• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

annemin en son ki hamileliliğinin üstünde 32yıl geçti ama etrafta minik çok oldu unutmadı bi de torunlara baktı hepsinini üstünde emeği var

sorma neşe aç karna tahin helvası yedim farketti bi de meme verirken sol memeyi veriyorsam onu 2 saat arayla veriyorum sağ göğsüm 4 saat kalıyor emdirmiyorum doluyor ssonra sağ göğsümü verüyorum 2 saat arka arkaya bu sefer öteki 4 saaat doluyor iyi oldu bu aç kalmıyor çok şükürr

yemek yiyemedim memleketlerde acılıydı hep kendime yaptım yemek ama gelen gidenden yiyemedim o zaman

canım bizimkilerin ilk torunu, sorma bir ilgi maşallah, torunlarını görünce beni unutuyorlar:)))
tahin helvası iyi geliyorsa eşim alışverişe gidecek ebn de aldırayım..bir de benimki gibi memeyi hemen bırakıyorsa 4 saat aynı memeden devam etitrilebilirmiş, dediğin gibi diğeri dolar o zaman. dereotu ve havuç yedim bugece ben de..dereotu da bazılarına fayda etmiş hem kilo da verdiriyormuş. pazardan 3 demet almış eşim:)) kuzu gibi ot yiyorum:))):60: süt-yoğurt da iyi geliyor. önceki kadar bol gelmese de işe yarıyor.

ege bebek hala yok sayfada, endişelenmeye başladım ebn de..benimki mıkırdanıyor:)) kalkacak galiba..
canım ya benim lohusalık kanamam hala devam ediyor hem de çok, dr'a gitsem mi? seninki kesildi mi?

sorma Lovelim biz hastaneden eve geldik, daha üstümüzü değiştirmeden birileri hemen hayırlı olsuna geldi, bismillah bu da ne demeye kalmadan, geldi bebeği soydu, sağına soluna baktı...Öyle bir tepem attı ki,,,zaten ameliyatlıyım, bu ne şimdi diye kovuvericem...kardeşim zorunuz ne? Şimdi gelsenize, şimdi de gelen giden yok...

canım bizimkilerin ilk torunu, sorma bir ilgi maşallah, torunlarını görünce beni unutuyorlar:)))
tahin helvası iyi geliyorsa eşim alışverişe gidecek ebn de aldırayım..bir de benimki gibi memeyi hemen bırakıyorsa 4 saat aynı memeden devam etitrilebilirmiş, dediğin gibi diğeri dolar o zaman. dereotu ve havuç yedim bugece ben de..dereotu da bazılarına fayda etmiş hem kilo da verdiriyormuş. pazardan 3 demet almış eşim:)) kuzu gibi ot yiyorum:))):60: süt-yoğurt da iyi geliyor. önceki kadar bol gelmese de işe yarıyor.

ege bebek hala yok sayfada, endişelenmeye başladım ebn de..benimki mıkırdanıyor:)) kalkacak galiba..
canım ya benim lohusalık kanamam hala devam ediyor hem de çok, dr'a gitsem mi? seninki kesildi mi?
bizimki annemlerde 4.numara ama ilk erkek torun eşim tarafında ilk torun her iki tarafta ilgi süper o dereceki biz giriyoruz bebekle hemen ilgi bebeğe bize çok sonra hoşgeldiniz diyorlar komikler bebiş yataak yüzü görmüyor uyanıkken ya kayınvalidem alıyor ya görümcem elden ele dolaşıyor sonra diyorlar kki bu çocuk kucakçı olmuş :60:
40 mevlüdümüzü yaptık bayrama denk geldi diye yapamamıştık cumartesi yaptık çok güzeldi
valla yedim yattım arttı valla dene bence
dereotundan nefret ederim süt yaptığını okuyunca denedim ama fayda etmedi belki yanlış uyguladım bilmiyorum
incir suyu yapıyorum ama ara verdim yine yapıcam ekim annelerinde tarif vermişlerdi
2-3 incir yarım elma kaynat iç ve yat diyordu ben sadece inciri kaynatıyordum
günde bir lt süt içiyordum ve her öğünde yoğurt yiyordum
sütümüz az da olsa kaliteli olsun dimi ama:64:

