haber yok valla ben de dün baktım yoktu
Akşam ben de baktm yoktu, endişelendim. Belki bugüne alınmıştır doğum. Dualarımız Sezen ile..İnşallah güzel haberlerle gelecek bebiş..
kızlar bugün büyük gün..
kalbim pır pır
saat 16 da benim için dua edin olur mu?
acıbademin sitesinden bakarsınız Ege gelmiş mi diye acıbadem bursa hastanesi..ben belki yazamam haber veremem çünkü..
sizi çok seviyorum...
Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Biz yanlış yere mi bakıyoruz kiii....
bambicim tebrikler canım..Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
ahsencim nasılsın..sağol güzelim..ne kadar kaldı senin şimdi.
ben de çok sabırsızlanıyorum..hayırlısıyla geşse şu zamanlar..ben ki zamanın hiç hızlı geçmesini istemem ama bebişimi kucağıma sağlıkla alacağım zamanı iple çekiyorum
bu sessiz günlerinin tadını çıkar canım....:))) bol dinlen enerji depola...
sezen yarın büyük gün Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin ege bebeğimiz...sırada zeytin var ondan sonrada benim galiba ya zaman ne kadar çabuk geçiyor.:18::18::18:
sayılı gün diyorlar ya aynen öyle. yakında hepbirlikte ilk dişlerini kutlayacağız inşallah...
ayy maşallah bebişleriniz geldide süt artırmaktan gaz çıkarmaktam bahsediyorsunuz.annelik çok zor bir o kadarda güzel birşey.Allah bütün annelerin yardımcısı olsun.süt artırmak için uzmanlar bolbol su için diyor ve sıksık emzirin emdikçe geliyor.
çılgın canım demek kızın olacak ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
loveli maşallah sen ne kadar bilgilisin sanki ilk bebeğin değil üçdört tane büyütmüşsün gibi tecrübelisin
zamanı gelince hepsi yaşanıyormuş ama biz aceleciymişik, bunu anladım. Lovelim bizim akıl küpümüz maşallah. Sanırım annesi genç. Benimki de yardımcı olmaya çalışıyor canım benim ama son hamileliğinin üstünden 30 yıl geçmiş, çoğunu hatırlayamıyor, hatırladıklarının da hükmü kalmamış. Mesela bembeyaz bez yıkamayla ilgili herşeyi bilir ama biz hazır bez kullanıyoruz. Bez bağlamayı birlikte deneyerek öğrendik:)) ilk zamanlar ters bağlamaya çalışıyormuşuk:))çok komikti halimiz. o kundak yapıyor ben yarım kundak taraftarıyım, bacakları kıpırdasın ki gazı çıksın diyorum. O da sen bilirsin deyip bana bırakıyor. Çoğu zaman da karışmak istemiyor, malum bebeğin sorumluluğu büyük, ya bişi olursa diye korkuyor. Biraz da sorumluluğu bana bırakıyor ki, gittiğinde zahmet çekmeyeyim. Ya annelerin varlığı bile yetiyor insana. Başka bir odada kalıyordu evde, hala bebişle başedemediğimde o odaya doğru kayıyor gözüm. Olsa da gidip sorsam napıcam ben diye:)) zaten hemen telefona sarılıyorum şimdi bile, anneeeeeee bu susmuyor napayım??? diye, zavallım ne bilsin dimi ama ...Bir dayanak işte insana...Loveli'nin annesi gibi benimki de yemeklerimizi yaptı, misafirlerimle ilgilendi. Şimdi en çok eşim arıyor annemi:)) hep Onun sevdiği yemekleri yapıyordu çünkü, akıllıdır benim annem :)) bayram tatiline kadar bizimleydi, eşim tatile çıkınca bizi rahatsız etmemek için evine gitti, çok düşüncelidir aynı zamanda....kayınvalidemin yokluğuna üzüldüm bebiş olunca, o da olsaydı şimdi de o gelirdi...Sizin kayınvalideler yardımcı oldu mu kızlar?
banyo yaptırdığın gün çıkarma onun dışında tak beresini giydir tak eldivenini çıkar ya da olmadı balkona çıkar ben öyle yapıyorum alışsınlar neşemm
still tea içiyorum ama arada sırada arttırayım incir suyu ve burada kaynar diyorlar onu içmeye başladım artar inşallah memleketlere gittik bayramda ondan oldu sütün azalması
ben demiştimmmmm oyy gelin geliyorrr heeheh maşallahhhh
canım ben de birilerinin yanında göğsümü açıp emzirdim, o günden sonra sütüm bir azaldı bir daha eskisi gibi olmadı. Annem arkanı dönüp emzir diyor, sen de öyle yap canım. Bazısı da ısrarcı oluyor beni sinir ediyor. Yok neden emzirmiyorsun, yok altını açmaya neden çekiniyorsun? Sana ne kardeşim oğlumun pipisini göstermek istemiyorum işte, Allah Allah.....kimi de taktı kilosuna boyuna...Söylemicem işte...Sonra o da nazar olsun. Normal seyrinde gidiyor şükür işte...Çok mu korumacı oldum nedir...
neseyi kacırmısım..
lovelim nasılsın..giremiyorum bu aralar..işlerim cok yogun. gün içinde internet bağlantım bile olmayabiliyor
bu arada kızlar kızım olacak benim inşallahhh
maşallah canım, kız bebişimiz azdı topikte, iyi oldu. kızınla çılgınlıklar yapacaksınız inşallah :)) yalnız sonradan erkeğe dönebilir haberin olsun. Pipisi geç gelişiyor bazı bebeklerin...Kıyafet alımında unisex al şimdilik...Tebrik ediyorum canım...
nesecimmmmmm nasılsın..çok özledim seni.
sezenime bakmaya girmiştim deee
biz de seni çok özledik çılgın şey...nerelerdesin ya, topiğe çılgınlıklar getir biraz...