bizimki annemlerde 4.numara ama ilk erkek torun eşim tarafında ilk torun her iki tarafta ilgi süper o dereceki biz giriyoruz bebekle hemen ilgi bebeğe bize çok sonra hoşgeldiniz diyorlar komikler bebiş yataak yüzü görmüyor uyanıkken ya kayınvalidem alıyor ya görümcem elden ele dolaşıyor sonra diyorlar kki bu çocuk kucakçı olmuş
40 mevlüdümüzü yaptık bayrama denk geldi diye yapamamıştık cumartesi yaptık çok güzeldi
valla yedim yattım arttı valla dene bence
dereotundan nefret ederim süt yaptığını okuyunca denedim ama fayda etmedi belki yanlış uyguladım bilmiyorum
incir suyu yapıyorum ama ara verdim yine yapıcam ekim annelerinde tarif vermişlerdi
2-3 incir yarım elma kaynat iç ve yat diyordu ben sadece inciri kaynatıyordum
günde bir lt süt içiyordum ve her öğünde yoğurt yiyordum
sütümüz az da olsa kaliteli olsun dimi ama
evet ya bakıyorum yok endişelendim valla yoksa biz mi yanlış yere bakıyoruz inşallah herşey yolundadır
benim biteli çok oldu 30.günde sarı lekeye dönmüştü sonra adet oldum 24 kasımda hem öğretmenler günü hem nikah yıldönümümüzdü kutlama yapamadık tabii
offff bi de korunma derdi başladı neşe yaaaa nasıl yapıcaz bilmiyorum
önceden çocuk olmasın diye korunmazdık
şimdi olmasın diye korunuyoruz yaman çelişki dimi
ama senin kanaman uzun sürmüş ara sor neden diye
yuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhh diyorum başka da bişey demiyorum
arkadaşlarım hayıurlı olsuna gelmişlerdi o arada oğlan altına kaka yaptı ağlamaya başladı değiştir dediler neyse dedim ben de su hazırladım dedim çok yapmış yıkayayım dedim ben suyu hazırlayana kadar altını açmış biir tanesi neyse aldım yıkadım aceleden çorap almamışım alıp geleyim dedim bir baktım altını bezlemeye başlamış bi de zeytinyağı kullanıyorum ben mert erene arkadaş almış eline yağı erenin pipisini derisini açmış orayı yağlıyor yapma dedim o kadar yok yapman lazım diyor dr yapmayın dedi diyorum yağlayı verdi nasıl korktum anlatamam
akşam eşim geldi diyemiyorum arkadaşım yağladı diye durumu anlattım bir daha bebeği kimsenin önğnde açma izin verme başkasının değiştirmesine dedi hele pipisini derisine hiç elletme mikrop kapar Allah korusun dedi
beni aldı bir telaş her ağladığında acaba bişey mi oldu deyip altını açtım
ertesi gün anneme anlattım korkma bişey olmaz ama izin verme bir daha dedi ders oldu bana o gündür kimsenin yanında emzirmiyoeum altını değiştirmiyorum