evet ya bakıyorum yok endişelendim valla yoksa biz mi yanlış yere bakıyoruz inşallah herşey yolundadır

benim biteli çok oldu 30.günde sarı lekeye dönmüştü sonra adet oldum 24 kasımda hem öğretmenler günü hem nikah yıldönümümüzdü kutlama yapamadık tabii
offff bi de korunma derdi başladı neşe yaaaa nasıl yapıcaz bilmiyorum
önceden çocuk olmasın diye korunmazdık
şimdi olmasın diye korunuyoruz yaman çelişki dimi
ama senin kanaman uzun sürmüş ara sor neden diye
sorma Lovelim biz hastaneden eve geldik, daha üstümüzü değiştirmeden birileri hemen hayırlı olsuna geldi, bismillah bu da ne demeye kalmadan, geldi bebeği soydu, sağına soluna baktı...Öyle bir tepem attı ki,,,zaten ameliyatlıyım, bu ne şimdi diye kovuvericem...kardeşim zorunuz ne? Şimdi gelsenize, şimdi de gelen giden yok...
yuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhh diyorum başka da bişey demiyorum
arkadaşlarım hayıurlı olsuna gelmişlerdi o arada oğlan altına kaka yaptı ağlamaya başladı değiştir dediler neyse dedim ben de su hazırladım dedim çok yapmış yıkayayım dedim ben suyu hazırlayana kadar altını açmış biir tanesi neyse aldım yıkadım aceleden çorap almamışım alıp geleyim dedim bir baktım altını bezlemeye başlamış bi de zeytinyağı kullanıyorum ben mert erene arkadaş almış eline yağı erenin pipisini derisini açmış orayı yağlıyor yapma dedim o kadar yok yapman lazım diyor dr yapmayın dedi diyorum yağlayı verdi nasıl korktum anlatamam
akşam eşim geldi diyemiyorum arkadaşım yağladı diye durumu anlattım bir daha bebeği kimsenin önğnde açma izin verme başkasının değiştirmesine dedi hele pipisini derisine hiç elletme mikrop kapar Allah korusun dedi
beni aldı bir telaş her ağladığında acaba bişey mi oldu deyip altını açtım
ertesi gün anneme anlattım korkma bişey olmaz ama izin verme bir daha dedi ders oldu bana o gündür kimsenin yanında emzirmiyoeum altını değiştirmiyorum

Merhaba kızlar
ben ve oğlum çok iyiyiz maşallah.doğumumuz çok güzel oldu.3,420 kg ve 48 cm 27 kasım 2010 saat 15.31 de doğdu ege..
Doğal olarak dikiş ağrılarım var bir de boynum tutuldu onun dışında ilk andan beri sütüm geliyor çok şükür hem de hamile iken hiç akmamıştı bile..oğlum gazlı bir bebek olacak galiba..muhteşem bir duygu iki gecedir 1 saat uyku ile duruyorum ama hiç şikayetçi değilim az sonra hastaneden çıkıp evimize gideceğiz.kısacık size bilgi vermek istedim insan ne telefonlarını cevaplayabiliyor ne bilgisayar cepten facebook a yazdık sadece o kadar..kocaman sevgilerr

bambicim tebrikler canım..Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
ahsencim nasılsın..sağol güzelim..ne kadar kaldı senin şimdi.
ben de çok sabırsızlanıyorum..hayırlısıyla geşse şu zamanlar..ben ki zamanın hiç hızlı geçmesini istemem ama bebişimi kucağıma sağlıkla alacağım zamanı iple çekiyorum
iyiyim çılgınım sen nasılsın.biz yarın 34 haftalık oluyoruz canım büyüdük artık cumartesi doktordaydık 2.160 gr olmuş bebeğimm.sağlıklı dedi hatta bugün rutin testler için çağırdı yarın gideceğiz.ocağın ilk haftası doğum olacak inşallah.sabırsızlıklar bekliyoruz..
ahsencim sen nasılsın
yok kız annem sağolsun o ne yaparsa aynısını yapıyorum:78:
ben iyiyim canım günleri haftaları sayıyorum 35 gün falan kadı işte.hayırlısı ile alsaydık kucağımıza.sen nasılsın eren nasıl?
Akşam ben de baktm yoktu, endişelendim. Belki bugüne alınmıştır doğum. Dualarımız Sezen ile..İnşallah güzel haberlerle gelecek bebiş..

Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Biz yanlış yere mi bakıyoruz kiii....

bu sessiz günlerinin tadını çıkar canım....:))) bol dinlen enerji depola...

sayılı gün diyorlar ya aynen öyle. yakında hepbirlikte ilk dişlerini kutlayacağız inşallah...

zamanı gelince hepsi yaşanıyormuş ama biz aceleciymişik, bunu anladım. Lovelim bizim akıl küpümüz maşallah. Sanırım annesi genç. Benimki de yardımcı olmaya çalışıyor canım benim ama son hamileliğinin üstünden 30 yıl geçmiş, çoğunu hatırlayamıyor, hatırladıklarının da hükmü kalmamış. Mesela bembeyaz bez yıkamayla ilgili herşeyi bilir ama biz hazır bez kullanıyoruz. Bez bağlamayı birlikte deneyerek öğrendik:)) ilk zamanlar ters bağlamaya çalışıyormuşuk:))çok komikti halimiz. o kundak yapıyor ben yarım kundak taraftarıyım, bacakları kıpırdasın ki gazı çıksın diyorum. O da sen bilirsin deyip bana bırakıyor. Çoğu zaman da karışmak istemiyor, malum bebeğin sorumluluğu büyük, ya bişi olursa diye korkuyor. Biraz da sorumluluğu bana bırakıyor ki, gittiğinde zahmet çekmeyeyim. Ya annelerin varlığı bile yetiyor insana. Başka bir odada kalıyordu evde, hala bebişle başedemediğimde o odaya doğru kayıyor gözüm. Olsa da gidip sorsam napıcam ben diye:)) zaten hemen telefona sarılıyorum şimdi bile, anneeeeeee bu susmuyor napayım??? diye, zavallım ne bilsin dimi ama ...Bir dayanak işte insana...Loveli'nin annesi gibi benimki de yemeklerimizi yaptı, misafirlerimle ilgilendi. Şimdi en çok eşim arıyor annemi:)) hep Onun sevdiği yemekleri yapıyordu çünkü, akıllıdır benim annem :)) bayram tatiline kadar bizimleydi, eşim tatile çıkınca bizi rahatsız etmemek için evine gitti, çok düşüncelidir aynı zamanda....kayınvalidemin yokluğuna üzüldüm bebiş olunca, o da olsaydı şimdi de o gelirdi...Sizin kayınvalideler yardımcı oldu mu kızlar?

canım ben de birilerinin yanında göğsümü açıp emzirdim, o günden sonra sütüm bir azaldı bir daha eskisi gibi olmadı. Annem arkanı dönüp emzir diyor, sen de öyle yap canım. Bazısı da ısrarcı oluyor beni sinir ediyor. Yok neden emzirmiyorsun, yok altını açmaya neden çekiniyorsun? Sana ne kardeşim oğlumun pipisini göstermek istemiyorum işte, Allah Allah.....kimi de taktı kilosuna boyuna...Söylemicem işte...Sonra o da nazar olsun. Normal seyrinde gidiyor şükür işte...Çok mu korumacı oldum nedir...

maşallah canım, kız bebişimiz azdı topikte, iyi oldu. kızınla çılgınlıklar yapacaksınız inşallah :)) yalnız sonradan erkeğe dönebilir haberin olsun. Pipisi geç gelişiyor bazı bebeklerin...Kıyafet alımında unisex al şimdilik...Tebrik ediyorum canım...

