• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30dan sonra dogru insani bulmak

36 yasindayim. Eski iliskilerime bakiyorum da, bir sonraki hep cok daha iyi cok daha mutlu oldugum iliskiler olmus. Suan da gercekten oncekilerle kiyasladigimda her ozelligiyle daha iyi olan daha mutlu oldugum sevgilim var. Bununla da olmazsa demekki daha iyisi olacak. O yuzden umudumu hic kaybetmiyorum, panik yapmiyorum, gelecege umutla bakiyorum:)

Ne güzel yazmissiniz :) Insallah suan ki hayatinizda olan insanla mutlu olursunuz daima, ama olmazsa da dediginiz gibi daha iyisi cikar karsiniza. Cok güzel düsünce tarziniz var masallah :) Ben hemen karamsarliga kapiliyorum maalesef

Hala berabermisiniz o gencle? :)
Şuan o adamla evli misiniz yoksaa??
Hahaha ay yok :)) o gece otobüsüm vardı, haritamda işaretli yerlere eşlik etti,yedik,ictik... gece de otobüse bindirdi, kalkana kadar el salladı , gittim :confused:
The end
zaten isminin Türkçe okunuşu çok kötüydü, yapamazdı buralarda:KK48:

Ben almanya'dayken girdiğim bir donutçuda tüm masalar dolu diye gençten birinin yanına oturmuştum. Oturuş o oturuş, bütün berlin'i beraber gezmistik, dom katedrali bahçesinde çello çalan kadını dinleyip çimlerde uyumistuk💕 çok romantikti :)
Tavsiyeme ek ile geliyorum: dolu kafelere gir, masalarda gözüne çarpan yalnız adamları bul, otur :halay: :halay:

Hala berabermisiniz o gencle? :)

Evet ama Almanya da yasiyorum. Baksa bir yere atanmak icin basvurdum ama bekliyorum henüz :)
Sıkmayın canınızı demeyeceğim sıkıcaksnız illaki. Ben de aynı sizin gibiyim böyle konuşarı bende açtım . Birilerinden medet umar oldum bana destek olsun diye buralarda. Ama inanın ki boşverin bu işler öyle çok istemeyle olmuyormuş anladım. Başkalarına altın tepsi de sunulan şeyler sizin elinizin altından geri çekiliyormuş gibi hissedersiniz. Ama olmuyorsa da olmuyor.kısmet nasip

Hahaha ay yok :)) o gece otobüsüm vardı, haritamda işaretli yerlere eşlik etti,yedik,ictik... gece de otobüse bindirdi, kalkana kadar el salladı , gittim :confused:
The end
zaten isminin Türkçe okunuşu çok kötüydü, yapamazdı buralarda:KK48:
Kız aşk hikayesi bekliyoruz bir de senden😂

Valla ben kendi adıma dicek olursam hiç kendimi kapatmadım tekliflere açık oldum arkadaş çevremde geniştir ama ne yazıkki kriterlerime uygun biri bana da 7 yıldır denk gelmiyor. Bunun kişiyle alakası yok bence ben böyle olduğum halde hala yalnozım konu sahibi de bence böyle biri

Fazla kriterlere takilan biri degilimdir aslinda. Ama 'aha iste evlenecegim insan' diyebilecegim kimse cikmadi karsima. Gercekten nasip isi demek ki.

Olur olur bal gibi olurr:) memur kriterinizin olmaması çok iyi bence. Kalbinize göre denk gelir umarım. 110 öğretmenin çalıştığı bir okuldayım bende. Özelde çalışan bir benim nişanlım:) Öğretmenlerin kriteri yüksek olduğu gibi moral de bozuyorlar. Bana akıl veriyordu okul açıkken biri ozel de çalıştığını duyunca ikinci cümlesi "Aman kartını verme " olmuştu:) o yuzden bende öğretmenlerin bekar olmasını anlayabiliyorum artık. Kafadaki şablona uymazsa görüşmüyorlar bile.

