- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- Konu Sahibi neslihalim
inşallah canım ya hedeflediğimiz kilolara ulaşırız:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım :) bugün bi saatlik yürüyüşümü yaptım ve 317 kalori yaktım
BravoBu sabah 76.8 ciktim seytanin bacagini kircam bu sefer insallah :)
Insallah canimm :)
Bravo
Darısı Başımıza inşallah..
Günaydııııııınnnnn...Gunaydiiin. Dun yemegi hic abartmadim hatta ac gezdim diyebilirim ama aksam patlams misir yedim biraz 76.9 ciktim. Sporda yapamadgm icin tabii +100 grama mal oldu sizlerde durumlar nasil bakalimmm
canım bence 1 ayda 10kg fazla... 5-6 kiloyu hedefle o da maximum...günaydın kızlar bende bugün dershaneye geç kaldım evden çıkarken bir dilim çavdar ekmeği yedim sadece kızlar ya ayda 10 kilo vermeyi hedefliyorum sizce bu zararlı mı ben geçen sene iki haftada 7 kilo vermiştim mesela zararlı diyolar ama sadece bol yürüyüş yapıyodum
canım bi de günlük sıvı ihtiyacını kilonu 30ml ile çarparak bulmalıymışız. örneğin ben 90kg ım. 90*30=2700ml yani günde 13-14bardak su içmem gerekiyor.evet canım şekerli ve asitli hariç herşeyi yiyorum ama az yiyorum
gunluk 2 litrede su içiyorum
ooooo hadi bakalım kilolar gitmeye başlamış....teşekkürler canım bende sabah bir dilim çavdar ekmeği öğlen yemeğimi şimdi yedim bir normal tabak yoğurtlu biberli makarna(tabi çok değil),4 adet çiğ köfte 5 adet yaprak sarması :)
bugün tartıldım 87.8 çıktım :)
Canm ya tartilmadan nasil duruyosun ben hic yapamiyorumGünaydııııııınnnnn...
benim dün rezalet geçti. hiç sakınmadım bol bol yedim
o yüzden de bugün hiç tartılmaya niyetim yok
zaten ben her gün değil de haftada bir tartılıyorum, moralim bozulabiliyor çünkü
bugünden itibaren yine sıkıya alıyorum kendimi.
Kahvaltım; 1 haşlanmış yumurta
80 gr kaşar peyniri
kapya biber, bol çeri domates