- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
ayy çok sevindim hadi hayırlısıyla sonuçlansınKızlaaaar ev konusunda %90 olumlu bir şey yaşandı ettiğimiz duaların geri dönüşü bu inşallah Allah razı olsun sizlerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy çok sevindim hadi hayırlısıyla sonuçlansınKızlaaaar ev konusunda %90 olumlu bir şey yaşandı ettiğimiz duaların geri dönüşü bu inşallah Allah razı olsun sizlerden
İnşallah inşallah hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olsun inşallahayy çok sevindim hadi hayırlısıyla sonuçlansın
4 arkadas için okundu allah kabul etsin4 arkadaş için okudum Rabbim kabul eylesin
Duam@eunja
Selenofil
H Hanimhanmck
C cansu_tr
aypare ackerman
Güzeller dualarınızı paylaşın liste tamamlanıyor
okuyamayan haber versin yardım edelim
Adam nerden bildi acaba çok ilginç valla.Bugün ben de enteresan bir şey yaşadım postaneye gittim ilçedeki adamı ilk defa gördüm. Sıra bayağı uzundu bir sürü kişi. Adam bana dedi ki 'sizin kitaplar diğer şubede, oraya gidin tarif falan etti.
Bende kağıt yoktu telde sipariş koduyla alacaktım daha hiçbir şey söylememiştim. Adam nerden bildiyse
Rabbim verdiklerinden vermediklerinden sana binlerce şükürler hamdu senalar olsun sen bana her daim senin rizani kazanabilmeyi benden razı olmanı nasip eyle beni senden başka kimseye muhtaç ve mahçup eyleme dualarimi kabul eyle gunahlarimi affeyle ya rabulalemin.@eunja
Selenofil
H Hanimhanmck
C cansu_tr
aypare ackerman
Rabbim ağız tadiyla oturmayi nasip etsin canımKızlaaaar ev konusunda %90 olumlu bir şey yaşandı ettiğimiz duaların geri dönüşü bu inşallah Allah razı olsun sizlerden
Masallah cok sevindim canım gozunuz aydınKızlaaaar ev konusunda %90 olumlu bir şey yaşandı ettiğimiz duaların geri dönüşü bu inşallah Allah razı olsun sizlerden
@eunja
Selenofil
H Hanimhanmck
C cansu_tr
aypare ackerman
@newplanet ben biraz geriden geliyorum ama tamamlayacağım ❤ bundan sonraki duamız 4444 tefriciye olsun mu? Lütfen❤
Lütfen olsun@newplanet ben biraz geriden geliyorum ama tamamlayacağım ❤ bundan sonraki duamız 4444 tefriciye olsun mu? Lütfen❤