Valla ben kendi adıma dicek olursam hiç kendimi kapatmadım tekliflere açık oldum arkadaş çevremde geniştir ama ne yazıkki kriterlerime uygun biri bana da 7 yıldır denk gelmiyor. Bunun kişiyle alakası yok bence ben böyle olduğum halde hala yalnozım konu sahibi de bence böyle biri

Olay birine bir şeyler hissedememekse ona bir şey diyemem. Ama "bu benim kriterlerime uygun değil" deyip baştan eliyorsanız belki de kriterlerinizi gözden geçirmelisiniz. Sosyal bir insan için 7 sene gerçekten uzun bir süre çünkü.

Sonuçta herkes kendisine benzeyen insanlarla arkadaşlık eder.
O arkadaşlarla girdiği ortamlar, o ortamlarda tanıştığı kişiler, arkadaşların arkadaş çevresi vs benzer zevklere sahip, benzer kültürel yapıda, benzer ekonomik sınıfta insanlardan oluşur.
7 senede tek bir kişiye bile denk gelemediyseniz ya kriterleriniz çok uç şeyler ya da kendinize göre yanlış çevredesinizdir.

Fazla kriterlere takilan biri degilimdir aslinda. Ama 'aha iste evlenecegim insan' diyebilecegim kimse cikmadi karsima. Gercekten nasip isi demek ki.
Benim de kriterim odur, yoksa ceo olsun yok ablası olmasın, msvi gözlü olsun değil tabi ki kriterden bahsettiğim.hem böyle kriter aramak vence bir bevi iyi yoksa size uymayan biriyle sözde evlilik yapıp 6 ay sonra biz uyuşamıyoruz demekten bin kat iyidir emin olun

Ne güzel yazmissiniz :) Insallah suan ki hayatinizda olan insanla mutlu olursunuz daima, ama olmazsa da dediginiz gibi daha iyisi cikar karsiniza. Cok güzel düsünce tarziniz var masallah :) Ben hemen karamsarliga kapiliyorum maalesef

Ahh canim ben kapilmadin mi saniosun?
Her ayrilik sonrasi bir daha baskasi olmayacak travmalari, iliskide mutlu olmadigim halde yalniz kalma korkusuyla ite kaka devam ettirme cabalarim. Ama sonra baktim hayatima yukarda bahsettigim seyleri kesfettim. Evet bizde 25 ysinda hayatimizin askini bulabilir evlenebilir omur boyu mutlu yasayabilirdik. Ama kismet degilmis, demekki daha var bu hayalimizi yasamak icin. Bu sure zarfinda da ne kdr eglenip iyi anilar biriktirirsek o kadar yanimiza kar.
Bak bu bi kisir dongu, kendimi kotu hisssettikce bu konuda, panik oldukca, mutsuz oluosun, mutsuz oldukca negatif enerji kaplio heryeri, sen farketmiosun ama enerjine, aurana, cekim gucune yansio. Hatta guzelligine bile. O yuzden zamanin geldiginde mutlulugun seni bulacagindan emin ol, inan bana olacaksin.

Olur olur bal gibi olurr:) memur kriterinizin olmaması çok iyi bence. Kalbinize göre denk gelir umarım. 110 öğretmenin çalıştığı bir okuldayım bende. Özelde çalışan bir benim nişanlım:) Öğretmenlerin kriteri yüksek olduğu gibi moral de bozuyorlar. Bana akıl veriyordu okul açıkken biri ozel de çalıştığını duyunca ikinci cümlesi "Aman kartını verme " olmuştu:) o yuzden bende öğretmenlerin bekar olmasını anlayabiliyorum artık. Kafadaki şablona uymazsa görüşmüyorlar bile.
Özelde çalışmanızla ne alaka anlamadım? Memuriyet olmayınca öğretmen olunamıyor mu?

Yaşımıza kadar aynı durumdayız.. Ben de bi hayal kırıklığının ardından uzun zamandır hayatıma kimseyi almadım, alamadım. Zaten ailemle büyük problemlerim de vardı önceliklerim farklıydı. Ama şimdi 30uma girmek üzereyken belki biyolojik saatin de etkisiyle evlenmek ve anne olmak istiyorum ama bi yandan da kimseyi sevemez mişim gibi geliyor. Konuyu takipteyim.

