Neşecim,aslında 12.haftadan sonra geçmesi lazım değil mi bulantıların?
seni okuyunca böyle korkuyorum ben de
benim de çook var çünkü ama ben sadece 1 defa kustum kusmuyorum ama hep kusacak gibiyim herşey midemi bulandırıyor herşeyden tiksiniyourm..ne süt içebiliyorum ne balık yiyebiliyourm hiç besleyemiyorum bebişimi..tatlı görmek istemiyorum hep tuzlu şeyler..
biz 8+3 olduk ben de heyecanla bekliyorum 12.hafta gelsin de bitsin bulantılar diye..ama ya senin gibi olursa yandık desene canım..
doktorun ne diyor bu konuya peki? bir ilaç falan yokmuymuş..
Lovelicim..benim canım..göbişleriniz çıktı mı? benim şimdiden kocaman zaten göbeğim vardı hep iyice şişti..
Canım bünyeden bünyeye fark ediyor. Benim sanırım sonuna kadar devam edecek. Sabah yada akşam, aç yada tok hiç farketmyor. Geldimi durdurmak imkansız. Tiksinmek kelimesi normal yaşamım oldu sanki. Öyle zaman oluyor ki sabah akşam sadece erik yiyorum, ekmek bile kokuyor. Süt-yoğurt-balık yememle çıkması bir oluyor. Geçen hafta çok bitkindim az bir tatlı yedim inan 10 dk durmadı içimde. Dr söyledimson gidişimde yok mu bir ilaç falan diye. Ben bu durumundan memnunum, bulantın olmasa yersin kilo alırsın diyor, anlamadım ki hala kilo vermemin nesi iyi. Ben günde 2-3 öğün kusmaktan bacaklarım, belim, karnım ve kasıklarım tutuldu diyorum o bana günde sabah ve akşam 2 sefer 30-45 dk yürü diyor. Zaten biriken laktik asidi giderecek kadar dinlenemiyorum bile yürüyüşü nasıl yapıcam? Anlamadım gitti. Millet kilo alıyor ben hala vermede..Popom küçüldü, oradan gidiyor Sezenim ama göbiş çıkıyor. Doğuma kadar böyle giderse manken gibi bir vücudum olacak:) ilk defa bu kadar hızlı kilo veriyorum ama halimden hiç memnun değilim. Perşembe ve cuma günü kabs gibiydi, hele cuma. Tam sınavda tek gözetmenim, yanımda hiç hoca yok. Öğrenciler içeride canla başla sınav sorularını cevaplamaya çalışıyor, bir de çift sınava girenler var. Toplamda 90k ordayım. Çocuklar üşüyor camları kapatıyor benim içerisinin ağırlığından midem dönüyor. Öyle bir an geldi ki sınıfın ortasına çıkarıcam, artık anlıyor ya insan. Afedersin midem köpürmüş, ağzıma geliyor ve soğuk terler döküyorum. Gözlerim karardı. Dedim tamam, bunun sonu belli. Kendimi zorla sınıfın kapısına attım, koridordan biri geçse de rica etsem 2 dk duruverse, tam da bir hocayı görmez miyim. Allahım nasıl sevindim. Hocam 2dk dururmusunuz hemen lavaboya gitmem gerek dedim. Koştum ve en yakın bizim kullandığımız kilitli lavaboya gittim. Anahtarı sokamıyorum öyle kötüyüm, ay bir baksam bir hoca içerde. Hemen koştum 2. kata öğrenci lavabosuna. Ama var ya son saniyede öyle zor yetiştim ki. Çok şükür dedim. Döndüğümde artık suratım ne haldeyse hoca, sen git bahçeye biraz dinlen gel dedi. Öğrenciler tuzlu krakerlerini çıkardılar çantalarından, hem de son kalan 3-5 tane. Neyse ki normale dönüp sınava devam edebildim şükür. Anlayacağınız benim bulantıların hız keseceğine dair hiç umudum yok. Bitmeyecekler de bari azıcık azalsa da bişiler yemeye başlasam hayırlısıyla. Ay ne uzun yazdım. Sen merak etme senin böyle olmaz inşalalh. Benim 6. haftadan beri hep böyle. Sen 9. haftadaysan ve hergün kusmuyorsan seninki azalabilir. Hepimizin durumu kendine özel. Benim de bunları yaşamam gerekiyormuş, inşallah günahlarıma keffaret olur. Sağlııklı hayırlı evlatlarımız olsun da bunların hepsini unutucaz canım..
azcık çıktı göbüşüm
bulantılarım 12 haftada azaldı canım şimdi yemekten sonra oluyor azccık
Maşallah canım, inşallah benimkiler de azalır. Bir zaman eşime ben bu annelik işini beceremeyeceğim galiba dedim ama inşallah iyi olsun da razıyım ben. Canım hamiş kıyafeti bulabiliyor musun? Ben bulamıyorum fazla. Netten iç çamaşırı aldım onlar rahat, dene istersen. Dışarıda giymeye fazla bişi yok olanlar da çok pahalı..Yazın napıcaz bakalım?
Kızlar harika bı duygu ben 21 mart'ta dogm yaptım sizde sagliklica alın meleklerinizi insALLAH kucağınıza merak ettikleriniz olursa sorun hayırlı olsun hepinize
Amin canım. Benim herkese sorduğum tek şey bu bulantılar nasıl geçer? İlaç kullanmadan, aç yada tok farketmiyor. Hergün bu kadar kusmak normal mi?