313.489 Fetih suresi ilk ayeti

Kara_gozlum Kara_gozlum Rabbim! Senin yüce Peygamberin Hz.Muhammed (s.a.v) senden ne istediği şeylerin hayrindan bizde isteriz ve senin Peygamberin Hz. Muhammed (s.a.v) sana sığındığı şeylerin şerrinden bizde sana sığınırız. Kullarina yardım eden ancak sensin varış yalniz sanadır.
Allahım! Ilmimi arttır bizi hidayetr ulastirdiktan sonra kalbimizi eğriltme bize rahmetinden lütfet muhakkak ki sen cok lutufkarsin.
Rabbim! Bana, bize tarafından hayırlı bir nesil bagisla. Şüphesiz sen duayi hakkiyla işitensin.
Devamlı olan Ebediliğine son olmayan tüm eksikliklerden tertemiz olan Rabbimi tesbih ederim O yüce mevlamın hatırlar anarım gece gündüz yad ederim bir tek olan Allah'ı tesbih ederim tek bir şeye muhtaç olmayan Allah'ı tesbih ederim direksiz gökleri yükseltip tutan Allah'ı tesbih ederim yeri donmuş su üzerine döşeyen Allah'ı tesbih ederim tüm mahlukatı yoktan var eden yaratan sayılarını bilen Allah'ı tesbih ederim tüm canlıların rızıklarını Taksim edip hiç kimseyi unutmayan Allah'ı tesbih ederim arkadaş eş çocuk edinmemiş olan Allah'ı tesbih ederim doğmamış doğurmamış kendine kimsede denk olmamış olan Allah'ı tesbih ederim Bizi gören yerimizi bilen bize rızık veren bir de hiçbir zaman unutmayan Allah'ı tesbih ederim
Allah'ım günahlarımızı bağışla bizi affet dünya ve ahirette bizi acıyı esirge Merhamet Buyur Doğru yolu göster ve bizi rızıklandır
Allah'ım bütün işlerimizin sonucunu güzel eyle bizi dünya perişanlığından ve ahiret azabından koru
Allah'ım dini ve dünyevi hayatım ailem ve malım için senden bereket ve sağlık niyaz ediyorum
Ve bu duamda bana katılan bana dua eden arkadaşlarımın her ne dileği varsa Rabbim kabul etsin Rabbim onlardan razı olsun
Herkes 357
Kara_gozlum 360 okuyacak
yarın 21.00'a kadar herkes tamamlasın
bana okuduklarınızı bildirin fazlayı kumbara yapacağız
1. @newplanet

2. kunfeyekun__ kunfeyekun__

3. Magnifiaque Magnifiaque

4. Kara_gozlum Kara_gozlum

5. Didem

6. Didem'in ablası

7. Didem'in abisi

8. telasememuresi telasememuresi

9. ayseMsb ayseMsb

10. mimiraculum mimiraculum

11. Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_

12. gulistan1985 gulistan1985

13. sadehayatt06 sadehayatt06

14. 5 528mucizemmm

15. Oriana Oriana

16. V Vishnu

17. Amarylliss Amarylliss

18. N Narinkimse

19. sweetgirlcandy sweetgirlcandy

20. @Matmatass

21. Aybush Aybush

22. Reengarenk Reengarenk

23. MoonfacedMom MoonfacedMom

24. MoonfacedMom MoonfacedMom ark

25. memurhanim memurhanim

26. Selenofil Selenofil

27. @eunja

28. H Hanimhanmck

29. aypare ackerman aypare ackerman

Allah'ım 2020 yılının haziran ayında yapılacak ek atamada hayırlısıyla bir ilkokula atanmamı sağla. Seni bilir Senden dilerim, Sen 'ol' dersen kimse önünde duramaz. Rabbim kapından boynu bükük gönderme beni🙏🏻
Benim duam için dua eden bu güzel insanların da dualarını kabul et 🙏🏻amin
Okuma süresi 4 gündür.
Bitiş tarihi 17.05.2020
Saat: 21.00
💜💜💜💜
okunacak ayet : inna fetahna leke fethan mübina
💜💜💜💜
1. @newplanet

5. Didem

6. Didem'in ablası

7. Didem'in abisi

9. ayseMsb ayseMsb

14. 5 528mucizemmm

15. Oriana Oriana

16. V Vishnu

18. N Narinkimse

20. @Matmatass

21. Aybush Aybush

25. @memurhanım

26. Selenofil Selenofil

SAYI 12.057
Benim duam..... BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM yarabbi yarabbi yarabbi zahide kızı kadriyeye tez vakitte hayırlısı ile kolaylıkla hamile 🤰 kalmayı nasip et sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle hayırlı ile kucağını doldur...

kunfeyekun__ kunfeyekun__ bismillahirrahmanirrahim Allah'ım zahide kızı kadriye'ye hayırlısı ile tez vakitte hamile kalıp sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eyle...

