Akşam ben de baktm yoktu, endişelendim. Belki bugüne alınmıştır doğum. Dualarımız Sezen ile..İnşallah güzel haberlerle gelecek bebiş..
Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Biz yanlış yere mi bakıyoruz kiii....
bu sessiz günlerinin tadını çıkar canım....:))) bol dinlen enerji depola...
sayılı gün diyorlar ya aynen öyle. yakında hepbirlikte ilk dişlerini kutlayacağız inşallah...
zamanı gelince hepsi yaşanıyormuş ama biz aceleciymişik, bunu anladım. Lovelim bizim akıl küpümüz maşallah. Sanırım annesi genç. Benimki de yardımcı olmaya çalışıyor canım benim ama son hamileliğinin üstünden 30 yıl geçmiş, çoğunu hatırlayamıyor, hatırladıklarının da hükmü kalmamış. Mesela bembeyaz bez yıkamayla ilgili herşeyi bilir ama biz hazır bez kullanıyoruz. Bez bağlamayı birlikte deneyerek öğrendik:)) ilk zamanlar ters bağlamaya çalışıyormuşuk:))çok komikti halimiz. o kundak yapıyor ben yarım kundak taraftarıyım, bacakları kıpırdasın ki gazı çıksın diyorum. O da sen bilirsin deyip bana bırakıyor. Çoğu zaman da karışmak istemiyor, malum bebeğin sorumluluğu büyük, ya bişi olursa diye korkuyor. Biraz da sorumluluğu bana bırakıyor ki, gittiğinde zahmet çekmeyeyim. Ya annelerin varlığı bile yetiyor insana. Başka bir odada kalıyordu evde, hala bebişle başedemediğimde o odaya doğru kayıyor gözüm. Olsa da gidip sorsam napıcam ben diye:)) zaten hemen telefona sarılıyorum şimdi bile, anneeeeeee bu susmuyor napayım??? diye, zavallım ne bilsin dimi ama ...Bir dayanak işte insana...Loveli'nin annesi gibi benimki de yemeklerimizi yaptı, misafirlerimle ilgilendi. Şimdi en çok eşim arıyor annemi:)) hep Onun sevdiği yemekleri yapıyordu çünkü, akıllıdır benim annem :)) bayram tatiline kadar bizimleydi, eşim tatile çıkınca bizi rahatsız etmemek için evine gitti, çok düşüncelidir aynı zamanda....kayınvalidemin yokluğuna üzüldüm bebiş olunca, o da olsaydı şimdi de o gelirdi...Sizin kayınvalideler yardımcı oldu mu kızlar?
canım ben de birilerinin yanında göğsümü açıp emzirdim, o günden sonra sütüm bir azaldı bir daha eskisi gibi olmadı. Annem arkanı dönüp emzir diyor, sen de öyle yap canım. Bazısı da ısrarcı oluyor beni sinir ediyor. Yok neden emzirmiyorsun, yok altını açmaya neden çekiniyorsun? Sana ne kardeşim oğlumun pipisini göstermek istemiyorum işte, Allah Allah.....kimi de taktı kilosuna boyuna...Söylemicem işte...Sonra o da nazar olsun. Normal seyrinde gidiyor şükür işte...Çok mu korumacı oldum nedir...
maşallah canım, kız bebişimiz azdı topikte, iyi oldu. kızınla çılgınlıklar yapacaksınız inşallah :)) yalnız sonradan erkeğe dönebilir haberin olsun. Pipisi geç gelişiyor bazı bebeklerin...Kıyafet alımında unisex al şimdilik...Tebrik ediyorum canım...
biz de seni çok özledik çılgın şey...nerelerdesin ya, topiğe çılgınlıklar getir biraz...
yaaa kıslar inanamıyorum, nasıl hamile kalcaz neden olmuyor filan derken sizler ufaklıklarınızı elinize aldınız da gazı var, sütüm gelmiyor vs gibi sorunlarla ugrasıyorsunuz..
Allahım burada bir tek benim tedavi ile oldu sanırım ..ondan da biraz acele ediyorum heralde zaman geçsin diye..mucizem o benim..bazen korku dolu rüyalar görüyorum..dün gece rüyamda doktorun biri tüp mü o, sorun çıkar filan diyordu..oyle üzüldüm oyle ağladım..stres dolu bir rüyaydı..sabah erkenden kalktım o yüzden..
doktorum kesin kız dedi canım , artık neredeyse yarıladık heralde yanlış değildir, kayınpederim de kız dedi..bakalım ben daha bişi almadım zaten nesem..bir mendil bile..hala korkumu atamadım heralde.
