• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 ocak 2015 diklestirme+silikon+labioplasti+vajinoplasti kombine ameliyatim

Kizlar bugun 4.gunumu doldurdum.kontrole gidene kadar cok iyiydim.dikisler de iyiymis.yanliz su sıkı bandaj beni mahvetti.ilk gune geri dondum sanki.cok canim yaniyo sizlamalar batmalar basladi.bi de kalbim sıkışiyo gibi nefes alamiyorum.siz de oldumu bunlar yaaa...15 gun duracakmis bu illet..
Canim bana bandaj yapilmadi rahattim yani sadece sizlama oluyor du ara sira o kadar

Ben de hiç sıkı bantlı bandaj olmadı canım sadece pansuman yapıp gazlı bez koyuyorum.dikişlerinin iyi olmasına sevindim benimkiler çok berbat dr dan üstüne tekrar estetik bi dikiş atmasını istiycem ama bunun için iyileşmesi gerekecek sanırım.
Canim dikislerin guzel olammasi cok normal daha erken benim daha yeni dumduz oldu biri hele buzuk buzuk tu duzeldi oda ;) kafana takma

Ben de hiç sıkı bantlı bandaj olmadı canım sadece pansuman yapıp gazlı bez koyuyorum.dikişlerinin iyi olmasına sevindim benimkiler çok berbat dr dan üstüne tekrar estetik bi dikiş atmasını istiycem ama bunun için iyileşmesi gerekecek sanırım.

Canim bana bandaj yapilmadi rahattim yani sadece sizlama oluyor du ara sira o kadar
Kizlar valla sansliymissiniz diycem o zaman.felaket bisey bu nefes yarim yarim aliyorum.15 gun duracak bide...bybt cim benim dikisler medikal anlamda iyi demek istedim yoksa cok cirkinler su an.doktorum zamanla duzelecek dedi

Kizlar valla sansliymissiniz diycem o zaman.felaket bisey bu nefes yarim yarim aliyorum.15 gun duracak bide...bybt cim benim dikisler medikal anlamda iyi demek istedim yoksa cok cirkinler su an.doktorum zamanla duzelecek dedi
canım kolay değilki ya kombine ameliyat oldun .bu arada beni izlemeye alırmısın canım

canım kolay değilki ya kombine ameliyat oldun .bu arada beni izlemeye alırmısın canım

Canim bende de bandaj vardı ve ben de çok zorlandım. ama hep çektiğim sıkıntıya deger olduğunu düşündüm. Ve burdaki arkadaşlardan destek aldım. Onların mutlulukları bana güç verdi. En kısa zamanda iyileşmen ümidiyle.

Canim bende de bandaj vardı ve ben de çok zorlandım. ama hep çektiğim sıkıntıya deger olduğunu düşündüm. Ve burdaki arkadaşlardan destek aldım. Onların mutlulukları bana güç verdi. En kısa zamanda iyileşmen ümidiyle.
Aslize cok tesekkur ederim.izlemeye alirim ama isine yaramaz esim foto koymama izin vermiyo ne yazik ki.inadi inat:KK11:
Zeynepfeli bu sikintilara deger tabi aciya agriya raziyim da nefes zor aliyorum.sirtustu yatmaya yeni alismistim bugin oyle de yatamiyorum hic nefes alamiyorum o zaman.yatma vakti yaklastikca kara kara dusunuyorum simdi.

merhaba arkadaşlarım
size hangi dr a gittiğinizi ve ne kadar ücret ödediğinizi sormak istiyorum. bende şuan araştırma yapıyorumda. tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum ..
teşekkür ederim.

