30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

normal yaaaa ben 31+5 gittiğimde 1770 gr dı ki seninki 32+2 de normal yaaaa sen takma
bana dr hep sola yat dolaşım için iyi olur sen sola yat hep
günde bir muz ye
ceviz bol bol
pekmez kilo aldırıyormuş ,
et tavuk tüket süt ürünleri tüket bak bebiş nasıl fark atıyor
sen rahat ol bebeğin iyi canım

dimi ya? ay sinir oldum ya...dediklerini not ettim uygulayacağım inşallah. Tamam ben kilo alamadım ama bebişim iyi bence de..Amannnn neye kafamı takayım da neyi bırakayım? Herkes bir alem..İyiki siz varsınız canlarım ya...Teşekkür ediyorum Lovelim...

karında sertleşmeler oluyor ben de de dr normal dedii

benim de oluyor, dr kanamalarımı ona bağlamıştı, rahim sertleşmesi demişti, çok yorma kendini demişti, sen de dikkat et canım fazla ayakta kalma..

Lovelim ben de sana Ekim annelerinin duasını habe rverecektim sen görmüşsün bile:)) canım biraz sancım var, kapatıyorum. Öpüyorum, moral verdin teşekkür ediyorum canım benim...

bende böyle bi topik var mı diye bakınıyodum bi ara,tesadüf bugün gördüm...

nişanlıyım henüz ama yaş 30 a yaklaştı....seneye evlenicez...dolayısıyla bebek 30lu yaşlarda olacak Allah'ın izniyle.....:Saruboceq:

sayenizde bende 30lu yaşlardaki hamilelik sürecini takip edicem burdan...

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hpinize....olmayanlarada versin inşallahhhh

sanki kendimde hamileymişim gibi heyecan yaptım yazdıklarınızı okuyunca...önce bi evlenelimde hayırlısıyla:asigim:

BEBEKKAFA hosgeldin sende, insallah yakinda senide hamile goruruz ozaman :)

Benim yas 29 bucuk insallah ilk bebegimi kucagima alacagim yakinda.

Birkac arkadas var artik son donemlerindeler. Insallah sorunsuz bir sekilde bebeklerini alacaklar onlarda kucaklarina :)

inşallah cherry81.....

ay ne güzel geldi kulağa öyle...senide hamile görürüz diyince...delikafadulden

hoşbuldum bu arada:)

hoşgeldin canım hayırlısıyla evlenince geleceksin hemen bebiş yap bizce bekleme boşver hemen aramıza gelll

canım nasılsın

selam canlarımm...yarın 13:00 de ilk randevumuz varr..Lütfen dua edin bana..

nesecim lovelim yazmıs, bu aylarda bol protein al olur mu? beyin bu aylarda da gelişmeye devam ediyor. daha once okumuş ve izlemiştim ben de..
esas bu iki ayda alacak kilosunu merak etme..öpem mi seni ve oğluşunu..dualarımdasınız ..Şeniz

öncelikle Allah mesut etsin güzelim, tebrik ederim.. inşallah istediğin zaman da bebişine kavusursunn

evet yaaaaa neler yaşadın yarın dünyanın en güzel kesesini göreceksinnnnnnnn
sonra bize anlatacaksınnnnn

evet her kontrol öncesi öyle oluyor ,
hele süre uzunsa ilk hafta mutluluktan uçuyorsun 2.hafta strese giriyorsun iyi mi nasıl gelişimi nasıl diye 3.hafta geçmek bilmiyorrr öyle devam ediyor

evet her kontrol öncesi öyle oluyor ,
hele süre uzunsa ilk hafta mutluluktan uçuyorsun 2.hafta strese giriyorsun iyi mi nasıl gelişimi nasıl diye 3.hafta geçmek bilmiyorrr öyle devam ediyor

sürekli stres var valla..biz mi boyleyiz acaba, daha rahat insanlar vardır..
zor bulduk diye heralde

bilinçlendikçe stres artıyor kimisi takmıyor da biz zor bulduk ondan dediğin gibi

loveli dün ne yaptım biliyon mu, idrar testi aldırdım..
yuzlerce yapmıstım zamanında..içimde almasın dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…