biz de seni çok özledik çılgın şey...nerelerdesin ya, topiğe çılgınlıklar getir biraz...
inşallah canım hep beraber sağlıkla büyütelim bebeklerimizi.
Merhaba kızlar
ben ve oğlum çok iyiyiz maşallah.doğumumuz çok güzel oldu.3,420 kg ve 48 cm 27 kasım 2010 saat 15.31 de doğdu ege..
Doğal olarak dikiş ağrılarım var bir de boynum tutuldu onun dışında ilk andan beri sütüm geliyor çok şükür hem de hamile iken hiç akmamıştı bile..oğlum gazlı bir bebek olacak galiba..muhteşem bir duygu iki gecedir 1 saat uyku ile duruyorum ama hiç şikayetçi değilim az sonra hastaneden çıkıp evimize gideceğiz.kısacık size bilgi vermek istedim insan ne telefonlarını cevaplayabiliyor ne bilgisayar cepten facebook a yazdık sadece o kadar..kocaman sevgilerr

hayırlı uğurlu olsun canım allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin ege bebeğimize.darısı bizlerin başına ve tüm anne olmak isteyenlerin başına olsun inşallah....

Merhaba kızlar
çok rahatladımmmmm sezen iyi olduğunu duydum içim rahatladıııı
maşallah egeye maşallah sütün de gelmiş
offfff o gaz var yaaaaa nasıl yoruyor bebişleriii üzülüyorum biz de de var malesefff
aman uyu sezenn bebek uyudu mu hemen uyu yorgunluk iyi değil dinlen bol bol iş miş yapma boşver tek işimiz var bebeğimizzzzzzzz:52: :52:
iyiyim çılgınım sen nasılsın.biz yarın 34 haftalık oluyoruz canım büyüdük artık cumartesi doktordaydık 2.160 gr olmuş bebeğimm.sağlıklı dedi hatta bugün rutin testler için çağırdı yarın gideceğiz.ocağın ilk haftası doğum olacak inşallah.sabırsızlıklar bekliyoruz..

ben iyiyim canım günleri haftaları sayıyorum 35 gün falan kadı işte.hayırlısı ile alsaydık kucağımıza.sen nasılsın eren nasıl?

inşallah canım hep beraber sağlıkla büyütelim bebeklerimizi.

hayırlı uğurlu olsun canım allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin ege bebeğimize.darısı bizlerin başına ve tüm anne olmak isteyenlerin başına olsun inşallah....

maşallahh ahsenim kocaman olmuşsunuz

az da kalmışşş sağlıkla al inşallahhhhhhhhhhhhhhh

çok rahatladımmmmm sezen iyi olduğunu duydum içim rahatladıııı
maşallah egeye maşallah sütün de gelmiş
offfff o gaz var yaaaaa nasıl yoruyor bebişleriii üzülüyorum biz de de var malesefff
aman uyu sezenn bebek uyudu mu hemen uyu yorgunluk iyi değil dinlen bol bol iş miş yapma boşver tek işimiz var bebeğimizzzzzzzz:52: :52:

maşallahh ahsenim kocaman olmuşsunuz

az da kalmışşş sağlıkla al inşallahhhhhhhhhhhhhhh

evet canım sıra bize geliyor sizleri takip ediyorduk maşallah sizler aldınız kucağınıza sağlıkla şimdi sıra bizlere geldi.bizde hayırlısı ile alalım inşallah...

bizimki annemlerde 4.numara ama ilk erkek torun eşim tarafında ilk torun her iki tarafta ilgi süper o dereceki biz giriyoruz bebekle hemen ilgi bebeğe bize çok sonra hoşgeldiniz diyorlar komikler bebiş yataak yüzü görmüyor uyanıkken ya kayınvalidem alıyor ya görümcem elden ele dolaşıyor sonra diyorlar kki bu çocuk kucakçı olmuş :60:
40 mevlüdümüzü yaptık bayrama denk geldi diye yapamamıştık cumartesi yaptık çok güzeldi
valla yedim yattım arttı valla dene bence
dereotundan nefret ederim süt yaptığını okuyunca denedim ama fayda etmedi belki yanlış uyguladım bilmiyorum
incir suyu yapıyorum ama ara verdim yine yapıcam ekim annelerinde tarif vermişlerdi
2-3 incir yarım elma kaynat iç ve yat diyordu ben sadece inciri kaynatıyordum
günde bir lt süt içiyordum ve her öğünde yoğurt yiyordum
sütümüz az da olsa kaliteli olsun dimi ama:64:

