- 12 Mart 2015
- 281
- 261
- Konu Sahibi neslihalim
1421 kcal ile kapattım bugünü...
Öğlen yarım saat Yürüdüm, bi de walk at home yapcam daha...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeşilçayın tadını sevmiyorsan bol limon sıkıp kabuk tarcın atarsan daha rahat içersin benden tavsiye :)Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Diyette 4.günümü bitirdim çok şükür artık akşam geç saatlerde bastıran açlıklarım pek zorlamıyor beni :)
Tek sorunum yeşil çay içememek onuda halledersem güzel olacak
Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldinizzzz: )
bugün kendimi çok ac bırakcam banane banane çok sıkıldım zaten sınav dönemim geldi şehir dışına gitmem gerekiyor öğrenci evinde olucam sonuçta kaçla gidip kaçla dönücem bakalımmmmselamlar...
nasılsınız, biz biraz uyuşuk bi grup olduk sanırım. hiç ses seda çıkmıyor...
hadi bakim canlanalım, canlanalım...
1421 kalori çok iyi canım. Üst limitin ne? Ben diyete ilk başladığımda 1200 ü geçmiyordum ama bu aralar çok zorlanıyorum, 1700 e kadar çıkıyorum zaman zaman ve doğal olarak zayıflamıyorum. Hele bu sabah öyle bir şey yaptım ki bir boyoz yedim (izmirliyim) arkadaş 700 kaloriymiş daha öğle yemeğimi yemeden günü katletmiş oldum... Allah büyük...1421 kcal ile kapattım bugünü...
hadi bakalım hayırlısı..bugün kendimi çok ac bırakcam banane banane çok sıkıldım zaten sınav dönemim geldi şehir dışına gitmem gerekiyor öğrenci evinde olucam sonuçta kaçla gidip kaçla dönücem bakalımmmm
evet canım ya hamurişleri sıkıntı valla ben de çok severim ama yememeye çalışıyorum. arada ödül/kaçamak yapıyorum ama...1421 kalori çok iyi canım. Üst limitin ne? Ben diyete ilk başladığımda 1200 ü geçmiyordum ama bu aralar çok zorlanıyorum, 1700 e kadar çıkıyorum zaman zaman ve doğal olarak zayıflamıyorum. Hele bu sabah öyle bir şey yaptım ki bir boyoz yedim (izmirliyim) arkadaş 700 kaloriymiş daha öğle yemeğimi yemeden günü katletmiş oldum... Allah büyük...
Denemedim ama bence çok zor görünüyo...Sonunda yerinden oynadi gramlarimmm :))) ya kizkar bisi sorcam ben snavlar bttkten snra dondugumde isvec diyeti yapmayi planliyorum daha once deneyen varmi bi diyeti. Bu arada bu sabah 75.8 ciktimm
ya ben sınav dönüşü başlıcam yani 14 nisan gibi. 13 gün sıkıcam dişimi kaybettiklerime değer sanki :) başlarken haber veririm bakalım sonuçlarım ne olacakkSon kilo durumum 89,2kg, yani -700gram... Eh işte...
Denemedim ama bence çok zor görünüyo...
tebrikler canım...Merhabalar kızlar
Kimsecikler yazmamış kaç gündür
Ben bugün 63.2 olmuşum
Yani 1 haftada 2 kilom gitmiş şükürrrr :)
Canım ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum daha sağlıklı kilo verebilmek içintebrikler canım...
benden de 700gr gitmiş, buna şükür..