31 Temmuz itibarıyla 63 kg olucammmm!!!

Kızlar süpersiniz, böyle devam edelim
Hedeflerimize ulaştığımızda, bugünlerimizi gülerek hatırlayalım inşallah:KK76::KK76::KK76:

Ben 1 hafta daha şu detoks diyetine devam edeyim. Sonra başlıcam walk at home 2 mile'e...
Bu aralar çok yapasım yok..
Zaten an itibarıyle kahvaltıyı da fazla kaçırmış bulunmaktayım
Patates kızartması yedim:KK17:

amiin:) darısı başımıza :)
sabah kahvaltım:iki dilim ızagarda pişmiş sucuk ve domates
bir kk süzme peynir
5adet zeytin
salata
bir dilim çavdar ekmeği ve şekersiz çay

Öğlen yemeği:7 adet yaprak sarması bir küçük kase pulbiberli yoğurt :)

Gunaydiiin. Dun yemegi hic abartmadim hatta ac gezdim diyebilirim ama aksam patlams misir yedim biraz 76.9 ciktim. Sporda yapamadgm icin tabii +100 grama mal oldu :KK43: sizlerde durumlar nasil bakalimmm

Gunaydiiin. Dun yemegi hic abartmadim hatta ac gezdim diyebilirim ama aksam patlams misir yedim biraz 76.9 ciktim. Sporda yapamadgm icin tabii +100 grama mal oldu :KK43: sizlerde durumlar nasil bakalimmm
Günaydııııııınnnnn...:KK3::KK3:
benim dün rezalet geçti. hiç sakınmadım bol bol yedim:KK53::KK53:
o yüzden de bugün hiç tartılmaya niyetim yok:KK22::KK22:
zaten ben her gün değil de haftada bir tartılıyorum, moralim bozulabiliyor çünkü:mad::mad:
bugünden itibaren yine sıkıya alıyorum kendimi.
Kahvaltım; 1 haşlanmış yumurta
80 gr kaşar peyniri
kapya biber, bol çeri domates

günaydın kızlar bende bugün dershaneye geç kaldım evden çıkarken bir dilim çavdar ekmeği yedim sadece kızlar ya ayda 10 kilo vermeyi hedefliyorum sizce bu zararlı mı ben geçen sene iki haftada 7 kilo vermiştim mesela zararlı diyolar ama sadece bol yürüyüş yapıyodum

günaydın kızlar bende bugün dershaneye geç kaldım evden çıkarken bir dilim çavdar ekmeği yedim sadece kızlar ya ayda 10 kilo vermeyi hedefliyorum sizce bu zararlı mı ben geçen sene iki haftada 7 kilo vermiştim mesela zararlı diyolar ama sadece bol yürüyüş yapıyodum
canım bence 1 ayda 10kg fazla... 5-6 kiloyu hedefle o da maximum...
kilosu fazla olan insanlarda, ilk etapta kilo kaybı fazla olabiliyor ama 10 kg 1ay için çok bence...

ama tabi yemenden çok kısmadan kendiliğinden oluyosa çok sıkıntı oluşturmaz sanırım...

evet canım şekerli ve asitli hariç herşeyi yiyorum ama az yiyorum
gunluk 2 litrede su içiyorum
canım bi de günlük sıvı ihtiyacını kilonu 30ml ile çarparak bulmalıymışız. örneğin ben 90kg ım. 90*30=2700ml yani günde 13-14bardak su içmem gerekiyor.
bu da bir püf nokta..:KK39:

ara öğünüm:1 kase (5yemek kaşığı) yoğurt
öğle ve akşam yemeklerim de: 1'er porsiyon tavuk sote, bol salata
ikindi ve gece ara öğünleri de yine 1'er kase yoğurt olacak...
malum protein haftam:kk77:

teşekkürler canım bende sabah bir dilim çavdar ekmeği öğlen yemeğimi şimdi yedim bir normal tabak yoğurtlu biberli makarna(tabi çok değil),4 adet çiğ köfte 5 adet yaprak sarması :)
bugün tartıldım 87.8 çıktım :)

teşekkürler canım bende sabah bir dilim çavdar ekmeği öğlen yemeğimi şimdi yedim bir normal tabak yoğurtlu biberli makarna(tabi çok değil),4 adet çiğ köfte 5 adet yaprak sarması :)
bugün tartıldım 87.8 çıktım :)
ooooo hadi bakalım kilolar gitmeye başlamış....:KK9::KK9::KK9:

Günaydııııııınnnnn...:KK3::KK3:
benim dün rezalet geçti. hiç sakınmadım bol bol yedim:KK53::KK53:
o yüzden de bugün hiç tartılmaya niyetim yok:KK22::KK22:
zaten ben her gün değil de haftada bir tartılıyorum, moralim bozulabiliyor çünkü:mad::mad:
bugünden itibaren yine sıkıya alıyorum kendimi.
Kahvaltım; 1 haşlanmış yumurta
80 gr kaşar peyniri
kapya biber, bol çeri domates
Canm ya tartilmadan nasil duruyosun ben hic yapamiyorum :KK43:
Ama 1000 kalori alsamda nasil arti 100 cikti bilmiyorum :KK43:

X