benden de gelmemiştineşecim çok ama çok heyecanlıyım..daha önce yaşadığım hiç bir heyecana benzemiyor..doğum tarihini bilmek bir yandan da hiç iyi değil zaman geçmiyor..durdu sanki..yarın doğum yapacağım halbuki..
aylardır süren heyecan katlanarak devam edecek..en büyük endişem sütümün gelmemesi çünkü herkes hamile iken sütünün aktığını falan söylüyor benden hiç gelmedi süt şimdiye kadar..e bir de epidural sezeryan olacağı için ya gelmezse diye korku yaşıyorum
tatlım kuru fasülye ereni mahfetti oğlan çıldırırcasına ağladı ve sana acılı gelmese de içinde biber varsa o da yapıyor portakal mandalina yapıyor onları yemiyorum mesela lahana da yemiiyorum ,Sezenim geri sayım başladı, nasıl hissediyorsun? Sakin ve sessiz son saatlerin, tadını çıkar:)) yakında uykusuz, bitkin geceler ve gündüzler seni bekliyor:)))
Lovelim benim bebişin gazı ve kusması felaket hal aldı, çok huysuz. Senin önerdiğin conformil mamadan ve Nurse Harveys şuruptan sipariş verdim netten inşallah gelsin hemen başlamak istiyorum. Canım benim kanamam hala devam ediyor hem de çok. Sence dr'a gitsem mi? Senin şu sıcak havlu olayını da dneyeceğim inşallah iyi gelir. Gaz problemimiz artarak devam ediyor. Zaten benim de gazım çok. Sana sormak istiyorum hangi yiyecek ve içecekler gaz yapıyor? Ben çok iyi bilmiyorum.Galiba bu yüzden de gazımız çok.
ED_bambi_KD canım çok tebrik ediyorum. İnşallah çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. Buradaki arkadaşlar sana destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince. Şimdi sende merak son haddindedir. Sezenimizin doğumuna saatler kaldı, şimdi topiğimiz buna kilitlendi:))) inşallah bize hayırlı haberlerini ulaştır sezenim...
duam senle canımvalla heyecanlıyım bir yeğenimiz daha geliyor çok şükürneşecim bilgilerin paylaşımların için çok sağol hepsini çok dikkatli okudum aklıma yerleştirdim..
canım arkadaşlarım cts dualarınızı bekliyorum zaman durdu sanki çok heyecnalıyım
LOVELİcimm öğretmenler günün kutlu olsun...
ilk 15 gün annem vardı sağolsun o ilgilendi ilk g,nler sonra bana öğretmeye başladı ben gidecem kızımm bunları hep sen yapacaksın öğren dedi hep bana yaptırdı ev işlerini ve yemeğe bakıyordu annem tabi bebeğe nasıl baktığımı da inceledi hakkını ödeyemem ,İlk günler o kadar kötü hissettim ki kendimi, sen de yaşarsın belki korkma. Sanki o minicik insan yavrusunun tüm sorumluluğu bendeydi. Bişi olacak diye uyku uyuyamadım. Annem alt açmayı falan birkaç sefer gösterdi hemen bana bıraktı tüm bakımını. Emzir, altını aç, gazını çıkar. Hepsi ama hepsini tek başıma yaptım. o ağladı ben oturup onunla birlikte ağladım. Eşimden yardım istedim dönüp poposunu uyudu. Üstüne bir sürü laf saydı. Sonunda depresyona girdim ve patladım, isyan ettim. Bu kadar soruumluluk çok fazla, tut bir bakıcı baktır, ben işe geri dönüyorum dedim. Oysa ameliyat yerlerimden kalkamıyordum bile..Emmek istediğinde de emzirmeyeceğim vericem emziği ne yaparsan yap dedim eşime. Bunların hiçbirini yapamayacağımı bile bile. emziği verdik ağzına yavrum attı, bi daha verdik gene attı, 3. ye verdik bu sefer ben ağlayarak aldım ağzından emziği ve çocuğumu ağlayarak emzirdim. Kıyamadım. o günden beri yardım etmeye çalışıyor az çok. demek istediğim anne gibi olmuyor hiç kimse baba bile olsa. hala o gece aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor. Akşam da eşim "sen çok iyi bir anne oldun" diyor. Herşey yoluna giriyor yavaş yavaş ama çok sabırlı olmak gerekiyor canım. İnşallah eşin sana destek olur. "Kör kütük" olmaz. Bu da eşimin kendini tanımlaması:)) bunu anlaması bile bir gelişme dimi???
banyo yaptırdığın gün çıkarma onun dışında tak beresini giydir tak eldivenini çıkar ya da olmadı balkona çıkar ben öyle yapıyorum alışsınlar neşemmcanım seninkinin kırkı benden önce çıktı dimi? dışarı gezmeye çıkıyormusunuz? ben korkuyorum üşütücem diye, yanlış mı yapıyorum ki...
canım süt azlığına, humana'nın stil tea diye bir çayı var, o biraz arttırıyor denedin mi hiç?
