31 Temmuz itibarıyla 63 kg olucammmm!!!

Canm ya tartilmadan nasil duruyosun ben hic yapamiyorum :KK43:
Ama 1000 kalori alsamda nasil arti 100 cikti bilmiyorum :KK43:
işte papatyaozu tam da bu yüzden tartılmak istemiyorum. ödem olabiliyor, şişkinlik olabiliyor. belirgin bir fark görebilmek adına haftada bir tartılmak en iyisi.

Merhaba kızlar bugünkü menüm
sabah:bir kase peynirli salata ve 4 tane zeytin
öğlen:bir kase mercimek çorbası ve 1/2 haşlanmış tavuk göğsü,1 kk çavdar ekmeği
akşam: Bir kepçe bamya yemeği,iki kaşık pilav ve salata

pirinci suda haşlıyorsun baharatlarla yiyorsun yanına domates falan oluyor ama yoğurt süt gibi proteinler yasakkk
Hmmm..
Valla kulağa hoş geliyor ama pirincin glisemik indeksi yüksek diye biliyorum, o sıkıntı oluşturmaz mı?
Denemek Lazım tabi..

kızlarrr 3. gün kimseden ses seda yok hayırdır. önce ben yazayım barii ilk iyi haber benden geldin 76.1 cıktım bu sabah havalardayımmm ucuyorummm :) hedefime 16 kaldııı az değil çook ama böyle böyle gidicek ve bir gün 59.9 yazacağımı biliyorumm sizde bilin sizde inanın! nerelerdesnz neden yok oldunuz bir anda?

Mrb canım, yoğunluk...
Ben de yarın diyetisyene gitcem, inşallah güzel haberler veririm sizlere:KK66:)

kimse yazmasada ben bıkmadan yazıcam motive etmeye calşcam hepinizi. bu sabahhh 75,8 çıktım kızlarrr :) ilk hedef 69 diyordum uzunn vadede 59 :) ilk hedefime yaklaştım sanki he :KK43:

Öncelikle tebrik edeyim:KK9::KK9::KK9:
Bana gelince öyle aman aman bi başarım olmamış maalesef... 89,9kg!!!:mad:
Tabi bozup durduğum bir hafta sonunda yine de şükür diyelim:110:
Ama normal beslenmeme yani klasik diyetime geri döncem sanırım, bugün de çok uyamadım ama Yarından itibaren diyet + walk at home...:KK55:
Yürüyelim arkadaşlar!!!

Selamlar...
Bugün kahvaltıyı baya bi sağlam yaptım; peynirim, yumurtam, 1 dilim çavdar ekmeğim, iki Çatal patates kızartmam, çeyrek muz ve 1 tatlı kaşığı ayva reçelim... Yani yok yoktu.. Ama diyet arkadaşımla kalori takibindeyim!!! Ara öğünüm; yarım çay bardağı beyaz leblebi, yarım portakal..
Akşam günlük totalimi yazarım, şimdilik Hoşçakalın..:KK54:

selam kızlar bu sabah tavada bir küçük yumurta kırdım ,1 kk peynir 4 adet zeytin ve salata ,iki lokmada kaymak üzerine bal
öğlen yemeğim: 1 tane kek yedim
ara öğün:yarım zeytinli poğaça
akşam "ekmek arası tavuk döner yedim ama hepsini bitirmedim , bugün erkek arkadaşım geldi biraz fazla kaçırdım yarın telafi edicem:/

Tekrar merabalar...
Güya bugün dikkat edecektim ama 2000 kcal 'ye yaklaşarak günü tamamladım:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Walk at home 2 mile Yaptım ama o da neyi kurtaracaksa!!!
Ama önümdeki 5 günü çok iyi tamamlayıp, Cumartesi o diyetisyenin tartısında en az -1000gr görmezsem ne olayım!!! Ne olayım???:KK70::KK70:
Neyse, ciddiyim!!! Göreceksiniz kızlar!!!
Hadi iyi geceler....Hoppa

Kizlar bugun pek giremedim malum daha eve yeni geldm. 1400 kalori aldm toplamda bakalm yarin ne olacak vucut alisik degl malumm. Pek suda icemedm bgn 1 litre anca yani baya sis hissediyirum kendimi. Umarim beni agkatcam bi durum olmaz yarinnn. Hadi iyi geceler yarin gorusuruzzzz

X