Kizlar bu bandaj yikaniyo mu aceba bilginiz var mi ya da yikayaniniz???:KK59:

merhaba arkadaşlarım
size hangi dr a gittiğinizi ve ne kadar ücret ödediğinizi sormak istiyorum. bende şuan araştırma yapıyorumda. tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum ..
teşekkür ederim.
merhaba nersoy.ben kayseri de oldum ameliyatimi.doktorum saffet ors.6000tl odedim cnm

Selam arkidişlerim..bugun 6.gunum su bandaj olmasa hersey yolunda.bandaj beni cok rahatsiz ediyo gercekten.gece neredeyse hic uyumuyorum.genital bolgeyle ilgili hic sikintim yok.
Diklestirme olan arkadaslara bi sorum olacak.ilk defa dun cesaret edip dikislere baktim.icim urperir benim:KK12: meme basi sanki sonradan getirilip kapak gibi takilmis gibi duruyo cok cirkin.sizinkide boylemiydi...
Bi de su bandaji ara ara gevsetsem nooooluuurrrrr:KK53:

Selam arkidişlerim..bugun 6.gunum su bandaj olmasa hersey yolunda.bandaj beni cok rahatsiz ediyo gercekten.gece neredeyse hic uyumuyorum.genital bolgeyle ilgili hic sikintim yok.
Diklestirme olan arkadaslara bi sorum olacak.ilk defa dun cesaret edip dikislere baktim.icim urperir benim:KK12: meme basi sanki sonradan getirilip kapak gibi takilmis gibi duruyo cok cirkin.sizinkide boylemiydi...
Bi de su bandaji ara ara gevsetsem nooooluuurrrrr:KK53:

canım benım meme baslarıda aynı durumda helede sol memeden bıraz fazla alındı cok tuhaf duruyo benım kahverengı bölumde kucultuldu o bandajlar ıcınde allah yardımcın olsun benı mahvettı en son gıttıgımde kucucuk takmıstı sargı bezlerının kenarına o bıle rahatsız edıyo bırde o bandaj nasıl gevsıcek bant seklınde degılmı:KK53:

canım benım meme baslarıda aynı durumda helede sol memeden bıraz fazla alındı cok tuhaf duruyo benım kahverengı bölumde kucultuldu o bandajlar ıcınde allah yardımcın olsun benı mahvettı en son gıttıgımde kucucuk takmıstı sargı bezlerının kenarına o bıle rahatsız edıyo bırde o bandaj nasıl gevsıcek bant cmeli
Cok sagol leonicim.arkadan tel gecirmeli bi bandaj...niye bana 15 gun dedi ki.burda bu kadar uzun sure bandaj takan yok sanirim..pzt .okul aciloyo valla bu bandajla nefesim yetmiyo ders anlatam.okula giderken gevseteyim diyorum.sali gunu 2.kontrolum var.en buyuk umudum bu bandaji cikaralim artik demesi:KK34:

valla sutyen bıle boyle sıkarken bandajı dusunemıyorum ıns bıran önce cıkartır:KK5:
Sporcu sutyenide mi sıkiyorrrr
Leoni bi de hic sivi akmasi oldu mu sende.dunden beri sol meme ucu ve alt kesi yerindeki gazli bez islandi biraz.belli ki biseyler akiyo.arasam mi doktoru