still tea içiyorum ama arada sırada arttırayım incir suyu ve burada kaynar diyorlar onu içmeye başladım artar inşallah memleketlere gittik bayramda ondan oldu sütün azalmasıvişne meyve suyu, pötibör bisküvi...bu ikisini vermişlerdi hastanede ilk..denedim bunları alınca da biraz artıyor. benim bir de uyuyup dinlenince artıyor, dene bak..bebeğin benimki gibi 5-10dk emip bırakıyorsa beyne sinyal gidiyormuş, kitapta okumuştum, süt azalıyormuş..Daha uzun süre emzirmek gerekiyormuş. bebişi uyandırmak için elleriyle oyna, hafif dik konuma getir. benimki uzun süre ememiyor ve süt azalıyor. havuç arttırıyor sütü..başka arttıranlar da var ama gaz yapıyor bende..süt içebilirsen o da iyi geliyor, ben bir seferinde laktozsuz süt içmiştim iyi gelmişti. ama en çok dinlenmek iyi geliyor. aklıma gelen olursa yazarım..haaa dut kurusu..evde vardı o da iyi geliyor ama çok değil..en çok stil tea..
neseyi kacırmısım..
lovelim nasılsın..giremiyorum bu aralar..işlerim cok yogun. gün içinde internet bağlantım bile olmayabiliyor
bu arada kızlar kızım olacak benim inşallahhh
ayy maşallah bebişleriniz geldide süt artırmaktan gaz çıkarmaktam bahsediyorsunuz.annelik çok zor bir o kadarda güzel birşey.Allah bütün annelerin yardımcısı olsun.süt artırmak için uzmanlar bolbol su için diyor ve sıksık emzirin emdikçe geliyor.vişne meyve suyu, pötibör bisküvi...bu ikisini vermişlerdi hastanede ilk..denedim bunları alınca da biraz artıyor. benim bir de uyuyup dinlenince artıyor, dene bak..bebeğin benimki gibi 5-10dk emip bırakıyorsa beyne sinyal gidiyormuş, kitapta okumuştum, süt azalıyormuş..Daha uzun süre emzirmek gerekiyormuş. bebişi uyandırmak için elleriyle oyna, hafif dik konuma getir. benimki uzun süre ememiyor ve süt azalıyor. havuç arttırıyor sütü..başka arttıranlar da var ama gaz yapıyor bende..süt içebilirsen o da iyi geliyor, ben bir seferinde laktozsuz süt içmiştim iyi gelmişti. ama en çok dinlenmek iyi geliyor. aklıma gelen olursa yazarım..haaa dut kurusu..evde vardı o da iyi geliyor ama çok değil..en çok stil tea..
çılgın canım demek kızın olacak ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.neseyi kacırmısım..
lovelim nasılsın..giremiyorum bu aralar..işlerim cok yogun. gün içinde internet bağlantım bile olmayabiliyor
banyo yaptırdığın gün çıkarma onun dışında tak beresini giydir tak eldivenini çıkar ya da olmadı balkona çıkar ben öyle yapıyorum alışsınlar neşemm
still tea içiyorum ama arada sırada arttırayım incir suyu ve burada kaynar diyorlar onu içmeye başladım artar inşallah memleketlere gittik bayramda ondan oldu sütün azalması
ben demiştimmmmm oyy gelin geliyorrr heeheh maşallahhhh
neşecim bilgilerin paylaşımların için çok sağol hepsini çok dikkatli okudum aklıma yerleştirdim..
canım arkadaşlarım cts dualarınızı bekliyorum zaman durdu sanki çok heyecnalıyım
LOVELİcimm öğretmenler günün kutlu olsun...
bambi hayirli olsun canim :)
sezen dualarimiz seninle, cok az kaldi artik :)
ED_bambi_KD canım çok tebrik ediyorum. İnşallah çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. Buradaki arkadaşlar sana destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince. Şimdi sende merak son haddindedir. Sezenimizin doğumuna saatler kaldı, şimdi topiğimiz buna kilitlendi:))) inşallah bize hayırlı haberlerini ulaştır sezenim...
haber yok valla ben de dün baktım yoktu
kızlar bugün büyük gün..
kalbim pır pır
saat 16 da benim için dua edin olur mu?
acıbademin sitesinden bakarsınız Ege gelmiş mi diye acıbadem bursa hastanesi..ben belki yazamam haber veremem çünkü..
sizi çok seviyorum...
bambicim tebrikler canım..Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
ahsencim nasılsın..sağol güzelim..ne kadar kaldı senin şimdi.
ben de çok sabırsızlanıyorum..hayırlısıyla geşse şu zamanlar..ben ki zamanın hiç hızlı geçmesini istemem ama bebişimi kucağıma sağlıkla alacağım zamanı iple çekiyorum
sezen yarın büyük gün Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin ege bebeğimiz...sırada zeytin var ondan sonrada benim galiba ya zaman ne kadar çabuk geçiyor.:18::18::18:
ayy maşallah bebişleriniz geldide süt artırmaktan gaz çıkarmaktam bahsediyorsunuz.annelik çok zor bir o kadarda güzel birşey.Allah bütün annelerin yardımcısı olsun.süt artırmak için uzmanlar bolbol su için diyor ve sıksık emzirin emdikçe geliyor.
çılgın canım demek kızın olacak ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
loveli maşallah sen ne kadar bilgilisin sanki ilk bebeğin değil üçdört tane büyütmüşsün gibi tecrübelisin
banyo yaptırdığın gün çıkarma onun dışında tak beresini giydir tak eldivenini çıkar ya da olmadı balkona çıkar ben öyle yapıyorum alışsınlar neşemm
still tea içiyorum ama arada sırada arttırayım incir suyu ve burada kaynar diyorlar onu içmeye başladım artar inşallah memleketlere gittik bayramda ondan oldu sütün azalması
ben demiştimmmmm oyy gelin geliyorrr heeheh maşallahhhh
neseyi kacırmısım..
nesecimmmmmm nasılsın..çok özledim seni.
sezenime bakmaya girmiştim deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?