kızlarr ben şimdi bebeğe alınacaklar listesi hazırlıyorum...detaylı bişi...burda yayınlıycam ekleme çıkarma yaparız..bebek bekleyen annelere fikir olur diye düşündüm...annelerinde tecrübelerinden yararlanırız hem.. bitti sayılır akşama buraya çizelge yapar yazarım...
Canım çizelgeyi hazırlayamadın sanırım daha. Alınacak en çok şey var değil mi? Bir de doğduktan sonra bakıyorsun ki bir o kadar daha ihtiyaç çıkmış:)) bunlar çok güzel telaşlar...
kk dışından gelenler olmuş o yüzden başka bir grup kuruldu hala ekleme yapıyor kızlar anlayacağın karışık oralar kkdan olmayanları çıkarıyorlarrr
ben de hep badi giydirdim alttan çıtçıtlı olanlardan çok memnunum bide ayaklı pijamalar
evinde bakacaksa olmaz senin evinde baksın keşke annen baksa ne iyi olurdu
KK'dan olmayanların haberi nasl olmuş ki? Ben bile senden duydum, bizim haberimiz yok. Birileri arkadaşalrını davet etmiştir belki. Benim adım da orada olduğu için bazen tırsıyorum da yazmaya..En iyisi böyle..
Canım bizim evimizde bakacak inşallah. Annemden hiç ümit yok. Daha fazla zorlamak da istemiyorum. ZOrla olacağına hiç olmasın daha iyi. Şimdi bakıcının da kusurlarını bulur biliyorum, hem bakamz hem de beğenmez:)) aman o da iyi olsun başımızda olsun da...0-3 yaş kreş buldum bir de ama bu yaşlarda özel ilgiye ihtiyaçları olduğu için pek önermiyorlar. Eşim de bakıcının durumundan dolayı istemiyor. İnanın arada kaldım. Hayırlısı bakalım.
Mert Eren napıyor? Dönmeye başladı mı? Bizimki poposunu kıpırdatmak istemiyor:)) tembelişkom..