Merhaba öncelikle geçmiş olsun silver5. umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun.
ben de Mart sonuna doğru göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. doktorumu buldum güveniyorum. Kas altı, mentor marka pütürüklü takıcağını söyledi. çok güzel olacağına eminim fakat benim endişem ileri ki yaşlarda yaşayabileceğim sorunlar ve bir çocuğum var 2.5 yaşında kaç gün kucaklayamayacağım mesela? doktorum 3 günden sonra istediğini yapabilirsin dedi ama kreşe götürüyorum arabaya bindirip indirirken mecbur kucağıma alıyorum koltuğuna oturtmam için. gerçekten bukadar çabuk yapabilirmiyim bunu? ilk emzirmemde pek sarkmadı göğsüm zaten çok küçükler :) ama ikinci çocuğu düşünürsem emzirmeden sonra silikonlarla birlikte göğsümde sarkma olursa çok mu çirkin olur? bide bu cc ölçüleri hiç anlamıyorum. çok büyük olsunlar istemiyorum, dışarıdan ekstra dikkat çeksinler istemiyorum. sadece yazın desteksiz bikiniler giyebileyim, geceliklerimin içini doldurabileyim yeter diyorum.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun silver5. umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun.
ben de Mart sonuna doğru göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. doktorumu buldum güveniyorum. Kas altı, mentor marka pütürüklü takıcağını söyledi. çok güzel olacağına eminim fakat benim endişem ileri ki yaşlarda yaşayabileceğim sorunlar ve bir çocuğum var 2.5 yaşında kaç gün kucaklayamayacağım mesela? doktorum 3 günden sonra istediğini yapabilirsin dedi ama kreşe götürüyorum arabaya bindirip indirirken mecbur kucağıma alıyorum koltuğuna oturtmam için. gerçekten bukadar çabuk yapabilirmiyim bunu? ilk emzirmemde pek sarkmadı göğsüm zaten çok küçükler :) ama ikinci çocuğu düşünürsem emzirmeden sonra silikonlarla birlikte göğsümde sarkma olursa çok mu çirkin olur? bide bu cc ölçüleri hiç anlamıyorum. çok büyük olsunlar istemiyorum, dışarıdan ekstra dikkat çeksinler istemiyorum. sadece yazın desteksiz bikiniler giyebileyim, geceliklerimin içini doldurabileyim yeter diyorum.
cok tesekkur ederim canim
Oncelikle kararin hayirli olsun.bana da mentor kas alti takildi.ilk 2 gun zorladi beni sonra 3.gun hersey yolundaydi.4.gun bandaj takilinca cok kotu oldum.cok sikıyo nefes almakta zorlaniyorum.doktorlarin oyle 3 gunde herisini yaparsin dedigine inanma.benimki de oyle demisti.tabi bircok isini yapiyosun 3.gunden sonra ama kas alti oldugu icin asla kollar tam kalkmiyo.dirsekten asagiyi kullaniyorum.hele cocuk indirip kaldirmak imkansiz cnm.zaten 1 ay agir tasimak yasak.venim 6.gunum arabayi kullanamam daha sanirim.ben de kara kara dusunuyorum pzt.okula nasil gitcem.
2.cocuk dusunuyorsan ilerde belki diklestirme de isteyebilir.

Benimki

benimki 300cc cnm.cc cup olcusu yani memenin capi.benimki ameliyat oncesi destekli sutyende 80b yi zor dolduruyodu.simdi sanirim 300cc ile destekdiz B Yi doldururum

Sporcu sutyenide mi sıkiyorrrr
Leoni bi de hic sivi akmasi oldu mu sende.dunden beri sol meme ucu ve alt kesi yerindeki gazli bez islandi biraz.belli ki biseyler akiyo.arasam mi doktoru
Silver5 canım benim sporcu ilk çok sıktı. Zorlandım. İkinci gün alıştım ama. Ama sanırım marka marka değişiyor sıkma durumu.

Ga
Gazzele kararın hayırlı olsun. Bana 325cc natrelle alergan takıldı. 300cc ila 350cc arası (kişinin boyu kilosu göğüs çevresi gibi faktörler e göre değişmekle birlikte) orta büyüklükte cc dir. 400cc ve yukarısı büyük göğüs isteyenler daha çok tercih ediyor. Bazen de sarkma fazla ise toparlamak için . İyileşme surecine gelince kişiye göre değişmekte. Ben de bir hafta esim her şeyi yaptı. İki cocugum var ben hala kucağıma almiyorum.kollarım izin vermiyor. Kas altı olduğu için. İkinci haftamdayim şu an artık ev işleri de dahil Bi çok işimi ve çocukların bakımını yapabiliyorum. İkinci çocuktan sonra silikonlu göğüs sarkma yapabiliyor diye burda okumuştum. Ama en iyisini yine doktorun bilecektir canım.

Back
X