- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Mimkünatı yok bitiremem canım benim , ben diğer topiklere devam ederim ara ara .Gel gel sayı 10.809' a düşecek okursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mimkünatı yok bitiremem canım benim , ben diğer topiklere devam ederim ara ara .Gel gel sayı 10.809' a düşecek okursun
11.196 canımSon sayi kac aceba
Bence 3.000 çek yavaş ilerliyorAllahın izni ile bu akşam niyetim 1000 tane çekmek
MükemmelsinBen dun gece 4000 çektim bile
Sahura Kadar
Allah kabul etsin sizi birakmam kizlar okurum ben o konuda rahat olun :)) hosbuldum diyim kendimeOyuncu değişikliği yaptık hanımlar, @eunja yerine aypare ackerman geldi
kızz bi girelim bi çıkalım diyorsunuz, terlikle kovalarım valla.
aferin okuyun
Sayı değişmedi 11.196
Hoş geldin aramızaAllah kabul etsin sizi birakmam kizlar okurum ben o konuda rahat olun :)) hosbuldum diyim kendime
Hos buldumHoş geldin aramıza
Hoşgeldin namaz arkadasımAllah kabul etsin sizi birakmam kizlar okurum ben o konuda rahat olun :)) hosbuldum diyim kendime
Ay canim benim hosbuldum sen de mi burdasın sevindim seni gördüğümeHoşgeldin namaz arkadasım
Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin inşallah hayirli evlatlar olsunlarBende sizi bırakmam ama inşallah doguma kadar sürmez
Birde ikiz benimki erken doğum da olabilir hadi hayırlısı
Ayy bebişlerimiz olacakBende sizi bırakmam ama inşallah doguma kadar sürmez
Birde ikiz benimki erken doğum da olabilir hadi hayırlısı
teşekkürler canım aminAy canim benim hosbuldum sen de mi burdasın sevindim seni gördüğüme
Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin inşallah hayirli evlatlar olsunlar
teşekkürler canım benimde tüp bebek bu 3. Denemem ilkinde bir oğlum oldu bu seferde ikizler tuttu darısı senin başına inşallah doguma gitmeden özelden ismini alırım öyle dua ederimYa cok üzgünüm katılamadım
Allah kabul etsin hatiminizi❤
Burayı ayrıca takip edip herbiriniz için dua edecegim inş
Reengarenk canım Allah hayırlı kolay dogumlar nasip etsin şimdiden saglıcakla bebeklerini kucakla inşallah. Ben hatime katılabilseydim kendim için hayırlı evlat duası isteyecektim. 6.5 yıldır bekliyorum 3 tüp bebek denemem var.. Bana da aklına geldikçe dua edersen doguma gittiğinde dua edersen sevinirim kardeşim ismim bahar❤
(tabi herkesden dua bekliyorum )
Canım ben vardım ama cıkmak durumunda kaldım malesef nasip degilmişteşekkürler canım amin
teşekkürler canım benimde tüp bebek bu 3. Denemem ilkinde bir oğlum oldu bu seferde ikizler tuttu darısı senin başına inşallah doguma gitmeden özelden ismini alırım öyle dua ederim
Hem belki seni de alırız @newplanet ne dersin okula süresini de 3 güne düşürürüz
Canım özel durumun var kolay değil hasta refakati. Zaten toplu dua topiklerimizdesin hem kalbimizde hem dualarımızdasın senin için de hepimiz için de yaşadığı zorluklar mutluluğun habercisi olabilir hz. İbrahim'in hayatını oku ya da dinleçok feyz alacaksınçok zenginken fakir düşüyor sonra her yerinde çıbanlar çıkıyor ama dayanılmaz ağrılıo hiç vaz geçmiyor hep şükrediyor. Sonra ne yara ne iz kalıyor iyileşip tekrar eski saygınlığına kavuşuyorçünkü biliyordu hepsinin Allah'ın sınavı olduğunu. İnşallah hepimiz geçeriz sınavlarımızıCanım ben vardım ama cıkmak durumunda kaldım malesef nasip degilmiş
Masallah bebişlerine duaların için Allah razı olsun canım durumu yasayan biri olarak ne kadar zor birsey oldugunu daha iyi anlarsın
Allah diledikten sonra hersey kolay yeterki OL desin
Çok iyi biliyorum rabbim tez vakitte sana nasip etsin bizimde sınavımız bu demekkiCanım ben vardım ama cıkmak durumunda kaldım malesef nasip degilmiş
Masallah bebişlerine duaların için Allah razı olsun canım durumu yasayan biri olarak ne kadar zor birsey oldugunu daha iyi anlarsın
Allah diledikten sonra hersey kolay yeterki OL desin