dinlen diyorsun ki, bu kadar şansızlık olur..o kadar yogun calısıyorum ki..internete bile giremiyorum..su son senelerin en yogun zamanı diyebilirim.
aksam eve gelince de yorgunluktan ve hamilelikten sanırım sızıyorum erkenden..eşime kaldı bütün işler sağolsun..bir de anacımla babacım geliyorlar..alısverisimi yapıyorlar, annem yemeklerimi yapıyor.Allah onları başımızdan eksik etmesin. benim annem ameliyatlı cok yorulsun istemiyorum ama Allah'tan babacım cok destek ona.
sizleri yakalayamıyorum artık..bebek de olunca sizler de az giriyorsunuz haklı olarak..su işler biraz rahatlasın daha sık damlıyacağım buaralara
ahsencimm ne kadar az kalmışş..maşşalllahhhh.. yeni yıl bebeği olacakiyiyim çılgınım sen nasılsın.biz yarın 34 haftalık oluyoruz canım büyüdük artık cumartesi doktordaydık 2.160 gr olmuş bebeğimm.sağlıklı dedi hatta bugün rutin testler için çağırdı yarın gideceğiz.ocağın ilk haftası doğum olacak inşallah.sabırsızlıklar bekliyoruz..
ben iyiyim canım günleri haftaları sayıyorum 35 gün falan kadı işte.hayırlısı ile alsaydık kucağımıza.sen nasılsın eren nasıl?
inşallah canım hep beraber sağlıkla büyütelim bebeklerimizi.
hayırlı uğurlu olsun canım allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin ege bebeğimize.darısı bizlerin başına ve tüm anne olmak isteyenlerin başına olsun inşallah....
ben iyiyim canım..inşallah hep boyle iyi gider..arada pıt pıt yapıyor benimkisi..hissediyorum artık..cok güzel bir duyguymuş..Allah'ım sağlıkla kucağımıza da alsak..
Leylacım kendi derdime düştüm seni sormayı unuttum, kusuruma bakma...Çok sevindim, o pıtpıtlar var ya dünyanın en güzel sesiii..şimdi eşimle kalbini dinliyoruz bazen, bunu karnımdayken dinlemek de güzel ama sonra dinlemek de çok güzelmiş, inşallah sizler de yaşayacaksınız bunalrı canım...benimki kusuyor...şşimdiki sorunlar da bunalr işte:)
nesecim yazdıklarını okudum da..ne insanlar var yaa..
ben onların yerine diyim..maşallahh oğluşuma maşallahhhh..
merhaba kızlar moralim bozuk kontolden geliyoruz oğlum sarılık olmuş sınır 16 imiş bizim 15,5 çıktı eğer yarına kadar azalmazsa 24 saat ışın tedavisi yapacaklar çok üzgünüm anlatamam size o kadar da emziriyorum
canım benimmm kıyamamm ama üzme canını..emzirsen de olacaksa oluyor, alt kan gruplarının uyusmazlığından olabilirmiş, karaciğeri daha tam verimli çalışmadığı için olabilirmiş, bol kaka yapamadığından olabilirmiş. siz zaten elinizden geleni yapıyorsunuzdur..düzelir benim tatlı egemmm..
valla aynen benim de yıldızım düşüktür çabuk değer oğlanan da değiyor
bazıları maşallah demiyor ya şaşırıp kalıyorum dışarı çıkarırken dua okuyorum öyle çıkıyorum biri bakacaksa falan heemn okuyorum başucunda dua kitabı var gece okuyorum her uyuduğunda okumaya çalışıyorum
pipiyi canım sadece sağını solunu sil hani sünnetlik derisi var ya orayı açma dr açmayın dedi beyazlık pamuk kullanıyorsan ondan olabilir bazen kalıyor ya yağla sağını solunu bi de popoyu da geriye doğru siliyorum ben annem öyle yapardı tatlım
ben de laktaz süt içiyorum tadı da güzel
valla adet gibiydi neşecim ya aynı sancıyla kahverengi ve sonra kırmızı 5 gün devam etti azalarak bitti adet dedim ben değil mi ki
valla habire kucağımda kim ne derse desin dediğin gibi ne zamana kadar kucağımızda kalacaklar ki
sezenim üzülme oğlumunki 17.7den 20.9 çıktı düşün
fototerapi gördük bir gece düştü çıktık hastaneden sonra yine çıktı dr ilaç tedavisine başladı 10günlük düştü çok şükür hala test yaptırıyoruz hala var 3.7 çıktı mesela
lovelim yaa erenime de hemen Maşallahh , maşallahh..o demeyenler adına maşallahh,
yaa ben sizn bu yazdıklarınızı nasıl tutsam aklımda..inşallahh bend egelir size sorarım boyle.