evet ya bakıyorum yok endişelendim valla yoksa biz mi yanlış yere bakıyoruz inşallah herşey yolundadır

benim biteli çok oldu 30.günde sarı lekeye dönmüştü sonra adet oldum 24 kasımda hem öğretmenler günü hem nikah yıldönümümüzdü kutlama yapamadık tabii
offff bi de korunma derdi başladı neşe yaaaa nasıl yapıcaz bilmiyorum
önceden çocuk olmasın diye korunmazdık
şimdi olmasın diye korunuyoruz yaman çelişki dimi
ama senin kanaman uzun sürmüş ara sor neden diye

yuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhh diyorum başka da bişey demiyorum
arkadaşlarım hayıurlı olsuna gelmişlerdi o arada oğlan altına kaka yaptı ağlamaya başladı değiştir dediler neyse dedim ben de su hazırladım dedim çok yapmış yıkayayım dedim ben suyu hazırlayana kadar altını açmış biir tanesi neyse aldım yıkadım aceleden çorap almamışım alıp geleyim dedim bir baktım altını bezlemeye başlamış bi de zeytinyağı kullanıyorum ben mert erene arkadaş almış eline yağı erenin pipisini derisini açmış orayı yağlıyor yapma dedim o kadar yok yapman lazım diyor dr yapmayın dedi diyorum yağlayı verdi nasıl korktum anlatamam
akşam eşim geldi diyemiyorum arkadaşım yağladı diye durumu anlattım bir daha bebeği kimsenin önğnde açma izin verme başkasının değiştirmesine dedi hele pipisini derisine hiç elletme mikrop kapar Allah korusun dedi
beni aldı bir telaş her ağladığında acaba bişey mi oldu deyip altını açtım
ertesi gün anneme anlattım korkma bişey olmaz ama izin verme bir daha dedi ders oldu bana o gündür kimsenin yanında emzirmiyoeum altını değiştirmiyorum

canım incir gaza da iyi geliyormuş düm misafirlerim geldi onlar söyledi. dün öğleye kadar mücadele ettik oğlumla en sonunda ikimizde ters düştük, tam dinlenecektik misafir geldi. hayırlısı, şimdi gene ağlıyor...devamını sonra yazarım inşallah:)))

Merhaba kızlar

Sezen çok ama çok sevindim canım, hadi Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çok endişelendik biz de acıbademin sayfasında göremeyince...canım oğluşun nasıl, alışın birbirinize, hep emzir, nasılmış emzirmek????

neşeeeeeeeeeeee topici girdin sana yazdım ama hemen çıktın...hiç yorum yazmamışsın canım...zaten topic azaldı...kimse girmiyor...:nazar::nazar::16:

lovelim sana diyorlarmış ya kucakçı olmuş diye, bana da diyorlar, annem ve dedesi grip şimdilerde gelemiyorlar, keşke kucakçı olsa bebişlerimiz sevgiyle büyüse, hiç tasalanmam bu konuda..Zaten belli bir zaman sonra emeklemeye ve yaramazlıklara başlayacaklar istesek de kucağımızda durmayacaklar, şimdi keyfini çıkarsınlar dimi ya...bu büyükler de bir tuhaf...ellerinden gelse bizim elimizden alacaklar çocukları hem de bize neler diyorlar:)) aman sevsinler de...

leylacım bişi yazacak oluyorum velet bağırıyor, emziriyorum, ne yazacağımı unutup çıkıyorum:)) akıl mı bıraktı bunlar...sen nasılsın? loveliye yazacak iki lafım var yazdırmadı edepsiz...