Insallah isteyen herkesin gönlüne göre olur :) Memur kriteri sanirim daha cok Türkiye de olan bir sey. Buralarda öyle kriterleri olani pek duymadim, sacma da geliyor acikcasi, meslegi yada konumu degil önemli olan insanligi. Tabii calisiyor olmasi gerekiyor ama ille de ögretmen, mühendis veya doktor olmasi gerekmuyor :)

Valla evlilik birkere olacak oda mükemmel olacak diye bakilinca evlenilmiyor
Bunu kendimden biliyorum.
Zamanında bende öyle idim
Birkere olacak sonsuz dek surecek soyle olacak böyle olacak blablabla...
Bakıyorsun yillar gecmis yine ayni kafada oluyorsun cesaretin kırılıyor istediğin gibiler ya evlenmis oluyor vsvsvs
Oyuzden kalben mantıken hislenebilceginiz birilerine sans verin
Hemen kestirip atmayin.
4 4luk beklerseniz omur beklemekle gecer.
Ki hicbirimiz 44luk degiliz
Boşanmak da öcü degil.

Yaşımıza kadar aynı durumdayız.. Ben de bi hayal kırıklığının ardından uzun zamandır hayatıma kimseyi almadım, alamadım. Zaten ailemle büyük problemlerim de vardı önceliklerim farklıydı. Ama şimdi 30uma girmek üzereyken belki biyolojik saatin de etkisiyle evlenmek ve anne olmak istiyorum ama bi yandan da kimseyi sevemez mişim gibi geliyor. Konuyu takipteyim.

Insallah dogru insanlar cikar karsimiza da sevebiliriz. Elbet nasip kismet isi, ama karamsarlikla sanirim önümüzü kapatiyoruz biraz da..

Özelde çalışmanızla ne alaka anlamadım? Memuriyet olmayınca öğretmen olunamıyor mu?
Ben devlet okulunda calisiyorum öğretmenim. Nişanlımın mesleği öğretmen değil, kendisi ozel sektörde bir firmada çalışıyor. Iste kendilerince yakistiramiyorlar sanırım ve benimle maddiyat için evlenmiyormuş gibi "kartını verme" diyorlar. Sanki memur olup kadının kartını isteyen adamlar yokmuş gibi. Bu önyargılar sinir bozucu. Konu sahibinde yokmuş böyle bir önyargı o yuzden kalbine göresi çıkar umarim:)

Insallah isteyen herkesin gönlüne göre olur :) Memur kriteri sanirim daha cok Türkiye de olan bir sey. Buralarda öyle kriterleri olani pek duymadim, sacma da geliyor acikcasi, meslegi yada konumu degil önemli olan insanligi. Tabii calisiyor olmasi gerekiyor ama ille de ögretmen, mühendis veya doktor olmasi gerekmuyor :)
Kesinlikle burada çok fazla kompleks yapıyor hem çevre hem aile. Herkesle savaşmak zorunda kalıyorsun gereksiz yere. Bende 30 yaşındayım nişanlımla 29 yaşında tanıştım asla geç yaşlar değil:)

Kesinlikle burada çok fazla kompleks yapıyor hem çevre hem aile. Herkesle savaşmak zorunda kalıyorsun gereksiz yere. Bende 30 yaşındayım nişanlımla 29 yaşında tanıştım asla geç yaşlar değil:)
Ben de bu yaş konusunda kompleks oluşmuş durumda. Çünkü bu konu ile ilgili çok eleştri aldım. “Yaşın geçti, anca seni boşanmış çocuklu erkekler ister” vs. Bundan dolayı ister istemez ön yargı ile yaklaşıyorum. Bir de 40 ına yaklaşmış erkeklerin 20 li yaşlardaki hanımlara ilgi gösterdiğini görünce daha da bu konuda fikrim sabitleşiyor.

Back
X