• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

inşallahhhhhh sorun olmayacak canım Allahın izniyle üçü de kalcak inşallahhhhhh
lovelimmm Allahım hayırlısıyla kucaklamak nasip eder inşallah, sağlıkla.. dua edin bana olur mu
amin aminn..
yok ta 1 hafta kadar geriden geliyor boyu-kilosu gelişimi. olur bazen dedi doktor ama neden olduyor diye de kendimi suclamıyor değilim :( toparlar inŞALLAH..
tatlımm neden kendini suçluyosun, geç döllenme olabilir.. bi terslik olsa doktorun sölerdi, telaşlanıcak bişe yok demekki.. ve senle ilgisi yok, sandığımız kadar müdahil diiliz bence onların gelişimine.. bi arkadaşımda da aynı şey dendi, gayet sağlıklı bi kızı var şimdi... sen de sağlıkla kucaklıcaksın bebişini inşallah, sakın kendini suçlayıp stres yaşama bebeğine de kendine de.. :34:

amin aminn..
yok ta 1 hafta kadar geriden geliyor boyu-kilosu gelişimi. olur bazen dedi doktor ama neden olduyor diye de kendimi suclamıyor değilim :( toparlar inŞALLAH..

dert etme arkadaşın oğlu 2 hafta geriden geliyordu 7 ay da yakaladı dert etme sen beslenmene bak yakalar dert etme

hayırlı kandillerrrrrrrrrrrr

lovelimmm Allahım hayırlısıyla kucaklamak nasip eder inşallah, sağlıkla.. dua edin bana olur mu

tatlımm neden kendini suçluyosun, geç döllenme olabilir.. bi terslik olsa doktorun sölerdi, telaşlanıcak bişe yok demekki.. ve senle ilgisi yok, sandığımız kadar müdahil diiliz bence onların gelişimine.. bi arkadaşımda da aynı şey dendi, gayet sağlıklı bi kızı var şimdi... sen de sağlıkla kucaklıcaksın bebişini inşallah, sakın kendini suçlayıp stres yaşama bebeğine de kendine de.. :34:
inşALLAH Aylincim, tip bebek ya benimki gec döllenmiştir kesn :))
dert etme arkadaşın oğlu 2 hafta geriden geliyordu 7 ay da yakaladı dert etme sen beslenmene bak yakalar dert etme

hayırlı kandillerrrrrrrrrrrr
7. ayda 2 haftalık aralığı kapattıysa doğru orantı yapar isek benimki 6.ayda 1 haftalılk acıgı kapatmalı :)) ..iple cekiyom 3 hafta var kontrole

inşALLAH Aylincim, tip bebek ya benimki gec döllenmiştir kesn :))

7. ayda 2 haftalık aralığı kapattıysa doğru orantı yapar isek benimki 6.ayda 1 haftalılk acıgı kapatmalı :)) ..iple cekiyom 3 hafta var kontrole

taam geç döllenme demeyelim de sonuçta transfer yerleşmeden farklı bişe, geç tutunmuştur belki :27: gülüm destek olmaya çalışıyorum.. olumlu düşünmeni istiyorum.

taam geç döllenme demeyelim de sonuçta transfer yerleşmeden farklı bişe, geç tutunmuştur belki :27: gülüm destek olmaya çalışıyorum.. olumlu düşünmeni istiyorum.
biliyom Aylinim bilmem mi destek olmaya calıştıgını, ters bişey sölemedim ki asla yeden ööle dedin,:16: olumlu düşünüyom bakma sen bana, olabilirmiiş zaten ama içimdeki küçük fısıltı ve korkuları paylaşıyom siizinle, dğeilse cok şükür büyük bi sorunumuz yok...

biliyom Aylinim bilmem mi destek olmaya calıştıgını, ters bişey sölemedim ki asla yeden ööle dedin,:16: olumlu düşünüyom bakma sen bana, olabilirmiiş zaten ama içimdeki küçük fısıltı ve korkuları paylaşıyom siizinle, dğeilse cok şükür büyük bi sorunumuz yok...

tatlişim sen de haklısın, kim ne derse desin, ufacık bişey çok endişelenmemize sebep oluyor, annelik bu sanırım :34: bir de biz öyle pırt diye hamile kalamadık, çok uğraştık, şükür Allah nasip etti, elbette daha hassas oluyoruz.. inşallah çook sağlıklı doğacak kuzun maşallah ona en gocamanından :nazar:

bende 29 yaşındayım artık 30 merdive dayadık sayılır üniversteydi işti falan ksımet bugünlerde hamile olmak var mış bende 6+3 günlük hamileyim ...

merhaba arkadaslar, baslık tam bana göreymis ama eski bir topik galiba burasi... keske gene hareketlense...
geleni cok olsun otuz yas ve üstü olupda ilk hamileligini yasayan arkadaslarımız coğalsa (tabii Allah sağlıkla kucağına aldırsın en önemlisi)...

kim okursa selam ediyorum, sevgiler......

merhaba arkadaslar, baslık tam bana göreymis ama eski bir topik galiba burasi... keske gene hareketlense...
geleni cok olsun otuz yas ve üstü olupda ilk hamileligini yasayan arkadaslarımız coğalsa (tabii Allah sağlıkla kucağına aldırsın en önemlisi)...

kim okursa selam ediyorum, sevgiler......

canım burası eski bizim hamile kaldığımız zamandan ben ve neşemeşe arkadaşımızla başladı az ama devamlıdır gelenimizsayılıdır ama olsun burası doluyor şüükür
daha sırada gelecek çok 30luk çıtır var burası 30lu yaşlarda hamile kalamayanlar topiğinin devamı transfer olluyor hamile kalan buraya sen de gel aklına bir şey takılırsa sor cevaplarız:71:

amin aminn..

canım geçmiş bir konu ama yazmadan edemicem
kafana takma dr. 1mmm lik ölçü hatası geriden yada ilerden gitmesine
neden olabiliyo
merak etme sen kalbini ferah tut günde 3 tane ceviz ve 1 koca bardak süt iç yatarken bide uyurken sol tarafına
yatmaya çalış genelde o zaman bak bir sonraki kontrolde nasıl değişmiş
ok kendini ve meleğini üzme canım

buraya ikinci transferim....:64: Rabbim sonuna kadar nasip etsin bu sefer inşallah
ahhhhh ah eskiler bilir beni....neler yaşadıklarımı,burdakilerin neler yaşadığını....

arkadaşlarım darısı ilk topikimizdeki beklediklerimize....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyorum veeeeee başlıyoruuuuuuuuuuuuuuuum :62::62::62::62::62:

Back