Merhaba kızlar, inşallah herkes iyidir. Biz de iyiyiz şükür. Arada rahatsızlanabiliyoruz ama şükür halimize. Yeni bakıcımızla şimdilik herşey yolunda şükür. Ben de son sürat ders çalıştığım için buraya girmiyorum. Koca çenem düşüveriyor çünkü. Bazen yazdıklarınızı okuyorum. Hepinizi tek tek öpüyorum. Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum..
bakıcı işi çok zor üzüldüm ama çocuklu zor neşecimm anneni ikna et çünkü sen uzun süre ayrı kalacaksın aklıma gelirse yazarım
kan damlasını da pekmez verdiğimden 4-5 damla veriyorum normalde her kiloya bir damlaymış diyordu kızlar yani 8 kiloysa 8 damla gibi olacakmış canımmm
keşke öğretmenlik yapsan gerçekten
neyse helal süt emmiş birini bulursun inşallahhh
canım saolasın duaların için. İnşallah şimdilik güzel gidiyor. geçen hafta aşılarımızı olduk epey ateş yaptı. 3 hafta hiç dışarı çıkmadım , ders çalışıyorum. Dua edin de hayırlısıyla sınavım var Mayısta. hayırlısıyla güzelce hazırlanayım...
test sonucum geldi kızlarrr temizmişşşş :)))) şükürle r olsun....yarın detaylıya giricez yine eskişehirde bana dua edin çok öptüm hepinizii
çok şükür canım. Rabbim hayırlı doğum ahberlerini de almayı nasip etsin.
neşecim canım benim doktorum bir tanedir zaten aile dostumuz 40 ım çıkınca taktı spirali hemen benimki hormonsuz ayrıca her korunma yönteminin kendine göre riskleri var hiçbiri %100 garanti değil.ben memnunum 6 ay beklemek diye bişey yok araştırabilirsin öyle bişey olsaydı benim doktorum takmazdı
inşalla bakıcı bulursun gönlüne göre iyi birisini eylülde de bana lazım bakalım
canım daha geçen hafta yeni doğum yapan bir arkadaşa da takmışlardı, kanamadan bayılıp gitmiş kızcağız. Aman dikkat et. Çıkarmaak zorunda kalmışlar. Benden 2 ay önce doğum yapmıştı. . Diiakkatli ol canım , hem onun koruyuculuğu az. Spirale rağmen hamile kalan çok, dikkatli ol bitanem...
teşekkür ederim sezencim..inbş sağlıklıca kucağıma almakta nasip olur...
neşecim sana bişi sorucaktım ben.ben idilden alışveriş yapıcam bizim burdada satan biryer var ürünlerini.ama civilime de baktım netten.onun fiyatlarıda çok uygun.ama burda yok.onun penye kalitesi nasıl? ona göre alıcam.idil yumuşacık çok içime sindi ama biraz pahalı gibi diğerlerine göre..civilim nasıl peki?idil gibi mi?
canım ben civilimi denemedim. İdilin yeri varsa göre göre al. ama indirimler de nette epey iyi oluyor. Beğendiğine netten de fiaytına bakmanı öneririm. Ben de bakarak almayı severim ama çıkamayınca dışarı netten alıyorum. biraz da fiyatlarına dikkat edersin. Şimdiye kadar idilden hiç şikayetim olmadı maşallah...
duamız seninleeee
kızlar almışlar pek güzel değilmiş diyorlardı idare eder falan dediler ben dokunmadan alamayanlardanım
lcwaikikide yenidoğan badileri var oraya bak kalitesi güzel mesela carefourda giyim kısmında güzel ve kaliteli olabiliyor sevi bebe vardı mesela ben erene badiler aldım süperdi
Sanırım herkes faklı bişileri seviyor. Olabilir. Ben netten alacağım zaman orada seçenekler var onalrı iaşretliyordum. erkek bebek, kışlık kıyafet, bir de birkaç ay ötesini. Ona göre gelen kumaşlar epey kalın. Hatta bana kızıyorlar bile bu kadar kalın giydirme diye. İçine giydirmeye aldıklarım yumuşak penye. Acaba alanlar yazlık kışlık yada iç dış olmasına dikkat mi etmediler. SEviden patikli pantolonlar aldım ben epeyce, sonra pişaman oldum. Sanırım yazlıkmış. İncecik. Hiçbir markayı kötülemem, almayı bilmek gerek. Ben bilemedim sanırım. Bence Türk malı olmasına dikkat edin. Ünlü markalarınkiler hep çinde üretiliyor. Gerisi size kalmış. Ben idilden vazgeçmeyeceğim onlar bir yamuk yapmadıkları sürece. Aldığım hiçbirşeyden pişman olmadım. Sana kalmış. Geçenlerde bir pijama gibi 2li takım almıştım. hergünlük oldular, dışarı çıkarken bile giydiriyorum. Yumuşacık ve tam bu havalara uygun. 3 rengini almıştım baktım indirime girmiş, daha alıcam inşallah büyük ayını. Giydirmesi d ekolay, kalıbı da, penyesi de.Dediğim gibi herkese göre değişiyor sanırım ama seçmeyi bilmek gerek.
sağol canım...hıımm demek öyle.burda yıok snaırım carefourda..lcw dan alırım zaten..hani ben zıbın falan orda çok ya ondan dedim.bi s evi bebeyi araştırayım.ben kalitesine emin olsam alırım netten :)) idil çok güzel bence onu a lırım mesela ama gerek yok burda satılan yer var...sevi bebenin kalitesi iyi diyorsan ordan bişiler bakabilirim..
canım tatlı telaşlar bunalr. Rabbim sağlık sıhhat versin. Annesi bebişine en iyilerini alır. Bu arada hep yiyecek, giyeceğini düşünmeyelim yavrularımızın ruhlarını da doyuralım...Annem demişti bana. Ben de hamile arkadaşlara diyorum...
Hepinizi çok seviyorum....Yaradan'a emanet olun...
Hamileler güzel haberlerinizi bekliyoruz, anneler, bebişlerinizi öpün kokayın benim için...