Herkes 357
Dilhun 360 tane okuyacak yarın 21.00 a kadar bitecek
1. @newplanet

5. Didem

6. Didem'in ablası

7. Didem'in abisi

9. ayseMsb ayseMsb

14. 5 528mucizemmm

15. Oriana Oriana

16. V Vishnu

18. N Narinkimse

20. @Matmatass

21. Aybush Aybush

25. @memurhanım

26. Selenofil Selenofil

27. @eunja

28. H Hanimhanmck

Kara_gozlum Kara_gozlum Rabbim! Senin yüce Peygamberin Hz.Muhammed (s.a.v) senden ne istediği şeylerin hayrindan bizde isteriz ve senin Peygamberin Hz. Muhammed (s.a.v) sana sığındığı şeylerin şerrinden bizde sana sığınırız. Kullarina yardım eden ancak sensin varış yalniz sanadır.
Allahım! Ilmimi arttır bizi hidayetr ulastirdiktan sonra kalbimizi eğriltme bize rahmetinden lütfet muhakkak ki sen cok lutufkarsin.
Rabbim! Bana, bize tarafından hayırlı bir nesil bagisla. Şüphesiz sen duayi hakkiyla işitensin.
Devamlı olan Ebediliğine son olmayan tüm eksikliklerden tertemiz olan Rabbimi tesbih ederim O yüce mevlamın hatırlar anarım gece gündüz yad ederim bir tek olan Allah'ı tesbih ederim tek bir şeye muhtaç olmayan Allah'ı tesbih ederim direksiz gökleri yükseltip tutan Allah'ı tesbih ederim yeri donmuş su üzerine döşeyen Allah'ı tesbih ederim tüm mahlukatı yoktan var eden yaratan sayılarını bilen Allah'ı tesbih ederim tüm canlıların rızıklarını Taksim edip hiç kimseyi unutmayan Allah'ı tesbih ederim arkadaş eş çocuk edinmemiş olan Allah'ı tesbih ederim doğmamış doğurmamış kendine kimsede denk olmamış olan Allah'ı tesbih ederim Bizi gören yerimizi bilen bize rızık veren bir de hiçbir zaman unutmayan Allah'ı tesbih ederim
Allah'ım günahlarımızı bağışla bizi affet dünya ve ahirette bizi acıyı esirge Merhamet Buyur Doğru yolu göster ve bizi rızıklandır
Allah'ım bütün işlerimizin sonucunu güzel eyle bizi dünya perişanlığından ve ahiret azabından koru
Allah'ım dini ve dünyevi hayatım ailem ve malım için senden bereket ve sağlık niyaz ediyorum
Ve bu duamda bana katılan bana dua eden arkadaşlarımın her ne dileği varsa Rabbim kabul etsin Rabbim onlardan razı olsun
Herkes 357
Kara_gozlum 360 okuyacak
yarın 21.00'a kadar herkes tamamlasın
bana okuduklarınızı bildirin fazlayı kumbara yapacağız
1. @newplanet

5. Didem

6. Didem'in ablası

7. Didem'in abisi

9. ayseMsb ayseMsb

14. 5 528mucizemmm

15. Oriana Oriana

16. V Vishnu

18. N Narinkimse

20. @Matmatass

21. Aybush Aybush

25. memurhanim memurhanim

26. Selenofil Selenofil

27. @eunja

28. H Hanimhanmck

Noldu anlamadım :/ Herkes neden 357 okuyor ?

Çok karışmadı mi böyle ben hiç birsey anlamadım. 1 kişi için 4 gün süre vardı ve toplam 11 bin küsur okuyacaktık. Şimdi noldu kafam karıştı.

🎙🎙🎙🎙kızlar hem mübarek günlerde sadece 2-3 kişiye okunmuş olacaktı hem de sayı yüksekti. Amacımız bıktırmak değil.
Böyle olunca günde 4 kişi için okunacak 7 gün içinde bitecek. Bana okunan fazla sayıları kumbara yapacağım okuma bitince hz Adem'den Hz Muhammed e kadar bütün peygamberlere ve dua edeni olmayan merhumların ruhlarına hediye etmek için tamamlarız.
9.999 defa okunacak herkese

Ben sizin İçin 2000 okumuştum. Üstünü tamamlamaya calısıyordum. Listedeki ilk 4 kişiye mi okuyoruz. 357tane her bir kişi için.
Canım 2.000 i aldım Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻 şimdi yarın akşam 21.00 a kadar duasını paylaştığım kişiler için herbiri için ayrı ayrı 357 okunacak 🙂

🎙🎙🎙🎙kızlar hem mübarek günlerde sadece 2-3 kişiye okunmuş olacaktı hem de sayı yüksekti. Amacımız bıktırmak değil.
Böyle olunca günde 4 kişi için okunacak 7 gün içinde bitecek. Bana okunan fazla sayıları kumbara yapacağım okuma bitince hz Adem'den Hz Muhammed e kadar bütün peygamberlere ve dua edeni olmayan merhumların ruhlarına hediye etmek için tamamlarız.
9.999 defa okunacak herkese
Ozaman hergun 4 kişiye kişi bası 357 adet mi okuyacagız canım

X