9999 adet olarak kendi hatmimi 8. gün tamamladım. Rabbim kabul etsin inşaALLAH
Aminnn Aminn cümlemizin inşaALLAH. Rabbim gönlümüzdekileri afiyetle hayatımıza versin.Allah kabul etsin canım inşaallah güzel haberleirni alırız duam kabul oldu diye rabbim yazmayı nasip etsin
Canım bende başlamayı düşünüyorum bu duayı okuyup ta faydasını görmeyen görmedim maşaallahBen okumustum cok da faydasini gotmustum. 9999 okumustum. Farkli okuma sekilleri var. Cuma gunu sabah namazindan sonra baslayip 7 gunde bitmesi gerekiyor. Daha erken de bitirebilirsin. Ben cuma gunu baslamamistim mesela.
Canım bende başlamayı düşünüyorum bu duayı okuyup ta faydasını görmeyen görmedim maşaallah
Allah kabul etsinArkadaşlar biz bugün okumaya başladık arkadaşlarımızaa da dağıttık ama sayımız eksik kalıyor 313.489 tane okuyacağız h
bize katılmak istermisiniz? Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
Her okumada namaz abdesti almamız gerek mi yoksa zikirler gibi abdestsizde okuyabilirmiyiz bu duayıBen okumustum cok da faydasini gotmustum. 9999 okumustum. Farkli okuma sekilleri var. Cuma gunu sabah namazindan sonra baslayip 7 gunde bitmesi gerekiyor. Daha erken de bitirebilirsin. Ben cuma gunu baslamamistim mesela.
Abdest sartı var cnm.Her okumada namaz abdesti almamız gerek mi yoksa zikirler gibi abdestsizde okuyabilirmiyiz bu duayı
Teşekkür ederimAbdest sartı var cnm.