31 Temmuz itibarıyla 63 kg olucammmm!!!

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Diyette 4.günümü bitirdim çok şükür artık akşam geç saatlerde bastıran açlıklarım pek zorlamıyor beni :)

Tek sorunum yeşil çay içememek onuda halledersem güzel olacak

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldinizzzz: )

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Diyette 4.günümü bitirdim çok şükür artık akşam geç saatlerde bastıran açlıklarım pek zorlamıyor beni :)

Tek sorunum yeşil çay içememek onuda halledersem güzel olacak

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldinizzzz: )
yeşilçayın tadını sevmiyorsan bol limon sıkıp kabuk tarcın atarsan daha rahat içersin benden tavsiye :)

selamlar...
nasılsınız, biz biraz uyuşuk bi grup olduk sanırım. hiç ses seda çıkmıyor...
hadi bakim canlanalım, canlanalım...

selamlar...
nasılsınız, biz biraz uyuşuk bi grup olduk sanırım. hiç ses seda çıkmıyor...
hadi bakim canlanalım, canlanalım...
bugün kendimi çok ac bırakcam banane banane çok sıkıldım zaten sınav dönemim geldi şehir dışına gitmem gerekiyor öğrenci evinde olucam sonuçta kaçla gidip kaçla dönücem bakalımmmm

1421 kcal ile kapattım bugünü...
Öğlen yarım saat Yürüdüm, bi de walk at home yapcam daha...
1421 kalori çok iyi canım. Üst limitin ne? Ben diyete ilk başladığımda 1200 ü geçmiyordum ama bu aralar çok zorlanıyorum, 1700 e kadar çıkıyorum zaman zaman ve doğal olarak zayıflamıyorum. Hele bu sabah öyle bir şey yaptım ki :KK43: :KK43: bir boyoz yedim (izmirliyim) arkadaş 700 kaloriymiş :mad: daha öğle yemeğimi yemeden günü katletmiş oldum... Allah büyük...

bugün kendimi çok ac bırakcam banane banane çok sıkıldım zaten sınav dönemim geldi şehir dışına gitmem gerekiyor öğrenci evinde olucam sonuçta kaçla gidip kaçla dönücem bakalımmmm
hadi bakalım hayırlısı..
1421 kalori çok iyi canım. Üst limitin ne? Ben diyete ilk başladığımda 1200 ü geçmiyordum ama bu aralar çok zorlanıyorum, 1700 e kadar çıkıyorum zaman zaman ve doğal olarak zayıflamıyorum. Hele bu sabah öyle bir şey yaptım ki :KK43: :KK43: bir boyoz yedim (izmirliyim) arkadaş 700 kaloriymiş :mad: daha öğle yemeğimi yemeden günü katletmiş oldum... Allah büyük...
evet canım ya hamurişleri sıkıntı valla ben de çok severim ama yememeye çalışıyorum. arada ödül/kaçamak yapıyorum ama...
canım diyetisyen bana 1600 lük verdi başta sonra hiç azaltmadı ben de 1400-1500 arası tutmaya çalışıyorum. geçtiğimiz hafta sonu hariç bu hafta çok iyi dikkat ettim. bakalım yarın müjde verebilecek miyim size, hayırlısı...

Sonunda yerinden oynadi gramlarimmm :))) ya kizkar bisi sorcam ben snavlar bttkten snra dondugumde isvec diyeti yapmayi planliyorum daha once deneyen varmi bi diyeti. Bu arada bu sabah 75.8 ciktimm

Son kilo durumum 89,2kg, yani -700gram... Eh işte...
Sonunda yerinden oynadi gramlarimmm :))) ya kizkar bisi sorcam ben snavlar bttkten snra dondugumde isvec diyeti yapmayi planliyorum daha once deneyen varmi bi diyeti. Bu arada bu sabah 75.8 ciktimm
Denemedim ama bence çok zor görünüyo...o_O

Merhabalar kızlar
Kimsecikler yazmamış kaç gündür
Ben bugün 63.2 olmuşum
Yani 1 haftada 2 kilom gitmiş şükürrrr :)

tebrikler canım...
benden de 700gr gitmiş, buna şükür..
Canım ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum daha sağlıklı kilo verebilmek için
Son zamanlarda inanılmaz moralsizim kilo konusunda
Çok verilecek kilom yok ama psikolojik olarak takintılı bir durumdayım
Kimsede bu konuda destek degil bana aksine eşim he he verirsin canım diye dalga geciyor
O yuzden moral bulmak açısından sık sık buraya takılıyorum
Burası iyi geliyor bana

doğru düşünüyorsun canım, biz biraz pasifleştik...
ben bi de 'yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız' grubuna takılıyorum.. ora bayağı bi şenlik, bi uğrasana..

X