Loveli nerde kalmıştık, canım ne güzel 40 mevlidi yapmışsın, benimkine çok nazar değiyor, yıldızı düşük galiba, korktum yapamadım. gelmek isteyenler geliyor yavaş yavaş işte..inciri dünkü misafirlerim de söyledi, hem gaza da iyi geliyormuş, hem bebişe ver hem kendin iç dediler, deneyeceğim inşallah..süt olarak ben sadece laktaz süt içebiliyorum , pahalı olduğu için babamız nazlanıyor almakta, fazla içemiyorum o yüzden kendim çıkabilsem doldurucam bir araba süt:)))dinlenmek gerçekten bende de farkettiriyor, biz canımızın kıymetini bilmiyoruz canım yaa..hem süt olsun hem yorulmayalım..
canım sen adet olduğunu nasıl anladın ki, belki benimki de öyle oldu da ben anlamadım..kırkımız çıktığı gün abdest almıştım bitti gibiydi, sonra tekrar leke ile başladı ve aynen adet gibi gelmeye başladı, şimdilerde azaldı acaba benimde adet mi eklendi lohusalığa???doktora gitmeye korkuyorum, bişi çıkacak diye, kadına gide gele kaç yıldır...sorma korunma meselesi bizi de sinir ediyor, henüz bir çalışma yok bizd ede ama hangi yöntemi kullanıcaz? ne kadar korunmamız gerek? daha bunları bile bilmiyoruz..İşe bak, önce olsun diye uğraş sonra olmasın..bakarsın yol açık 2.ler hemen geliverir:)) bunu eşim dese kızardım, neler diyorum ben yaaaa, bunu hakedemiyorum daha..
harika bir konuya daha deyinmişsin, bizim çevrede hiç erkek bebek yok, bu pipi temizliği nasıl yapılacak? eşime soruyorum, o da bişi bilmiyor...pipisinin ucunda beyaz beyaz bişiler var, çöp mü toplanmış nedir, canı acıyacak diye elleyemiyorum da..nasıl temizleyeceğiz? yağ sürmeyecek miyiz? ay ne çok derdimiz varmış:))
Allah sağlık versin dee..Darısı olmayanların başına inşallah..EEeee srada kim var, kim doğuracak???

leylacım bişi yazacak oluyorum velet bağırıyor, emziriyorum, ne yazacağımı unutup çıkıyorum:)) akıl mı bıraktı bunlar...sen nasılsın? loveliye yazacak iki lafım var yazdırmadı edepsiz...

anlıyorum canım...seninde işin zor...sağlığınız iyi olsunda...yazmayınca merak ettim...ben ve fındığımda iyiyiz şükürler olsun..cumartesi keseyi gördük..doktor iyi dedi canım..11 Aralıkta pıtpıtlar için gidecez nasip olursa...güzel heyecanlar yaşıyorum işte...Rabbim sizler gibi benimde kucağıma almayı nasip etsin inşallah...duanızı eksik etmeyin dostlar...:nazar::nazar::38::71:

Leylacım kendi derdime düştüm seni sormayı unuttum, kusuruma bakma...Çok sevindim, o pıtpıtlar var ya dünyanın en güzel sesiii..şimdi eşimle kalbini dinliyoruz bazen, bunu karnımdayken dinlemek de güzel ama sonra dinlemek de çok güzelmiş, inşallah sizler de yaşayacaksınız bunalrı canım...benimki kusuyor...şşimdiki sorunlar da bunalr işte:)

merhaba kızlar moralim bozuk kontolden geliyoruz oğlum sarılık olmuş sınır 16 imiş bizim 15,5 çıktı eğer yarına kadar azalmazsa 24 saat ışın tedavisi yapacaklar çok üzgünüm anlatamam size o kadar da emziriyorum

Leylacım kendi derdime düştüm seni sormayı unuttum, kusuruma bakma...Çok sevindim, o pıtpıtlar var ya dünyanın en güzel sesiii..şimdi eşimle kalbini dinliyoruz bazen, bunu karnımdayken dinlemek de güzel ama sonra dinlemek de çok güzelmiş, inşallah sizler de yaşayacaksınız bunalrı canım...benimki kusuyor...şşimdiki sorunlar da bunalr işte:)

merhaba arkadasım resımdekı bebek senınmı allah analı babalı buyutsun.formlarda dolasırken bu resmı goruyorum merak ettım eger senın oglunsa cok tatlı cok guzel masallah, bence resmını kaldır nazar falan deyecek cocuga.bende yenı hamıleyım 4-5 haftalık bu resme bakıyımda barı boyle tatlı olsun benım bebısımde tabı kızmı erkekmı olur bılmem

