31 Temmuz itibarıyla 63 kg olucammmm!!!

inşallah canım :) seninde evladını Allah bağışlasın bende yaza doğru bebiş istiyorum işte o yuzden baya zayıflamak istiyorumm. 83 den düştüm ama takıldım burda inmiyo daha fazla bugünde bakıcam yarın inmezse şok diyetlere basvurucam yerinden oynatmak için bakalımmm
Inşallah verecez canım hep birlikte, şokları da birlikte yaparız ki bize kilo kaybından başka bişey yapamasınlar:)

Gizembusra sana da hayırlı olsun, inşallah kilolarını vermene yardımcı olur da seni biz de burdan gelin ederiz:KK66:)
Canım, diyet arkadaşım diye bi site var orası çok yardımcı oluyor kalori takibine.. ÇOĞU şeyi listelerinden bulabiliyorsun, bulamasan da sen internetten bulup oraya kayıt yapabiliyorsun, çok akıllıca..
siteye bayıldımmm cok teşekkürler

Evet kızlar, Katılıyorum sizlere...
Ama gerçekten bazen motivasyon çok fena düşüyor, yapamıyorsun. Bazen de Yaptığın, herseye uyduğun halde gr veremiyorsun.. Öyle durumlarda yapılabilir. Yoksa tabiki en doğrusu sağlıklı bi şekilde Zayıflamak...

Ben geçen sene iki haftada 7 kilo vermiştim yürüyüşun çok faydası oluyo canım bide yeşil çayın tabi kışın geri aldım :)

Günaydııııınnnnnn:KK25:
Ilk kilo bildirimi benden olsun.
14 Mart itibarıyla 90kg bulunmaktayım:KK71: çok mutlu oldum...
Aslında evdeki tartıma güvenmeli miyim bilmiyorum. Dijital değil ve 89'a doğru bi kayma Görmüş olsam da daha sonra hayal kırıklığına uğramamak adına ben yine böyle kabul ediyorum.:KK59:
Bi de bu 91,9 kilonun 0,7kilosu ödemdi, önceki hafta tanıta ölçümünde öyle çıkmıştı. Yani velhasılı 1 kg vermişim sanırım.bu da bi başarı tabi.:KK9:
Bu hafta da diyetin ikinci kısmını yanı protein diyetini yapcam:kk77: gelsin etler:KK53: bir haftadır boyuna ot yedim yahu..:KK57:
Ne çok konuştum sabah sabah ya:rolleyes:

gunaydıın:) su an bir saatlik yuruyuşumu yapmış bulunmaktayım ve 316 kalori yaknışım eve gidince tartılıcam:)

canım oncelıkle kolay gelsın = )

dıyet lısteı paylasabılrı mısın musaıt oldugunda

sabah kahvaltım : Limonlu marul salatası
iki ince dilim salam
bir kk peynir
5 adet zeytin
pul biberli yoğurt(yağ yakımını hızlandırıyor:)
bir yemek kaşığı patates kızartması
bir dilim çavdar ekmeği :)

benim bi diyet listem yok canım asitli,şekerli urunleri kullanmıyorum gunluk hayatta ne yiyorsam yine onları yiyorum tabi porsiyonlarımı çok kuçulttum sadece gunluk iki saat tempolu yuruyuş yaapıyorum ve bol su tuketiyorum :)

X