313.489 Fetih suresi ilk ayeti

Oyuncu değişikliği yaptık hanımlar, @eunja yerine aypare ackerman aypare ackerman geldi💕
📌📌📌kızz :sinirli: bi girelim bi çıkalım diyorsunuz, terlikle kovalarım valla.
aferin okuyun😌

Sayı değişmedi 11.196
Allah kabul etsin sizi birakmam kizlar okurum ben o konuda rahat olun :)) hosbuldum diyim kendime :KK70:🙈

Ya cok üzgünüm katılamadım :KK61::KK61::KK61:
Allah kabul etsin hatiminizi🙏🙏🙏
Burayı ayrıca takip edip herbiriniz için dua edecegim inş
Reengarenk Reengarenk canım Allah hayırlı kolay dogumlar nasip etsin şimdiden saglıcakla bebeklerini kucakla inşallah. Ben hatime katılabilseydim kendim için hayırlı evlat duası isteyecektim. 6.5 yıldır bekliyorum 3 tüp bebek denemem var.. Bana da aklına geldikçe dua edersen doguma gittiğinde dua edersen sevinirim kardeşim ismim bahar❤😘💐
(tabi herkesden dua bekliyorum 😊)

Ay canim benim hosbuldum sen de mi burdasın sevindim seni gördüğüme 🤗😘

Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin inşallah hayirli evlatlar olsunlar 😘😘
teşekkürler canım amin😘
Ya cok üzgünüm katılamadım :KK61::KK61::KK61:
Allah kabul etsin hatiminizi🙏🙏🙏
Burayı ayrıca takip edip herbiriniz için dua edecegim inş
Reengarenk Reengarenk canım Allah hayırlı kolay dogumlar nasip etsin şimdiden saglıcakla bebeklerini kucakla inşallah. Ben hatime katılabilseydim kendim için hayırlı evlat duası isteyecektim. 6.5 yıldır bekliyorum 3 tüp bebek denemem var.. Bana da aklına geldikçe dua edersen doguma gittiğinde dua edersen sevinirim kardeşim ismim bahar❤😘💐
(tabi herkesden dua bekliyorum 😊)
teşekkürler canım benimde tüp bebek bu 3. Denemem ilkinde bir oğlum oldu bu seferde ikizler tuttu darısı senin başına inşallah doguma gitmeden özelden ismini alırım öyle dua ederim😊😊

Hem belki seni de alırız @newplanet ne dersin okula süresini de 3 güne düşürürüz😊

teşekkürler canım amin😘
teşekkürler canım benimde tüp bebek bu 3. Denemem ilkinde bir oğlum oldu bu seferde ikizler tuttu darısı senin başına inşallah doguma gitmeden özelden ismini alırım öyle dua ederim😊😊

Hem belki seni de alırız @newplanet ne dersin okula süresini de 3 güne düşürürüz😊
Canım ben vardım ama cıkmak durumunda kaldım malesef nasip degilmiş
Masallah bebişlerine duaların için Allah razı olsun canım durumu yasayan biri olarak ne kadar zor birsey oldugunu daha iyi anlarsın
Allah diledikten sonra hersey kolay yeterki OL desin

Masallah bebişlerine duaların için Allah razı olsun canım durumu yasayan biri olarak ne kadar zor birsey oldugunu daha iyi anlarsın
Canım özel durumun var kolay değil hasta refakati. Zaten toplu dua topiklerimizdesin hem kalbimizde hem dualarımızdasın :KK19: senin için de hepimiz için de yaşadığı zorluklar mutluluğun habercisi olabilir 🤗hz. İbrahim'in hayatını oku ya da dinle😉çok feyz alacaksın🙏🏻çok zenginken fakir düşüyor sonra her yerinde çıbanlar çıkıyor ama dayanılmaz ağrılı😔o hiç vaz geçmiyor hep şükrediyor. Sonra ne yara ne iz kalıyor iyileşip tekrar eski saygınlığına kavuşuyor:KK36:çünkü biliyordu hepsinin Allah'ın sınavı olduğunu. İnşallah hepimiz geçeriz sınavlarımızı🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Çok iyi biliyorum rabbim tez vakitte sana nasip etsin bizimde sınavımız bu demekki 😊
Şükürler olsunki tedavisi var en azından uğraşıyoruz😊

X