Loveli nerde kalmıştık, canım ne güzel 40 mevlidi yapmışsın, benimkine çok nazar değiyor, yıldızı düşük galiba, korktum yapamadım. gelmek isteyenler geliyor yavaş yavaş işte..inciri dünkü misafirlerim de söyledi, hem gaza da iyi geliyormuş, hem bebişe ver hem kendin iç dediler, deneyeceğim inşallah..süt olarak ben sadece laktaz süt içebiliyorum , pahalı olduğu için babamız nazlanıyor almakta, fazla içemiyorum o yüzden kendim çıkabilsem doldurucam bir araba süt:)))dinlenmek gerçekten bende de farkettiriyor, biz canımızın kıy*****i bilmiyoruz canım yaa..hem süt olsun hem yorulmayalım..
canım sen adet olduğunu nasıl anladın ki, belki benimki de öyle oldu da ben anlamadım..kırkımız çıktığı gün abdest almıştım bitti gibiydi, sonra tekrar leke ile başladı ve aynen adet gibi gelmeye başladı, şimdilerde azaldı acaba benimde adet mi eklendi lohusalığa???doktora gitmeye korkuyorum, bişi çıkacak diye, kadına gide gele kaç yıldır...sorma korunma meselesi bizi de sinir ediyor, henüz bir çalışma yok bizd ede ama hangi yöntemi kullanıcaz? ne kadar korunmamız gerek? daha bunları bile bilmiyoruz..İşe bak, önce olsun diye uğraş sonra olmasın..bakarsın yol açık 2.ler hemen geliverir:)) bunu eşim dese kızardım, neler diyorum ben yaaaa, bunu hakedemiyorum daha..
harika bir konuya daha deyinmişsin, bizim çevrede hiç erkek bebek yok, bu pipi temizliği nasıl yapılacak? eşime soruyorum, o da bişi bilmiyor...pipisinin ucunda beyaz beyaz bişiler var, çöp mü toplanmış nedir, canı acıyacak diye elleyemiyorum da..nasıl temizleyeceğiz? yağ sürmeyecek miyiz? ay ne çok derdimiz varmış:))
Allah sağlık versin dee..Darısı olmayanların başına inşallah..EEeee srada kim var, kim doğuracak???
valla aynen benim de yıldızım düşüktür çabuk değer oğlanan da değiyor
bazıları maşallah demiyor ya şaşırıp kalıyorum dışarı çıkarırken dua okuyorum öyle çıkıyorum biri bakacaksa falan heemn okuyorum başucunda dua kitabı var gece okuyorum her uyuduğunda okumaya çalışıyorum
pipiyi canım sadece sağını solunu sil hani sünnetlik derisi var ya orayı açma dr açmayın dedi beyazlık pamuk kullanıyorsan ondan olabilir bazen kalıyor ya yağla sağını solunu bi de popoyu da geriye doğru siliyorum ben annem öyle yapardı tatlım

ben de laktaz süt içiyorum tadı da güzel

valla adet gibiydi neşecim ya aynı sancıyla kahverengi ve sonra kırmızı 5 gün devam etti azalarak bitti adet dedim ben değil mi ki

valla habire kucağımda kim ne derse desin dediğin gibi ne zamana kadar kucağımızda kalacaklar ki

merhaba kızlar moralim bozuk kontolden geliyoruz oğlum sarılık olmuş sınır 16 imiş bizim 15,5 çıktı eğer yarına kadar azalmazsa 24 saat ışın tedavisi yapacaklar çok üzgünüm anlatamam size o kadar da emziriyorum
sezenim üzülme oğlumunki 17.7den 20.9 çıktı düşün
fototerapi gördük bir gece düştü çıktık hastaneden sonra yine çıktı dr ilaç tedavisine başladı 10günlük düştü çok şükür hala test yaptırıyoruz hala var 3.7 çıktı mesela

Back