- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Okuyan herkesten Allah razı olsun kusura bakmayın bazen yazamıyorum ama okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence katılım olur. Yine katılamayacak arkadaslar bildirsin aramızda ona göre paylaşırız. Tefriciye ye çok inanıyorumİçimden geçiyordu da katılır mısınız diye düşünüyordum
Ben sana okudum ama duanı bulamadım atsanda bağışlasam tek sen kaldınOkuyan herkesten Allah razı olsun kusura bakmayın bazen yazamıyorum ama okuyorum
teşekkürler canımBen sana okudum ama duanı bulamadım atsanda bağışlasam tek sen kaldın
@eunja
Selenofil
H Hanimhanmck
C cansu_tr
aypare ackerman
Canlar sizlerin niyetine okudum Allah kabul etsin
Çokça amin helal olsun sizlerde helal edinArkadaşlar hakkınızı helal edin beraber dua ettik inşaallah şükrünü de beraber yaparız
Merhaba inşallah kaçırmamışımdır ama bende katılabilir miyimİçimden geçiyordu da katılır mısınız diye düşünüyordum
tabiiki daha 3-4gün varMerhaba inşallah kaçırmamışımdır ama bende katılabilir miyim
İnna fetahna leke fethan mübina liste tamamlanıyor yarıntefriciye ye tabiiki daha 3-4gün varMerhaba inşallah kaçırmamışımdır ama bende katılabilir miyim
Bende arkadaşlara okudum Allah kabul etsin inşallah
Amin Allahım herkese versin inşallahRabbim ağız tadiyla oturmayi nasip etsin canım
Çok teşekkür ederim İnşallah hayırlısıyla tez vakitte dualarınız kabul olsun inşallahMasallah cok sevindim canım gozunuz aydın
Allah senden de razı olsun
İlk sen guzel haberi verdin devamı gelir inşallah
Buradaki herkes duasının kabulunu müjdeler inşallah
tabiiki daha 3-4gün var
O zaman takipteyim bekliyorum :)İnna fetahna leke fethan mübina liste tamamlanıyor yarıntefriciye ye tabiiki daha 3-4gün var
Canım ben de katılmak isterim kaç tane düşüyor günlükİçimden geçiyordu da katılır mısınız diye düşünüyordum
Canım katılacak kişi sayısına göre belli oluyor. Tahmini 6.000-7.000 olurCanım ben de katılmak isterim kaç tane düşüyor günlük